Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Μπαρμπούνια τηγανιτά με ξύδι και δεντρολίβανο


Μπαρμπούνια τηγανιτά με ξύδι και δεντρολίβανο


Υποθέτω ότι γνωρίζετε αυτήν την απλή και παλιά συνταγή. Αλευρώνετε τα μπαρμπούνια, τα τηγανίζετε, στο καυτό λάδι ρίχνετε δεντρολίβανο και σβήνετε με ξύδι. Αν δεν τα φάτε αμέσως όλα, μπορείτε να τα βάλετε στο ψυγείο και να βγάζετε κάπου-κάπου ένα να τα τρώτε κρύο σαν μεζέ. Είναι νοστιμότατη συνταγή. Και μην ξεχάσετε να δώσετε μεζέ και στην χρησιμότατη γάτα σας [αν έχετε κήπο βέβαια], γιατί σήμερα είναι της μόδας οι σκύλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι έγινα ο καθρέφτης σου… πώς νιώθεις;

  Κι έγινα ο καθρέφτης σου… πώς νιώθεις; – Θώμη Μπαλτσαβιά – GynaikaEimai 15 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχουν πολλά στάδια που πέρασα με σένα και τη...