Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η αγάπη υπάρχει πραγματικά;

Η αγάπη υπάρχει πραγματικά;


Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα
Η Αγάπη πραγματικά υπάρχει;
«Η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση», φώναξε η Κέιτ στον καλύτερό της φίλο της Άρμανι. Η Κέιτ είχε ακριβώς την καρδιά της σπασμένη από τον μακροπρόθεσμο εραστή της Charles. Ο Charles και η Kate ήταν ο φθόνος των φίλων τους, ξέρεις αυτά τα ζευγάρια που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ζηλιάρης γιατί δείχνουν πάντα το PDA που ήταν η Kate και ο Charles μέχρι να χωρίσουν περίπου οκτώ μήνες πριν και η Kate αρνήθηκε να προχωρήσει.
Η Armani προσπαθούσε να παρηγορήσει και να ευχαριστήσει την Kate από την καρδιά, αλλά κουράστηκε να δει τον καλύτερό της φίλο να σφουγγίζει και να χάσει καλά πράγματα εξαιτίας ενός άνδρα που έχει προχωρήσει. Μπήκαν σε ένα θερμό επιχείρημα όταν κάλεσε την Kate να έρθει μαζί για ένα πάρτι γενεθλίων ίσως η αγάπη να την βρει, αλλά η Kate είχε προφανώς παραιτηθεί από την αγάπη και πιστεύει ότι είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.
Σε έναν κόσμο όπου οι γάμοι συντρίβονται καθημερινά, οι καρδιές σπάνε και τα παιδιά μεγαλώνουν μόνοι γονείς, σας κάνει να αμφισβητήσετε αν η αγάπη υπάρχει πραγματικά και με τους πόνους που πηγαίνουν γύρω σας, υπάρχει η πιθανότητα να πιστεύετε ότι όπως και η Kate η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση.
Σύμφωνα με το wf-lawyers.com, ανακαλύφθηκε ότι το ποσοστό γάμου στις ΗΠΑ είναι 6,8 ανά 1.000 συνολικά πληθυσμούς και το ποσοστό διαζυγίου είναι 3,2 ανά 1.000 που είναι σαν το μισό από εκείνους που παντρεύτηκαν! Είναι συγκλονιστικό πόσο ο ρομαντισμός και η αγάπη ξεφεύγουν μετά από μερικούς μήνες λέγοντας ότι το κάνω. Οι ίδιοι άνθρωποι που ορκίζονται να αγαπούν ο ένας τον άλλον μέσα από παχύ και λεπτό αρχειοθετούνται για διαζύγιο μόλις λίγους μήνες μετά.
Jada και Will Smith
Βλέπουμε πολλή συντριβή γάμων αλλά συγχρόνως πολλοί γάμοι ευδοκιμούν ταυτόχρονα. Ο Barack και ο Michelle Obama θα γιορτάσουν 27 χρόνια τον Οκτώβριο, ο Will και η Jada Smith έχουν παντρευτεί για 22 χρόνια, η Angela Bassett και η Courtney B. Vance έχουν παντρευτεί για 22 χρόνια και οι Beyonce και Jay-Z, ακόμη και με πάνω και κάτω, έχουν δεσμευτεί ο ένας από τον άλλον από τότε που παντρεύτηκαν το 2008.
Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα
Κάθε ένα από αυτά τα ζευγάρια έχει διαφορετικές ιστορίες για να πει, έχουν όλα τα επάνω και τα κάτω τους μερικούς ακόμη πολεμούσαν την απιστία στους συνεργάτες τους, αλλά έσπασαν και βγήκαν δυνατά, η αλήθεια είναι ότι η αγάπη υπάρχει, αλλά οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να κάνουν το έργο.
Δεν σας ζητώ να υπομείνετε έναν συνεργάτη εξαπάτησης ή ενδοοικογενειακή βία, η ψυχική σας υγεία είναι πολύ σημαντική και δεν χρειάζεται να πεθάνετε στο όνομα της αγάπης. Ο λόγος για τον οποίο πολλοί γάμοι συντρίβονται είναι ότι οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να βάλουν το έργο, οι άνθρωποι έρχονται με προσδοκίες και όταν οι προσδοκίες τους δεν πληρούνται απλώς θέλουν να πάνε.
Η αγάπη υπάρχει και απαιτεί πολλές θυσίες για να λειτουργήσουν οι σχέσεις.
https://www.micbloggy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλτσχάιμερ: Πόσα αυγά πρέπει να τρώνε οι άνω των 50 ετών για να μειώσουν κατά 47% τον κίνδυνο

Αλτσχάιμερ: Πόσα αυγά πρέπει να τρώνε οι άνω των 50 ετών για να μειώσουν κατά 47% τον κίνδυνο Μαριάννα Σπανού   Τα   αυγά   αποτελούσαν βασι...