Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Η όμορφη ζωή είναι εξαιρετική زیبا زندگی کرد ن بسیار عالی است

 

Η όμορφη ζωή είναι εξαιρετική | زیبا زندگی کرد ن بسیار عالی است


«155η ιστορία»

 

ελαιογραφία-5331361_640

Ο κ. Ραστή αγόρασε κάποια έπιπλα και για να μετακινήσει τα έπιπλα. προσέλαβε δύο παιδιά. Ζήτησαν από τον κ. Ραστή να τους πληρώσει τετρακόσια.

λίρες-994850_640

Ο κ. Ραστή διαπραγματεύτηκε, και τελικά, συμφώνησαν να τελειώσουν τη δουλειά για τριακόσιες.

Όταν τελείωσε η δουλειά, ο κ. Ραστή πλήρωσε τριακόσια σε έναν από αυτούς. Αυτός ο τύπος ευχαρίστησε τον κ. Ραστή, έβαλε εκατό στην τσέπη του και έδωσε διακόσια στον άλλο.

ρουπία-4505215_640

Ο κ. Ραστή δεν μπορούσε να αγνοήσει αυτό που είδε και είπε: «Νόμιζα ότι ήσασταν συνεργάτες και ήταν εκατόν πενήντα ο καθένας ;!»

μοντέλο-5301794_640

Αυτός ο τύπος είπε: «Ο φίλος μου έχει δύο παιδιά και έχει χρέος. χρειάζεται τα χρήματα περισσότερο από εμένα. Έχω μόνο ένα παιδί και κανένα χρέος. "

αδέλφια-817369_640

Ο κ. Ραστή έβγαλε εκατό από την τσέπη του και είπε: «Συγγνώμη, είναι δικό μου λάθος. Δεν θα έπρεπε να είμαι φορτωμένος. Εδώ είναι το μερίδιό σας. Τώρα και οι δύο φτιάξατε διακόσια το καθένα. "

ΗΠΑ-δολάρια-84594_640

Ο τύπος έγινε πολύ χαρούμενος και έδωσε και στον συνεργάτη του μισά χρήματα.

Ο κ. Ραστή ήταν έκπληκτος με τη γενναιοδωρία αυτού του νεαρού άνδρα. Δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο. Σκέφτηκε τον εαυτό του: «Η γενναιοδωρία χρειάζεται μια μεγάλη καρδιά, όχι μια μεγάλη τσέπη. Όλοι μπορούν να γίνουν πλούσιοι, αλλά δεν μπορούν όλοι να είναι ασταθείς. Το να γίνεις πλούσιος είναι μια ικανότητα, αλλά το να γίνεις γενναιόδωρος είναι επίτευγμα. Ο καθένας μπορεί να εκπαιδεύσει, αλλά δεν μπορούν όλοι να αποκτήσουν γνώση. Το να γίνεις μορφωμένος είναι ταλέντο, αλλά η αυξανόμενη πληροφόρηση χρειάζεται αρετή. Όλοι ζουν, αλλά δεν ζουν όλοι όμορφα. Η ζωή είναι μια συνήθεια, αλλά η όμορφη ζωή είναι εξαιρετική.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες:

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο μου "Climbing Over Grit" Νικητής του "Canada Book Award" στη διεύθυνση:

Barnes & Noble, Gardners, Bertrams, Ingram, Baker & Taylor, Amazon.com και όλα τα κανάλια πώλησης βιβλίων μέσω κόμβων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία και την Αυστραλία. Οι σύνδεσμοι παρατίθενται παρακάτω:

https://lalehchini.com/

http://l-aleph.com

http://www.wisehouse-publishing.com

https://m.barnesandnoble.com

http://www.baker-taylor.com

https://www.gardners.com

https://www.bertrams.com/BertWeb/index.jsp

https://www.whitcoulls.co.nz/product/climbing-over-grit-978917637553237903

Η σελίδα του βιβλίου μας είναι:

http://l-aleph.com/project/climbing-over-grit/

http://l-aleph.com/our-authors-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου)

  Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου) Από το ιστολόγιο του Ν, Σαραντάκου  " Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία " ...