Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η Τουρκία και ο καλός ο Λύκος Η ελληνική κοινωνία ΕΙΔΕ και ΚΑΤΑΛΑΒΕ...

  neraida

Η Τουρκία και ο καλός ο Λύκος
Η ελληνική κοινωνία ΕΙΔΕ και ΚΑΤΑΛΑΒΕ...
Ένα ολόκληρο σύστημα σκέψης ή καλύτερα απαγόρευσης της ελεύθερης σκέψης κατέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες μετά την ομολογουμένως χυδαία πρόκληση των Τούρκων στον Έβρο.
Η μονόμπαντη και απολύτως συνεπικουρούμενη από κέντρα συμφερόντων ρητορική περί προσφύγων και μεταναστών διελύθη ως νεφέλωμα τη στιγμή που η Τουρκία εξ αιτίας των τεράστιων πιέσεων που δέχεται στη Συρία αποφάσισε να βιαστεί.
Αν η Τουρκία δεν είχε βιαστεί, η παραφιλολογία περί ανοιχτών συνόρων, περί εθνικισμού και φασιστών Πολιτών στην Ελλάδα, που πληρώνει αυτή τη στιγμή το μάρμαρο για τα εγκλήματα των Μεγάλων Δυνάμεων στον τρίτο Κόσμο, θα ζούσε και θα βασίλευε υποβοηθώντας την περαιτέρω διάλυση του Κοινωνικού ιστού, την υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων Πολιτών αλλά κι αυτή καθαυτή την αποθήκευση ψυχών σε μία χώρα που δε δύναται καν να τους απασχολήσει!
wolfΔηλαδή ακόμη κι αν βάλουμε στην άκρη τα περί παράνομης εισόδου, που δε σέβεται καν τη χώρα υποδοχής, τις 77 + χώρες προέλευσης των παράνομα εισερχόμενων, που ελάχιστες εμπλέκονται σε πολεμικές περιπέτειες, και την απίστευτη στάση των ΜΚΟ, των οποίων ο ρόλος πλέον δεν κρύβεται…, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ είναι σε Οικονομική Κρίση θα έπρεπε να οδηγεί τους Κατηχητές περί ανοιχτών Συνόρων σε μια πιο μετριοπαθή αντιμετώπιση όλου αυτού του γεγονότος της μετακίνησης πληθυσμών.
Η Τουρκία, όμως, ήταν ο καταλύτης που πραγματικά ξεμπρόστιασε το τεράστιο παιχνίδι Μεγαλο-ιδεατισμού και Στρατηγικού χειρισμού αυτών των ομάδων από τον τουρκικό επεκτατισμό. Ομάδων, των οποίων και μόνον η στάση και οι πολεμικού τύπου ενέργειες μπροστά στα σύνορα της Ελληνικής Δημοκρατίας εκθέτουν ανεπανόρθωτα όσους από τόσα χρόνια επέβαλλαν μια ολόκληρη αστυνομία σκέψης γύρω από το φαινόμενο που μπροστά στα μάτια μας μεταλλασσόταν από ένα δικαιολογημένο προσφυγικό πρόβλημα σ’ ένα περίεργο υβριδικό κύμα με εποικιστικά χαρακτηριστικά.
Έχει η πραγματικότητα όπως φαίνεται μια μανία να εκθέτει τις ιδεοληψίες και να φανερώνει το ψεύδος και τον φανατισμό μέσα στα πλαίσια του οποίου κατηγορήθηκαν οι τοπικές ελληνικές  κοινωνίες, και παρά την απίστευτη ανοχή που επέδειξαν συνδυασμένη με τη βοήθεια που παρείχαν στο πρώτο κύμα ταλαιπωρημένων ανθρώπων.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν και η ασυδοσία βασίλεψε. Αυτοί που κόβουν τους φράχτες με στρατιωτική μεθοδικότητα υποστηριζόμενη από την Τουρκική gendarmerie χωρίς φυσικά να το θέλουν εξέθεσαν όλο το σχεδιασμό και όλα τα προσχήματα πίσω από τα δακρυγόνα του Τουρκικού στρατού που εκτοξεύονται προς τους Φρουρούς της Συνοριακής μας γραμμής.
fairy taleΤώρα ξέρουμε τι συμβαίνει και δυστυχώς αγγίζει τους χειρότερούς μας φόβους!
Όλοι ξέρουν! Ακόμη και οι πιο στυγνοί υποστηρικτές της διάλυσης των Εθνικών συνόρων αναγκάζονται να αναδιπλωθούν.
Η πραγματικότητα έλυσε το γρίφο.
Η βιασύνη των Τούρκων συσπείρωσε τον Ελληνικό λαό απέναντι στην πραγματική Τουρκική απειλή (καθότι ακόμη κι αυτό αποτέλεσε μια διάσημη αυταπάτη ως προς το κατά πόσο ήταν ποτέ πραγματική ή όχι) και τελικά μας έφερε πιο κοντά σαν κοινωνία που συνειδητοποιεί ότι εδώ υπάρχει μια πραγματική απειλή.
Συντονισμένη και μεθοδευμένη από ένα Τουρκικό καθεστώς αποφασισμένο για όλα.  Τόσο μεθοδευμένη και συντονισμένη που φτάνει μέχρι του σημείου να στέλνει παιδάκια με περιέργως πρόθυμες μανάδες μπροστά στα δακρυγόνα ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Η βιασύνη τους εξέθεσε και τους στόχους των Τούρκων και το ρόλο των ομάδων αυτών που επιτίθενται στις Ελληνικές Δυνάμεις Ασφαλείας!
Έχει ο καιρός γυρίσματα, λοιπόν, και η αλήθεια δεν είναι πλέον κρυπτή υπό το σκότος των ιαχών.
Η ελληνική κοινωνία ΕΙΔΕ και ΚΑΤΑΛΑΒΕ, και αυτό δεν έχει επιστροφή!
https://www.macroskopio.gr/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα πάλι…

  Έλα πάλι… – Mary R – 7 Οκτωβρίου 2024 The Women Έλα απόψε, όπως εκείνα τα βράδια, ορμητικός και καθηλωτικός. Έλα απόψε που σπάω στα δυο να...