ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΣΤΟΧΑΣΤΩΝ.
Για όλους, η σημερινή δημοσίευση αφορά τον παρελθόν χαρακτήρα Βασιλιά Χάρισκαντρα, του οποίου το παράδειγμα μας δίνεται από τους γονείς και τους παππούδες μας. Είναι η έμπνευση όλων μας. Είναι ζωντανός στα πονά μας. Ήταν πάνω από τα κακά αυτού του κόσμου. Εργάζεται πάντα για το καλό της ανθρωπότητας. Πρόκειται να μοιραστώ για τον βασιλιά Χάρισκαντρα Μπορεί να έχετε ακούσει γι 'αυτόν. Αλλά η γνώση για αυτόν σε αυτήν την ανάρτηση θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από πριν.
1. Βασιλιάς Harishchandra:
Όλοι θα έχετε ακούσει αυτό το όνομα στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό το όνομα χρησιμοποιείται γενικά σε ένα ιδίωμα ότι «δεν είσαι βασιλιάς Harishchandra». Αυτό το ιδίωμα χρησιμοποιείται όταν δεν έχετε πίστη σε κάποιον και στις υποσχέσεις του. Τότε χρησιμοποιείτε αυτό το ιδίωμα «δεν είστε ο βασιλιάς Χρισισάνδρα». Δεν σε πιστεύω. Χρησιμοποιούμε αυτό το ιδίωμα σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Οι Ινδοί χρησιμοποιούν περισσότερο αυτό το ιδίωμα. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα ιδίωμα στην Ινδία. Υπάρχει μια πιο διάσημη ταινία για το όνομα του βασιλιά Harishchandra, που ονομάζεται "Raja Harishchandra." Αυτή η ταινία σκηνοθετήθηκε και δημιουργήθηκε από την Dada Sahab Phalke. Αυτή η ταινία θεωρείται επίσης η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους. Τώρα καταλήξαμε στο ερώτημα ποιος ήταν ο βασιλιάς Χρισισάνδρα; και γιατί είναι τόσο διάσημος εδώ; Ας μάθουμε.
Αληθινός βασιλιάς Χαρίσκαντρα:
Ο Harishchandra ήταν ο 36ος βασιλιάς της μοναρχικής δυναστείας. Ήταν διάσημος για την αλήθεια του στο βασίλειό του και παντού .. Έπαιζε πάντα τις υποσχέσεις που έγιναν στους ανθρώπους του βασιλείου του. Έκανε πολλές θυσίες για να σώσει την αλήθεια της. Υπάρχουν πολλές ιστορίες για την αλήθεια της, ότι πώς δεν γύρισε ποτέ τα λόγια του. Έκανε τα πάντα για να ακολουθήσει τον τρόπο αλήθειας.
Μόλις ο σοφός Vishwamitra και ο βασιλιάς δάσκαλος Vashist ποντάρουν ο ένας στον άλλο. Ο Sage vishwamitra, ήθελε να δοκιμάσει τον βασιλιά Harishchandra, αλλά ο δάσκαλος του βασιλιά Harishchandra Vashist ήθελε "αν ο βασιλιάς Harishchandra περάσει στη δοκιμή σας, τότε θα δώσετε την επίτευξή σας υπέρτατου, στον βασιλιά Harishchandra. Συμφώνησαν ο ένας στον άλλο.
Τότε μια μέρα ο φασκόμηλος βισβάματρα ονειρευόταν ότι «χορεύει ένας χορευτής στην αυλή του βασιλιά Χαρίσκαντρα. Ο Βασιλιάς Χαρίσκαντρα ήταν πολύ χαρούμενος με το χορό της και της είπε να ρωτήσει οτιδήποτε. Ο χορευτής του δικαστηρίου του είπε να παντρευτεί μαζί της. Ο Βασιλιάς αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι παντρεμένος και δεν μπορεί να κάνει λάθος με τη βασίλισσα της. Ο Βασιλιάς του ζήτησε να ζητήσει ένα άλλο πράγμα. Απαίτησε το βασίλειο του βασιλιά. Ο Βασιλιάς είπε ότι δεν μπορεί να δώσει το βασίλειό του σε λάθος χέρια. Δεν είστε σε θέση να προστατεύσετε το βασίλειο από τους εχθρούς. Ο Sage vishwamitra ήρθε στο δικαστήριο και είπε: "Είμαι ικανός για το βασίλειό σου να μου δώσει το βασίλειό σου εκ μέρους αυτού του κοριτσιού." Το βασίλειό σας θα είναι στα σωστά χέρια. Δεν θα υπάρξει αδικία. Ο Βασιλιάς Χρισίσκαντρα δωρίζει το βασίλειό του στη φασκόμηλο βισγουμάτρα Όλα αυτά συνέβαιναν σε ένα όνειρο.
Ο Vishwamitra άνοιξε τα μάτια του: βρισκόταν στο κρεβάτι.
Ο Βασιλιάς Χρισισάνδρα είπε στη γυναίκα της να φύγει από το παλάτι επειδή είχε δωρίσει το βασίλειό του. Η σύζυγός του υποστήριξε ότι ήταν απλώς όνειρο. Αλλά ο βασιλιάς είπε «Έχω δωρίσει το βασίλειό μου και η δωρεά είναι δωρεά είτε έγινε στην πραγματικότητα είτε στο όνειρο. «Η βισβάμητρα ήρθε στο παλάτι του βασιλιά και είπε στον βασιλιά» είσαι ακόμα εδώ; μου δώσατε τα πάντα σε μένα Αφήστε το παλάτι το συντομότερο δυνατό. «Όταν πήγαινε ο βασιλιάς, ο σοφός ρώτησε τον βασιλιά« μου δώσατε δωρεά και τώρα δώστε μου το τιμητήριο μου ». Ο Βασιλιάς είπε «δεν έχω τίποτα τώρα, μου δίνεις χρόνο μόλις ένα μήνα, θα σου δώσω το τιμητικό σου. Ο Sage ζήτησε χίλια χρυσά νομίσματα.
Ο Κινγκ πούλησε τη γυναίκα και τον γιο του. Τα χρήματα που είχε, έβαλε σε μια πανιά. Αλλά το βράδυ οι κλέφτες κλέβουν αυτή την τσάντα. Έτσι ο βασιλιάς πούλησε τον εαυτό του στην αγορά του kashi. Τώρα έδωσε χρήματα στο τιμητήριο στο φασκόμηλο βισβάματρα. Άρχισαν να εργάζονται ως σκλάβος. Η γυναίκα του εργάστηκε ως υπηρέτρια στο σπίτι ενός πλούσιου κοσμηματοπωλείου. Είχε δώσει το έργο του φύλακα του νεκροταφείου. Όταν κάποιος ήρθε στο νεκροταφείο, πήρε χρήματα ως ενοίκιο του νεκροταφείου.
Μόλις ο γιος της Harishchandra δαγκώθηκε από ένα φίδι. Πέθανε. Η μητέρα του ήρθε στο νεκροταφείο για την κηδεία.
Η Harishchandra της είπε «γεια! Κυρία Ποια είσαι; Δεν μπορώ να σας δώσω την άδεια να κάνετε τις τελευταίες τελετές του γιου σας χωρίς την αμοιβή του νεκροταφείου. Είχε καταλάβει ότι είναι η σύζυγός του, το αγόρι στην αγκαλιά της είναι ο γιος της, αλλά ήταν σταθερός στο καθήκον του. Η ιδιοκτήτης της συζύγου της την κατηγόρησε ότι σκότωσε τον γιο της και σκοτώνει τα παιδιά. Έτσι οι ώμοι του βασιλιά πιάνουν τη γυναίκα του από εκεί. Ο Βασιλιάς έδωσε στη βασίλισσα τη θανατική ποινή. Ο Βασιλιάς κάλεσε τη Χαρίσχανδρα και του διέταξε να τη σκοτώσει και μετά να κάνει τις τελευταίες της τελετές. Η Harishchandra ήταν γνωστή ότι ήταν αθώα. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν υπήρχε κανείς να τον ακούσει. Έτσι πήρε αυτή την παραγγελία ως επιθυμία του θεού. Πήγε να σκοτώσει τη σύζυγό της καθώς πήρε όπλο για την εκτέλεση της συζύγου της και στη συνέχεια ο δάσκαλος vishwamitra εμφανίστηκε με τον μεγάλο θεό Vishnu. Ο Sage vishwamitra ήταν πολύ χαρούμενος με τη Harishchandra. Είπε ότι «έπαιρνε το τεστ της αλήθειας του». Κατάλαβε ότι ο Χάρισκαντρα ήταν ο άνθρωπος των λέξεων του. Πραγματικά δεν μίλησε ποτέ ψεύτικα. Η Sage έδωσε τη δύναμη της μετάνοιας της στον Harishchandra και είπε «όποτε θα έρθει το όνομα της αλήθειας στην ιστορία σας, θα θυμάστε το όνομά σας». Το Yow θα είναι γνωστό ως ο «αληθινός βασιλιάς Harishchandra.
Υπάρχουν πολλές ιστορίες για την αλήθεια του βασιλιά Χάρισκαντρα. Μοιράστηκα μια ιστορία με όλους εσάς. Θυσίασε επίσης τον γιο του, όταν δύο φασκομηλιάς υποσχέθηκαν να του δωρίσουν τον γιο του. Ο Harishchandra έδωσε τον γιο της σε αυτόν τον φασκόμηλο για εκτέλεση. Αλλά αυτό ήταν ένα τεστ για την αλήθεια του. Υπάρχουν πολλές ιστορίες.
Έτσι, η Harishchandra είναι διάσημη στη σύγχρονη εποχή. Δώσαμε παραδείγματα της αλήθειας του. Τον θυμόμαστε όταν μιλάμε για αλήθεια.
https://thinkbigcom529246297.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου