Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΑ.

 ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΑ.

Το σχολείο έρχεται με ιδέες που είναι αγωνιώδεις για τα παιδιά με την καλύτερη αμυντική τους γραμμή: Είναι σημαντικό για το μέλλον σας !!


Knmjggffddcfujfd

Ndkskskdkkdndcj

¥ √` ÷ ÷ | ÷ € ∆] ✓%{|


Ξέρω, οι παραπάνω γραμμές δεν έχουν νόημα. ούτε τα σχολικά μου μαθήματα:
Αγγλικά, Ιστορία & ΜΑΘΗΜΑΤΑ.



BUFFALO BUFFALO BUFFALO BUFFALO,
BUFFALO BUFFALO BUFFALO BUFFALO.
Αυτό είναι γραμματικά σωστό !! & έτσι είναι,


Will, will Will will Will Will's will;


ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΛΟΙΑ ΠΛΟΙΑ ΠΛΟΙΑ.

Στην ιστορία, τα ονόματα μεγαλύτερα από το στόμα μου, τα οποία δεν μπορούσα να προφέρω ή να γράψω, αναμενόταν να μάθουν.



Μαθηματικά; Αυτός είναι ο λόγος που κατασκευάζονται οι αριθμομηχανές !!!

Όλες αυτές οι μεγάλες εξισώσεις που έμαθα, ακόμα δεν έχω συναντήσει τη χρήση τους στην πραγματική ζωή! & Δεν νομίζω ότι θα το κάνω αν δεν χρησιμοποιηθούν αυτοί οι τύποι πινακίδων.

Σύμφωνα με εμένα, το πρόβλημα με τη διδασκαλία των μαθηματικών είναι ότι τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι δεν μας λένε τη χρήση μαθηματικών εξισώσεων στην καθημερινή μας ζωή, κάτι που το κάνει βαρετό ή κουραστικό.

Λοιπόν, μετά από μερικά χρόνια διαπίστωσα ότι τα μαθηματικά δεν είναι το χειρότερο μάθημα! Ναι, με ακούσατε, γιατί τότε μυήθηκα στη φυσική αγωγή.



Έξυπνες μέθοδοι βασανιστηρίων:

Βαθμοί - Βασικές ανάγκες των ανθρώπων: τροφή, νερό, ρούχα, καταφύγιο & Βαθμοί!

Οι βαθμοί έχουν γίνει τόσο σημαντικοί στη ζωή μας. ότι οι μαθητές με χαμηλούς βαθμούς αντιμετωπίζονται όπως θα αντιμετωπίζει κάποιος έναν εγκληματία!


Διαιρέσεις Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, όχι μόνο βοηθά στην κατανομή του πληθυσμού αλλά βοηθά τους ανθρώπους να καθορίσουν την «ευφυΐα» των μαθητών.


Τιμωρίες Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς η τιμωρία μπορεί να κάνει κάποιον να κάνει το HW του ή να τον βοηθήσει να κατανοήσει έννοιες



Εξετάσεις : Οι ζωντανοί εφιάλτες, γιατί οι περισσότερες νύχτες περνούν μελετώντας.

Το σχολείο διδάσκει σε κάποιον τι πρέπει να κάνει αφού περάσει τις εξετάσεις, αλλά δεν διδάσκει τι πρέπει να κάνει μετά την αποτυχία.

Η γνώση του πραγματικού κόσμου όπως το πώς να πληρώνετε φόρους, πώς να γίνετε επιχειρηματίας, πώς να γίνετε ηγέτης, όχι αφεντικό κ.λπ. δεν διδάσκεται.

Πίεση εξετάσεων ψυχικής υγείας , σύγκριση με βάση την ευφυΐα, όλα αυτά τα είδη οδηγούν σε διαταραχές στην ψυχική υγεία των παιδιών.

Τα σχολεία είναι σημαντικά και συμφωνώ ότι μας δίνει μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο σχολικό σύστημα.

Ας προσπαθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να κάνουμε την εκπαίδευση διασκεδαστικό χρόνο αντί για χρόνο κούρασης.

https://wwwhttpsletstalk.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η ρίψη κροτίδων από τους ηλίθιους της χώρας

  Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η ρίψη κροτίδων από τους ηλίθιους της χώρας Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η παραδοσιακή ρίψη κροτίδων από ...