ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ) ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
Περιεκτικότητα σε θερμίδες ανά 100 γραμμάρια
Θερμίδες:
28,15 kcal
Πρωτεΐνες: 0,91 g
Λίπος: 0,38 g
Υδατάνθρακες: 5,63 g
Μερίδες: 8
Συστατικά:
κολοκυθάκι 1 τεμ.
Καρότα 1 τεμ.
Κρεμμύδι 2 τεμ.
Σκόρδο 2 σκελίδες.
Πιπεριά 30 γρ.
Θαλασσινό αλάτι 2 g.
Μαύρο πιπέρι 1 g.
Σάλτσα ντομάτας 30 γρ.
Κολοκύθα 200 g.
Ντομάτα 2 τεμ.
Μέθοδος μαγειρέματος:
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και στείλτε το στο τηγάνισμα σε ένα στεγνό τηγάνι a / p.
- Προσθέστε ψιλοκομμένα καρότα και σκόρδο στο κρεμμύδι.
- Κόψτε το κολοκύθι σε κύβους και προσθέστε επίσης.
- Ξεφλουδίστε την κολοκύθα, κόψτε την και κόψτε το πιπέρι. Και προσθέστε τα λαχανικά στο τηγάνι. Προσθέστε 100 ml νερού. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν τα λαχανικά για 20 λεπτά.
- Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα, προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τη σάλτσα ντομάτας. Ανακατέψτε καλά. Και σιγοβράστε για άλλα 7 λεπτά.
- Προσθέστε αλάτι και αλεσμένο πιπέρι. Ταραχή. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει.
- Μεταφέρετε σε ένα βαθύ δοχείο και ανακατέψτε σε μια λεία πάστα με ένα μπλέντερ χειρός.
- Μεταφέρετε στο δοχείο στο οποίο θα το αποθηκεύσετε ξανά. Το spread σας είναι έτοιμο.
https://for-healths.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου