Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής – Άλλος Ένας Μεγάλος Έλληνας, Έφυγε Απο Κοντά Μας…! (Photos)

 Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής – Άλλος Ένας Μεγάλος Έλληνας, Έφυγε Απο Κοντά Μας…! (Photos)

Ο αείμνηστος Στρατηγός εν αποστρατεία Γεώργιος Αϋφαντής, συγγραφέας και επικεφαλής του πατριωτικού συλλόγου “Εθνεγερσία”, γεννηθείς το 1926, απεβίωσε στις 4 Μαΐου. Η κηδεία του έγινε στις 5 Μαΐου – εν κρυπτώ – σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. 

Μεταξύ άλλων, έγραψε ο γιος του:

“Πατέρα μπορεί να λείπω τόσα χρόνια από κοντά σου αλλά ήμασταν πάντα πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Πάντα μου άρεσε να σε ακούω να μιλάς, να διηγείσαι καταστάσεις, να αναλύεις τα γεγονότα, να θες να πας την σκέψη και λίγο παρακάτω. Μέσα από τα βιβλία σου, τις ομιλίες σου, τις συζητήσεις, ήθελες να κανείς τον κόσμο να σκεφθεί. Πάντα ελεύθερος στην σκέψη και τις πράξεις. Τελείως ξένος με το χρήμα και τον πλούτο, πάντα απλός έχοντας μόνο τα απαραίτητα. Ότι είχες ανάγκη στην ζωή ήταν το μυαλό σου κι η μνήμη σου. Σου άρεσε να δίνεις χωρίς να περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα. Ήσουνα πάντα τριγυρισμένος από κόσμο και πάντα έτοιμος για ένα ποτήρι κρασί η ένα τσιπουράκι. Σου άρεσε να πίνεις τον καφέ σου απολαμβάνοντας τα δένδρα. Την φύση την αγάπησες και την είχες σαν γιατρικό.” 


Καλό Παράδεισο Στρατηγέ – συνεχίζουμε ανυποχώρητα τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας – αποτελείς αειθαλές λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας….

DER KAMERAD


Posted by Der Kamerad

https://derkamerad.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα

  Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα Κακοκαιρία (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Το νέ...