Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Σκέψεις γονικής μέριμνας

Σκέψεις γονικής μέριμνας


Μερικές φορές, η πατρότητα μοιάζει με αυτό. Τα μαλλιά μου είναι χάος, τα φρύδια μου θαμνώδη. Αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τους φακούς επαφής σήμερα και φοράω ένα πουκάμισο πιτζάμα με κολάν μητρότητας - παρά το γεγονός ότι είμαι δέκα μήνες μετά τον τοκετό.

Σε οποιαδήποτε δεδομένη μέρα, η Μάγια είναι καλύτερα ντυμένη από ό, τι είμαι, και αυτό είναι εντάξει. Πάλεψα για λίγο με την κατάθλιψη, και αναπηδίζω από αυτήν. Μισούσα τον τρόπο που κοίταξα στον καθρέφτη, μισούσα τον αριθμό στην κλίμακα και τα σημάδια στο πρόσωπό μου από ξεσπάσματα.

Όλοι λένε πάντα, « Λοιπόν, μόλις είχατε ένα μωρό. "Όπως υποτίθεται ότι θα αλλάξει πώς νιώθω ( εμείς ). Οι περισσότεροι από εμάς καταλαβαίνουν ότι το σώμα σας δεν αναπηδά απλώς   μετά το παιδί σας, εκτός εάν έχετε χειρουργική επέμβαση. Καταλαβαίνουμε. Μην ακυρώνετε τα συναισθήματά μας.

Εκτός από αυτό, πάντα ένιωθα ότι θα έκανα περισσότερα με τη Μάγια. Πάρτε την περισσότερα μέρη. Ακόμα κι αν δεν τα θυμάται, θα το έκανα. Ας το ξεκαθαρίσουμε όμως, δεν μιλάω για το επίπεδο της Disney εδώ. Εννοώ τοπικές τοποθεσίες, την παραλία, το πάρκο. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το σπίτι στο σπίτι όλη την ημέρα.

Σκέφτηκα επίσης ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά κάποια στιγμή. Ακόμα κι αν ήταν από το σπίτι, ή μετά από ώρες. Μετά από όλα, μου άρεσε πραγματικά η δουλειά μου! Μου λείπει, και η βάση πελατών. Όταν έγινε προφανές ότι αυτό δεν ήταν δυνατό, αποφάσισα να ακολουθήσω μια διαφορετική καριέρα.

Η εν λόγω καριέρα σχετίζεται με αυτό που έκανα, αλλά σε διαφορετικό τομέα ανά λόγο. Ήμουν έτοιμος να παρακολουθήσω μαθήματα για να αποκτήσω πιστοποίηση και έτσι άρχισα να εργάζομαι σε νοσοκομείο. Αφού πέρασαν μερικοί μήνες, φαινόταν ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να βάλω στο πίσω καυστήρα.

Θα είμαι ειλικρινής, είμαι  εξαιρετικά  υπομονετικός. Ωστόσο, αυτή η υπομονή δεν επεκτείνεται σε ορισμένα σχέδια που έχω για το μέλλον… Μόλις έχω κάτι στο μυαλό μου, τείνω να το ξεκινήσω το συντομότερο δυνατόν!

Λοιπόν, έχοντας αυτά τα σχέδια - και στη συνέχεια δεν μπορώ να τα δράσω - με έβαλε σε μια κάμψη.

Τώρα που νιώθω καλύτερα, αποφάσισα να μοιραστώ αυτήν την ιστορία. Η γονική μέριμνα δεν είναι όλα τα ουράνια τόξα και οι μονόκεροι - θα γίνουν θυσίες και αυτό είναι εντάξει.

Καθώς το γράφω, ξαπλώνω στον καναπέ - ακατάστατα, λιπαρά μαλλιά και όλα - με τη Μάγια ντυμένη απέναντί ​​μου καθώς κοιμάται. Δεν θα την ανταλλάζαμε για τον κόσμο, και αυτή είναι η αλήθεια.

Ακόμα κι αν είναι οδοντοφυΐα - τα πρώτα της δόντια! - και ήταν εξαιρετικά ασταθής τις τελευταίες ημέρες. Φίλε, έχει ένα πνεύμονα πάνω της!

Αυτή είναι η πατρότητα. Λένε ότι όλα αλλάζουν, αλλά κανείς δεν σας λέει ποτέ  πόσο .

Αυτό είναι  πατρότητα και σας φαίνεται καλό. Να to θυμάστε!

https://blogimommy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα

  Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα Κακοκαιρία (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Το νέ...