Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Αξέχαστη εμπειρία στο Ναϊρόμπι: Επίσκεψη στο ορφανοτροφείο ελεφάντων

 

Αξέχαστη εμπειρία στο Ναϊρόμπι: Επίσκεψη στο ορφανοτροφείο ελεφάντων


Το ορφανοτροφείο ελεφάντων είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της άγριας ζωής στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Πιο γνωστό για τη δουλειά τους για τη διατήρηση και την προστασία των απειλούμενων ειδών, το Κέντρο Sheldrick Wildlife Trust (SWT) ανοίγει καθημερινά στους επισκέπτες από τις 11 π.μ. έως το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του γάλακτος.

Εκεί, μπορείτε να δείτε τα μωρά ελέφαντες να τρέφονται με μπουκάλια γάλα και τελικά να τα αγγίζουν. Ταυτόχρονα, οι Ρέιντζερς εξηγούν την ιστορία των ορφανών μωρών ελεφάντων από τη διάσωσή τους στο κέντρο.

Καθώς πολλοί ελέφαντες πεθαίνουν λόγω λαθροθηρίας για ελεφαντόδοντο, η ένωση σώζει τα μωρά ορφανά και παρέχει όλα τα μέτρα με το πρόγραμμα αποκατάστασης. Αυτοί οι δασοφύλακες μαζί με τα κτηνιατρικά παρέχουν όλη την απαραίτητη βοήθεια στους ελέφαντες μωρών και πάνω απ 'όλα, πολύ αγάπη.

Εάν μπείτε στον πειρασμό να υιοθετήσετε ένα από αυτά, οικονομικά, θα βοηθήσετε στη διατήρηση του είδους, στην προστασία των ελεφάντων από τη λαθροθηρία. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό τους.

Για μένα, ήταν μια τέτοια εμπειρία που δεν μπορείτε να χάσετε στη διάρκεια της ζωής σας. Και αν σκοπεύετε να έρθετε στο Ναϊρόμπι Κένυα μια μέρα, προσπαθήστε να μην το χάσετε!

https://peblogs.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα

  H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα H ελληνική  υπερτροφή : Τις δύσκολες εποχές από τις αρχές του προηγούμενου αι...