ΤΣΑΪ ΒΟΤΑΝΩΝ ΡΙΓΑΝΗΣ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ
Περιεκτικότητα σε θερμίδες ανά 100 γραμμάρια
Θερμίδες: 38,5 kcal
Πρωτεΐνες: 0,1 g
Λίπος: 0,1 g
Υδατάνθρακες: 8,27 g
Συστατικά:
Μερίδες: 2
βότανα ρίγανης 1 κουταλιά της σούπας Σπόροι
μάραθου 1 κουταλιά της σούπας
Νερό 500 ml
μέλι 2 κουταλιές της σούπας
Μέθοδος μαγειρέματος:
- Τοποθετήστε τους σπόρους μάραθου και το βότανο ρίγανης σε ένα φούρνο. Καλύτερα εμαγιέ ή γυαλί. Βράζουμε ένα ποτήρι νερό και ρίχνουμε πάνω από το μείγμα. Καλύψτε και τοποθετήστε το σε λουτρό νερού.
- Κρατήστε την έγχυση στο λουτρό για 15 λεπτά. Αφαιρέστε από τη σόμπα.
- Αφήστε το τσάι να βράσει κάτω από το καπάκι για άλλα 40 λεπτά.
- Σουρώστε, χωρίστε σε δύο μερίδες και προσθέστε βραστό νερό στα 200 ml.
- Αντί για βραστό νερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο, αδύναμο πράσινο τσάι . Όταν η θερμοκρασία του ποτού δεν υπερβαίνει τους 40 βαθμούς, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
https://for-healths.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου