Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Μια ανοικτή επιστολή στο Coronavirus από SumitOfficial

Μια ανοικτή επιστολή στο Coronavirus από SumitOfficial

Αγαπητέ Corona,
Ξέρω ότι αυτό δεν είναι αυτό που περιμένατε να σας τηλεφωνήσω με αυτόν τον γενναιόδωρο τρόπο αφού ξέρετε πώς χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας. Αλλά αυτό που είμαι ευγνώμων για αυτή τη χρονική στιγμή είναι η παρουσία σας, η οποία αποστέλλεται σε αυτή τη μητρική γη για το μόνο κίνητρο που μας κάνει να γνωρίζουμε. Γνωρίζοντας την ύπαρξή μας, εμείς ως άνθρωποι είμαστε περισσότερο από ό, τι είναι καφέ, άσπρο ή μαύρο, οποιαδήποτε εργασία, τυχόν πρότυπα, φτώχεια, πλούτο ή εγώ σε αυτό το θέμα.
Μας κάνατε να συνειδητοποιήσουμε ότι χάνουμε τις πηγές μας εδώ και δεκαετίες, τη φύση γύρω μας, τους ανθρώπους της δικής μας οικογένειας καταστροφικά.
Μας έκανε πραγματικά να συνειδητοποιήσουμε το σκοπό της ζωής μας και για αυτό που είμαστε εδώ σ 'αυτή τη γη.
Ξέρω ότι έχετε σκοτώσει πολλούς ανθρώπους πρόσφατα και εξαπλώθηκε παντού, αλλά ένα πράγμα που μας έχει καταστήσει κατανοητό είναι να έχουμε υπομονή, υπομονή να καθίσετε στο σπίτι και να περιμένετε για την ημέρα που όλα θα είναι εντάξει και να είναι την οικογένειά μας έως ότου τα πράγματα εγκατασταθούν.
Corona, εσύ, στο διάστημα των μόλις 3 μηνών, έχετε διδάξει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η ζωή μπορεί να λήξει σε μια χρονική στιγμή. Πραγματικά κάνατε να ζήσετε την τρέχουσα στιγμή. Είμαστε τώρα με την οικογένειά μας. Ασφαλής. Περιτριγυρισμένο από αγάπη και γέλια.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν United; Όχι μόνο ως οικογένεια, ως κοινότητα, ως κράτη / χώρες αλλά κυρίως ως παγκόσμιος; Αγωνιζόμασταν όλη την ώρα για να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον. Όσο ισχυρότερο γίνεται το κυρίαρχο και προσπαθεί να κυβερνά τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά τώρα? Κάθε χώρα προσπαθεί να μάθει κάτι ή το άλλο ο ένας από τον άλλο για να λάβει τις προφυλάξεις, μη επαναλαμβάνοντας τα λάθη που έκαναν, δίνοντας τη συμπάθεια και τις προσευχές στον άλλον.
Μας διδάξατε επίσης ότι όσο κι αν καταπολεμούμε τη θρησκεία, την κοινότητα, τους ανθρώπους ή την κοινωνία των άλλων, αυτό που πραγματικά μας βοηθά σε αυτό το χρονικό σημείο ως γενικό προσωπικό, μεταφορείς, οδηγούς φορτηγών, αγρότες, οδηγούς αυτοκινήτων, γιατρούς, νοσηλευτές , το ιατρικό προσωπικό, τους ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ο κατάλογος είναι ατελείωτος για να είμαστε ευγνώμονες.
Πού είναι εκείνοι οι άνθρωποι που σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για τους Θεούς; Υποθέτω, στο εσωτερικό του νοσοκομείου, να θεραπεύεται από τον γιατρό της αντίθετης θρησκείας.
Corona, έχετε έρθει εδώ στη γη ως επισκέπτης που χρειάστηκε απλώς ο καθένας να γνωρίζει την ευεξία του, τις οικογένειές του για τον λαό και το πιο σημαντικό για τον εαυτό του.
Είμαι πολύ ενήμερος για την καταστροφή που κάνετε σε εκατομμύρια και δισεκατομμύρια καθημερινά και ότι έχετε τη δύναμη να σκοτώσετε ολόκληρο τον κόσμο στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Είσαι ισχυρότερη τώρα. Είστε μεταδοτικοί, και αυτή είναι η δύναμή σας και ως εκ τούτου εξαπλώνετε όπως οτιδήποτε γύρω μας.
Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε Ηνωμένοι ως ο κόσμος ΤΩΡΑ, ο Δημιουργός του Κόσμου μας έχει δώσει την πίστη, την υπομονή και τις καρδιές για να είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε λάβει από τον Παντοδύναμο. Και είναι εκεί για να μας στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη εποχή μας.
Corona Virus, Είμαστε ισχυρότεροι από εσάς. Να θυμάστε ότι. Ο Θεός θα σας επαναφέρει σύντομα, δίνοντάς μας τη θεραπεία για να σας εμποδίσει να εξαπλωθεί περαιτέρω. Αλλά αυτό που περιμένω μετά την έξοδό σας είναι να συνδεθείτε τόσο πολύ με τον κόσμο και μπορούμε να κάνουμε την ειρήνη μεταξύ μας. Μένουμε αυτό το απαλό. 🙂
Δικός σου,
μια ευγνώμων ψυχή,
Sumit
Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές και τις προφυλάξεις που μπορεί να έχει κάποιος που υπέβαλε ο ΠΟΥ:
Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2019 by SumitOfficial
Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
https://sumitofficial.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Καλά άρθρα, Έχετε ακούσει τον κ. Benjamin, Email: 247officedept@gmail.com --WhatsApp Contact: + 1-9893943740 - που εργάζονται με χρηματοδοτική υπηρεσία μου δίνουν δάνειο 95.000,00 $ για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου και τα πληρώνω ετησίως. για δύο χρόνια τώρα και έχω ακόμα 2 χρόνια, αν και μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους γιατί είναι γνήσιος δανειστής δανείου που μπορεί να σας δώσει οποιοδήποτε είδος δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν φύλαξες καβάτζες!

  Δεν φύλαξες καβάτζες! 1 Μαΐου 2024 Με διάλεξες, ποτέ δεν ρώτησες ποιος άνεμος με έφερε μπροστά σου! Σιώπησες από αγάπη, σιώπησα από φόβο μ...