Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ) ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

 

ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ) ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Φωτογραφία από τον  Son Tung Tran  από την  Pexels

Περιεκτικότητα σε θερμίδες ανά 100 γραμμάρια
Θερμίδες:
28,15 kcal
Πρωτεΐνες: 0,91 g
Λίπος: 0,38 g
Υδατάνθρακες: 5,63 g
Μερίδες: 8
Συστατικά:

κολοκυθάκι 1 τεμ.
Καρότα 1 τεμ.
Κρεμμύδι 2 τεμ.
Σκόρδο 2 σκελίδες.
Πιπεριά 30 γρ.
Θαλασσινό αλάτι 2 g.
Μαύρο πιπέρι 1 g.
Σάλτσα ντομάτας 30 γρ.
Κολοκύθα 200 g.
Ντομάτα 2 τεμ.

Μέθοδος μαγειρέματος:

  1. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και στείλτε το στο τηγάνισμα σε ένα στεγνό τηγάνι a / p.
  2. Προσθέστε ψιλοκομμένα καρότα και σκόρδο στο κρεμμύδι.
  3. Κόψτε το κολοκύθι σε κύβους και προσθέστε επίσης.
  4. Ξεφλουδίστε την κολοκύθα, κόψτε την και κόψτε το πιπέρι. Και προσθέστε τα λαχανικά στο τηγάνι. Προσθέστε 100 ml νερού. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν τα λαχανικά για 20 λεπτά.
  5. Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα, προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τη σάλτσα ντομάτας. Ανακατέψτε καλά. Και σιγοβράστε για άλλα 7 λεπτά.
  6. Προσθέστε αλάτι και αλεσμένο πιπέρι. Ταραχή. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει.
  7. Μεταφέρετε σε ένα βαθύ δοχείο και ανακατέψτε σε μια λεία πάστα με ένα μπλέντερ χειρός.
  8. Μεταφέρετε στο δοχείο στο οποίο θα το αποθηκεύσετε ξανά. Το spread σας είναι έτοιμο.
https://for-healths.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δήμoς Νοτίου Πηλίου: Αναγκαία η διατήρηση δρομολογίων του “Μουτζούρη”

Δήμoς Νοτίου Πηλίου: Αναγκαία η διατήρηση δρομολογίων του “Μουτζούρη” Τη διατήρηση των δρομολογίων του Τρένου Πηλίου ζητά ο αντιδήμαρχος Του...