Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Χοιρινό στην κατσαρόλα με μουστάρδα με μέλι

Χοιρινό στην κατσαρόλα με μουστάρδα με μέλι


 Χρόνος προετοιμασίας: 10΄

Χρόνος μαγειρέματος: 70΄
Μερίδες: 4 άτομα

Υλικά

1200γρ χοιρινό κομμένο σε μερίδες
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη στη μέση
2 κ.σ. μουστάρδα με μέλι Kalamata Papadimitriou
80 ml κρασί λευκό
4 κ.σ. ελαιόλαδο
800 ml ζωμό λαχανικών
½ κ.γ. θυμάρι ξηρό
½ κ.γ. δυόσμο ξηρό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και το θωρακίζουμε μέχρι να ροδίσει από κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι το σοτάρουμε για 2΄, προσθέτουμε τα καρότα, το σκόρδο, το θυμάρι, το δυόσμο και τη μουστάρδα  με μέλι.
Τέλος, προσθέτουμε το κρασί, το ζωμό λαχανικών και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 60΄ή μέχρι το κρέας να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες!

https://papadim.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το χωριό της Μαγνησίας που φημίζεται για το καλό φαγητό με θέα τον Βόλο

  Το χωριό της Μαγνησίας που φημίζεται για το καλό φαγητό με θέα τον Βόλο Δημοσιεύθηκε  18/05/2024 21:30 Τροποποιήθηκε  21:38 Η Άλλη Μεριά ε...