Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΗΠΑ: Πολιτιστικός Μαρξισμός – O Πρώτος Τρανσέξουαλ Ήρωας Tης Marvel, Η 12χρονη “Υπερήρωας” Εβραία Ρεββέκα…! (Video + Photos)

ΗΠΑ: Πολιτιστικός Μαρξισμός – O Πρώτος

  Τρανσέξουαλ Ήρωας Tης Marvel, Η 

12χρονη “Υπερήρωας” Εβραία Ρεββέκα..! 

(Video + Photo)



Η Σιωνιστική Marvel, αποκαλύπτει τον νέο υπερήρωά της, μια 12χρονη τρανσέξουαλ…

Η νέα σειρά της Marvel’s με τίτλο, “Hero Project”, χρησιμοποιείται για LGBT προπαγάνδα. Μια τέτοια νεολαία είναι η Εβραία Rebekah, μια τρανσέξουαλ 12 ετών που σκοπεύει να κάνει τη διαφορά. Όπως έλεγε, «μπορώ να αλλάξω τον κόσμο», δήλωσε ο/η Rebekah σε ένα επεισόδιο του Hero Project της Marvel, όταν μιλούσε για το κόμικ του “Mighty Rebekah”, μεταξύ άλλων.

Αποδεικνύεται, ότι η Rebekah και η εβραϊκής καταγωγής οικογένειά της, έχουν συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα, όπως ο οργανισμός Garden State Equality, για να βοηθήσουν στην προώθηση του τρανσεξουαλισμού.

Στην πραγματικότητα, η Ρεμπέκα εμφανίστηκε μπροστά στο νομοθετικό σώμα του Νιου Τζέρσεϋ, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις για το νομοσχέδιο 1335 της Συνέλευσης, μια νομοθεσία η οποία θα καθόριζε το πρόγραμμα σπουδών της ιστορίας LGBTQ στα σχολικά εκπαιδευτικά προγράματα.

Όπως αποδείχθηκε, έκανε αντίκτυπο. Ο κυβερνήτης του New Jersey Phil Murphy, απάντησε και υπέγραψε το νομοσχέδιο. Τα μαθήματα LGBTQ, θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος.

Σε μια νέα συνέντευξη, η Rebekah, είπε:

“Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Αλλά, πιστεύω επίσης, ότι είναι πραγματικά σημαντικό να έχουμε ένα τρανσέξουαλ παιδί ως υπερήρωα στο νέο κόμικ της μάρβελ, επειδή η αναπαράσταση, είναι πραγματικά χρήσιμη για τα παιδιά που περνούν από αυτή μετάβατική φάση για να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι και ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται γι ‘αυτούς.

Αισθάνομαι πολύ cool, να είμαι κάποια που μπορεί να βοηθήσει άλλα παιδιά να περάσουν από τις δικές τους μεταβάσεις και επίσης, απλά εκπληκτικό να είμαιι αυτό το είδος του ατόμου για να υποστηρίξει τους άλλους και να δείξει, ότι τα τρανς παιδιά είναι ακριβώς όπως όλα τα άλλα παιδιά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο νησί Τρομ...