Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

1821 Και Εντεύθεν: “Εθνική Τράπεζα” Των Ρότσιλντ = Μέγας Εθνικός Καταστροφέας… Και Στη Συνέχεια Η “Τράπεζα Της Ελλάδος”…!

 1821 Και Εντεύθεν: “Εθνική Τράπεζα” Των Ρότσιλντ = Μέγας Εθνικός Καταστροφέας… Και Στη Συνέχεια Η “Τράπεζα Της Ελλάδος”…! (Videos + Audio + Photos)

Στην αγγλική ιστοριογραφία και μερικώς στη γαλλική και γερμανική ορολογία, δεν υπάρχει ο όρος «Hellenic Revolution». Υπάρχει η φράση «Greek war of Idependence», δηλαδή το 1821 έγινε εθνεγερσία για να επιτευχθεί η “Ανεξαρτησία” των Ελλήνων από τον τουρκικό ζυγό… Αλλά με την “ανεξαρτησία” μας, σε ποιον υποδουλωθήκαμε;

Το 1825, οι πατριώτες Ιωάννης Ορλάνδος και Ανδρέας Λουριώτης, υπογράφουν για λογαριασμό της παράνομης προσωρινής κυβέρνησης Κουντουριώτη το β’ δάνειο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΩΝ. Για την ιστορία: ο Καποδίστριας το αναγνώρισε, όχι όμως και ο Όθων.

Ο «εμφύλιος» 1824-25 ερμηνεύεται με οποιοδήποτε τρόπο πέρα από τον πραγματικό ΚΑΙ αποσυνδεδεμένος από το α’ και το β’ δάνειο των ιδιωτών Τραπεζιτών του Λονδίνου οι οποίοι άντλησαν τα χρήματα από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου προκειμένου να εκβιάζουν (μέσω των χειραγωγημένων ζημιών) τους εντός Αγγλίας και τους συνδεδεμένους με αυτούς «εντός Ελλάδος». Ας δούμε όμως το θέμα «εθνική κυριαρχία» από το 1833.

Ιδού τι πραγματικά σημαίνει ο αγγλικός όρος, «Ανεξαρτησία των Ελλήνων – Ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος»; 

Ανεξαρτησία σημαίνει ουσιαστικά απόλυτη εξάρτηση από το 1′ λεπτό της ίδρυσης μέσω της Κεντρικής Τράπεζας που εκδίδει το «εθνικό» νόμισμα. Η εξάρτηση γίνεται και τυπικά ολική σε λιγότερο από 20 χρόνια, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την τριμερή εγγύηση-προστασία του 1827. Την δεκαετία του 1850 γίνεται μονομερής: η Ελλάδα είναι ένα κράτος απόλυτα εξαρτημένο από την Μεγάλη Βρετανία (δηλαδή στην ομάδα των ιδιωτών τραπεζιτών του Σιτι του Λονδίνου που βρισκόταν πίσω από τους δανειστές 1824-25) για 100 περίπου χρόνια. Μετά το 1947 πέρασε στις Η.Π.Α. και από το 1979 και το 2000 στις Βρυξέλλες και στη Φρανκφούρτη αντίστοιχα. Το ελληνικό δημόσιο δεν είχε καμμιά κυριαρχία επί της δραχμής από το 1850 περίπου. Είχε μια ιστορία ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ επί «εθνικού» νομίσματος (με αντίκρυσμα σε χρυσό και άργυρο). Καταλαβαίνετε τι γίνεται μετά το 2000 επί ευρώ και τι επιθυμούν να πετύχουν με την πλήρη κατάρηση των τραπεζογραμματίων και το πέρασμα στην αχρήματη κοινωνία.

Ανεξαρτησία της Ελλάδος = Πλήρης εξάρτηση του ελληνικού νομίσματος και συνεπώς της ελληνικής οικονομίας από την οικογένεια Ρότσιλντ, τα κέρδη της οποίας ούτε καν φορολογούνται…!

Αυτά για όποιον πιστεύει ότι είναι «ελεύθερος», επειδή απλά ψηφίζει, για όποιον πιστεύει ότι οι φόροι του πηγαίνουν στο κρατικό ταμείο υπέρ του έθνους, για όποιον νομίζςι ότι ζει σε κράτος δικαίου και για όποιον έχει την ψευδαίσθηση ότι το ελληνικό κράτος ήταν ανεξάρτητο πριν το πρώτο μνημόνιο του 2010.

———————————————————————————–

Ολόκληρη η εκπομπή του Ιωάννη Παπαζήση με τον Γεράσιμο Βραχιολίδη. [12 Ιουνίου 2020]

Audio Player

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «χωριό των λουλουδιών» λίγο έξω από τον Βόλο

  Το «χωριό των λουλουδιών» λίγο έξω από τον Βόλο Δημοσιεύθηκε  28/03/2024 12:43 Τροποποιήθηκε  12:44 Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος στη χώρα...