Mopour ρολά με ρόκα και ξύσμα λεμονιού
Ένα ορεκτικό που θα αφήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες σας άφωνους
Συστατικά:
Mopur (τίποτα περισσότερο από ένα κόκκινο γογγύλι σε φέτες λαχανικών)
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
πιπέρι
άλας
Βιολογικό λεμόνι
Εδώ είναι το μοδάρ.
Αυτό που χρησιμοποιώ βρίσκω στα σούπερ μάρκετ με τη μορφή αυτού του πακέτου.
Πλύνετε καλά τα τσαμπιά του πυραύλου. Προσέξτε να διαχωρίσετε εντελώς το νερό από τα φύλλα μετά το πλύσιμο και να τα τοποθετήσετε σε ένα πιάτο, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε τα πιο τρυφερά και ζωντανά φύλλα.
Μορφή κυλίνδρων με κάθε φέτα μοπόρ φέρνοντας στο κέντρο ένα κλαδάκι από πύραυλο που έχετε αλάτισε και πασπαλίστε ελαφρά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Τακτοποιήστε τα στην πλάκα έτσι ώστε το εξάρτημα να πιέσει στο κάτω μέρος της πλάκας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σπάσει το ρολό.
Μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού, ένα ψιλόβροχο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λωρίδες από οργανικό ξύσμα λεμονιού.
Τελειώστε το πιάτο πασπαλίζοντας με φρέσκο πιπέρι
Συνοδευόμενο από σοταρισμένα μανιτάρια και μια μπρουσκέτα από τουρσί πιπεριές, ο θρίαμβος των χρωμάτων θα σας κάνει να νιώσετε τον καλλιτέχνη της στιγμής.
Η οπτική απόδοση θα διασφαλιστεί.
V.
https://inthenameofseitan.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου