Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

10 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ


 Ένα αναπάντεχο πρόβλημα υγείας με κρατάει αναγκαστικά στο κρεβάτι για περίπου 10 μέρες. Ευτυχώς περαστικό αλλά επώδυνο. Κανονικά έπρεπε να είμαι στο νοσοκομείο αλλά ο φόβος του Covid 19 με έκανε να προτιμήσω την κατ οίκον θεραπεία παρέα με τους δικούς μου ανθρώπους.. Στο Αχιλλοπούλειο Βόλου στα επείγοντα, υπήρχε μια εντυπωσιακή τάξη και αυστηρότητα, χωρίς επισκέπτες εκτός των συνοδών των ασθενών. Για να μπεις στη ρεσεπσιόν υποχρεωτική θερμομέτρηση και για να προχωρήσεις στους γιατρούς rapid test για covid 19. 

Επισκέφτηκα πάντοτε σε καροτσάκι με νοσοκόμα, ουρολογικό, όπου και αντιμετωπίστηκε με επιτυχία κάποιο μου πρόβλημα και από κει κατ ευθείαν στο καρδιολογικό. εκεί έγινε κανονικό ξετίναγμα με εξετάσεις αίματος κάθε τύπου , τρίπλεξ και ακτινογραφία θώρακος με τελικό αποτέλεσμα σχετικά ικανοποιητικό.

Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση ήταν η ανθρωπιά των γιατρών και η αντιμετώπιση καταστάσεων που δεν ήταν καν υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν. Δεν επεκτείνομαι, γιατί θα μπώ σε προσωπικά δεδομένα συμπολιτών μας και δε θα το ήθελα.

Τη Δευτέρα το πρωί θα επανέλθω για την τελική αντιμετώπιση του προβλήματός μου.

Πάντως εγώ σαν Αργύρης ευχαριστώ γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό των επειγόντων του Αχιλλοπουλείου Νοσοκομείου Βόλου και ειδικά την απογευματινή βάρδια της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου 2021

Με κάθε εκτίμηση 

ΧΑΤΖΗΚΥΠΡΑΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

2 σχόλια:

Βόλος: Νεαροί είχαν κρυμμένο όπλο που έμοιαζε με πιστωτική κάρτα - Δείτε φωτογραφίες

  Βόλος: Νεαροί είχαν κρυμμένο όπλο που έμοιαζε με πιστωτική κάρτα - Δείτε φωτογραφίες Ο 22χρονος ιδιοκτήτης του εντοπίστηκε, συνελήφθη και...