Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΞΙΝΙΖΕΙ

 

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΞΙΝΙΖΕΙ



    Η αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξεως, είναι σαν το κρασί, όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερο ή ξινίζει

Έρωτας μια «χημική» ένωση αισθήσεων, μια ακαταμάχητη έλξη, μια έκρηξη ορμονών που συνεργούν στη δημιουργία μιας υπερφυσικής δύναμης, αυτή της αγάπης. Στην ένωση αυτή οξύνονται οι αισθήσεις και το πάθος κυριεύει. Γνωστή εξάλλου και η φράση για τους ερωτευμένους «υπάρχει χημεία μεταξύ τους».

Η μετάβαση του έρωτα σε αγάπη έρχεται μόνο με το πέρασμα του χρόνου. Όπως το κρασί γίνεται από τη ζύμωση των χυμών του σταφυλιού, έτσι και η αγάπη δημιουργείται με την ένωση του έρωτα δύο ανθρώπων. Όμως ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει αν τελικά το κρασί έγινε καλύτερο ή αν ξίνισε. Ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει αν τελικά ο έρωτας έγινε αγάπη ή μίσος.

Το πάθος ξεθυμαίνει, ο ενθουσιασμός υποχωρεί και οι ορμόνες επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει ήδη να έχει ξεκινήσει η διαδικασία του συναισθηματικού δεσίματος και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του άλλου. Διαφορετικά η εξέλιξη θα είναι μοιραία.

Η αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξεως. Είναι σαν το κρασί, όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερο ή ξινίζει. Η αγάπη γεννιέται ή πεθαίνει από τον έρωτα.

 

Της Σοφίας Β.

https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20-26 Μαΐου 2024

  Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20-26 Μαΐου 2024 ATHINAIS ASTROLOGY , STAR SIGNS 19 Μαΐου 2024 ΚΡΙΟΣ –   Την εβδομάδα 20 – 26 Μαΐου θ...