350 γρ νερό
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
500 γρ φαρίνα
600 γρ αλεύρι γ.ο.χ
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνω στο νερό την ζάχαρη.
Προσθέτω την μαγιά μέχρι να διαλυθεί.
Έπειτα προσθέτω το αλάτι και ανακατεύω καλά.
Προσθέτω την φαρίνα, το αλεύρι και με τα χέρια πλάθω να γίνει μια ζύμη που να μην κολλά στα χέρια.
Λαδώνω με ελαιόλαδο, καλύπτω με καθαρή πετσέτα και αφήνω στην άκρη για 1 ώρα μέχρι να φουσκώσει.
Διακοσμώ με ντοματίνια, παπαρουνόσπορο, σουσάμι.
Ψήνω στους 170 βαθμούς στον αέρα για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου