Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΛΑΚΑΣΙΤΟΥ

 

COOKIES PUMPKIN ΚΑΙ LACASITOS (ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΛΑΚΑΣΙΤΟΥ)




Καλημέρα, ο καθένας, σήμερα  μπορεί να ετοιμάσει ένα καλό COOKIES PUMPKIN με LACASITOS, είναι εύκολο και γρήγορο να φτιαχτεί, χρειάζεται σύντομος χρόνος για να γίνει συνολικά και χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να το ετοιμάσετε και 25 για να το μαγειρέψετε. Αυτή η συνταγή είναι εποχιακή, προσαρμόζεται όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν Ωστόσο, ακολουθούμε τη συνταγή.

Όπως βλέπετε πάντα, αφήνω ένα πλήρες ΒΙΝΤΕΟ με περιγραφή συστατικών, διαδικασία και τελικό αποτέλεσμα συνολικής διάρκειας 2 λεπτών και 13 δευτερολέπτων, γραμμένο στα Αγγλικά και φωνή στα Ισπανικά.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ Ή ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ BLOG ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE ΜΟΥ https://www.youtube.com/channel/UCaFe0HydTUfJE8PZ7q029Jg , εδώ κάτω για όλους να βλέπουν τις φωτογραφίες του τελικού αποτελέσματος, αφήνω ένα χαιρετισμό στο τελικό αποτέλεσμα. μέχρι την επόμενη συνταγή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ

  ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ Το γιαουρτλού κεμπάπ είναι καθαρά ανατολίτικο έδεσμα, φερμένο απ’ την πόλη. Το βασικό του συστατικό είναι ο αρνίσιος κιμ...