Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

LUMACONI ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ

LUMACONI ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ

Καλημέρα. Σήμερα πρόκειται να φτιάξουμε ένα διαφορετικό ψητό ζυμαρικό (LUMACONI), γεμιστό με σπανάκι και ρίκοτα, μπορούμε να το βρούμε σε ένα σούπερ μάρκετ που πωλεί ιταλικά προϊόντα, γιατί δεν είναι εύκολο να το βρεις παντού.
Αυτή η πάστα έχει χαμηλό κόστος και συνολικά για την προετοιμασία και το μαγείρεμα χρειάζονται 1 ώρα και 30 λεπτά, τα συστατικά είναι για 6-8 άτομα και μπορούμε να τα προετοιμάσουμε εκ των προτέρων και να το αφήσουμε το στο ψυγείο. Το βάζουμε στο φούρνο 40 λεπτά πριν φθάσουν οι καλσεσμένοι 

ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ  (2 MINUTES ΚΑΙ 49 SECOND) ΜΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ( ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Ελπίζω  να σας αρέσει αυτός ο τρόπος εξήγησης της συνταγής.  Για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες που έχετε μπορείτε να γράψετε σε αυτό το ιστολόγιο ή στο κανάλι μου στο YouTube  https://www.youtube.com/channel/UCaFe0HydTUfJE8PZ7q029Jg?view_as=subscriber  

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
 ΕΔΩ ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΥ ΛΟΥΜΑΚΟΝΙ
wp-1582729061224.jpg


 Καταχωρήθηκε στις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα πάλι…

  Έλα πάλι… – Mary R – 7 Οκτωβρίου 2024 The Women Έλα απόψε, όπως εκείνα τα βράδια, ορμητικός και καθηλωτικός. Έλα απόψε που σπάω στα δυο να...