Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Master Class | Quiche Lorraine με σύγκλινο και πράσο



Γεια σας, καλώς ήρθατε στο κανάλι μου.👇 Σήμερα θα σας φτιάξω μια συνταγή που έρχεται από τη Γαλλία
Hi there and welcome to my channel.👇Today I'm going to make you a recipe that comes from France.👇 Quiche Lorraine με σύγκλινο και πράσο Ζύμη για τάρτα (pate brisee): · 250 γρ σκληρό αλεύρι · 2 αυγά μεσαίου μεγέθους · 100 γρ βούτυρο · ½ κ.γ. αλάτι Μείγμα αβγών για Quiche Lorraine: · 300 γρ αβγό · 150 γρ γάλα · 120 γρ κρέμα γάλακτος · 1 κ.γ. αλάτι · ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Υλικά για γέμιση: · 200 γρ πράσο · 110 γρ κρεμμύδι · 130 γρ σύγκλινο · 160 γρ παλαιωμένη γραβιέρα · 500 γρ baby σπανάκι Ingredients for Quiche Lorraine Brisee pate tart dough: Brisee pate tart dough: · 250 gr coarse flour · 2 eggs, medium size · 100 gr butter · ½ tsp salt Cream mixture for the quiche: · 300 gr eggs · 150 gr milk · 120 gr creme fraiche · 1 tsp salt · ½ tsp freshly ground black pepper For the filling: · 200 gr leeks · 110 gr onion · 130 gr “siglino” (Greek cured pork) · 160 gr mature gruyere cheese · 500 gr baby spinach 250 gr coarse flour For business inquiries: marketing@panosioannidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος: Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης – Συνελήφθη 28χρονος

  Βόλος: Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης – Συνελήφθη 28χρονος Τρόμος στο κέντρο του  Βόλου  – Άγρια καταδίωξη ΙΧΕ αυτοκινήτο...