Η ώρα της αλήθειας – Γυναίκες άνω των 40


Η ζωή αρχίζει μετά τα 40 λένε, όμως δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Βλέπετε πως ακόμα και σ’ αυτό οι άνδρες υπερέχουν. Αν μια γυναίκα δηλαδή περάσει τα 40 και είναι ακόμα ελεύθερη ή σε άλλη περίπτωση διαζευγμένη, είναι πιο δύσκολο να βρει σύντροφο από ότι ο άνδρας. Τα περιθώρια στενεύουν γι’ αυτές, αφού οι περισσότεροι άντρες είναι ήδη παντρεμένοι ή ψάχνουν για μικρότερες. Γι’ αυτούς, οι άνω των σαράντα θεωρούνται ήδη πολύ μεγάλες!

Οι άντρες έλκονται από νεότερες γυναίκες που έχουν υψηλά επίπεδα γονιμότητας, σύμφωνα με έρευνες. Ισχυρίζονται πως μια σχέση με νεότερη γυναίκα, τους αναζωογονεί και τους κάνει να αισθάνονται πως έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή της κρίσης της μέσης ηλικίας.

Η αλήθεια είναι πως το πρότυπο της γυναίκας που προβάλλεται καθημερινά, είναι αυτό της καλλίγραμμης με το σφριγηλό και νεανικό κορμί. Έτσι οι γυναίκες απογοητεύονται, αφού όλα τα αντρικά βλέμματα επικεντρώνονται πάνω τους. Αυτό που δεν ξέρουν όμως οι άντρες, είναι πως η ηλικία άνω των 40 θεωρείται η καλύτερη σεξουαλικά για την γυναίκα. Είναι πλέον έτοιμη, δίχως αναστολές να απολαύσει καινούριες εμπειρίες στην ερωτική της ζωή. Εξάλλου η σημερινή 40άρα, εξακολουθεί να είναι όμορφη και να φροντίζει τον εαυτό της. Αισθάνεται δυνατή, έχοντας ισχυρή αυτοπεποίθηση.

Μήπως άραγε να το ξανασκεφτείς πριν διαλέξεις μία νεότερη σου; Άλλωστε δεν θα ήταν εφικτό αν όλοι άντρες επεδίωκαν σχέση μόνο με νέες γυναίκες.

Της Σοφίας Β.

https://gynaikaeimai.com/