Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη μαγιά, το νερό, ανακατεύουμε με ένα σύρμα και αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αλεύρια, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι.
Ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Βάζουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολάκι σκεπάζουμε με μεμβράνη ή με μια πετσέτα και αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
Ανοίγουμε το ζυμάρι μας ρίχνοντας λίγο αλεύρι στον πάγκο εργασίας μας και χρησιμοποιώντας τον πλάστη. Το φύλλο θα πρέπει να έχει πάχος σχεδόν μισό εκατοστό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς κελσίου για περίπου 30 λεπτά!
Εγώ έβαλα τυριά, αλλαντικά, αυγά, πιπεριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου