ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αυτά τα ωμοφαγικά γλυκάκια χωρίς ζάχαρη, με άρωμα πορτοκαλιού και κακάο θα γίνουν η νέα σου συνήθεια! Είναι πολύ εύκολα, δεν χρειάζονται ψήσιμο και είναι vegan!
Υλικά που θα χρειαστείς για περίπου 20 μικρά τρουφάκια
- 2 φλιτζάνια αμύγδαλα
- 1 φλιτζάνι χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 2 κ.σούπας χυμό πορτοκαλιού
- 2 κ.γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
- μια πρέζα αλάτι
- 2 κ.σούπας κακάο
Πώς θα τα φτιάξεις:
1. Βάλε στο μπλέντερ όλα τα υλικά (εκτός από το κακάο)
2. Όταν γίνει μια ομοιόμορφη μάζα αρχίζεις να πλάθεις τα τρουφάκια
3. Ρίξε το κακάο σε ένα δίσκο και κύλα κάθε μπαλάκι πάνω στο κακάο μέχρι να καλυφθούν όλες του οι πλευρές
2. Όταν γίνει μια ομοιόμορφη μάζα αρχίζεις να πλάθεις τα τρουφάκια
3. Ρίξε το κακάο σε ένα δίσκο και κύλα κάθε μπαλάκι πάνω στο κακάο μέχρι να καλυφθούν όλες του οι πλευρές
Μπορείς να τα σερβίρεις αμέσως, να τα φυλάξεις στο ψυγείο για 2 βδομάδες ή στην κατάψυξη μέχρι και 2 μήνες!
Καλή απόλαυση!
Στυλιανοπούλου Γεωργία
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου