Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ο έρωτας στα χρόνια των Social Media

Ο έρωτας στα χρόνια των Social Media

Στα παλιά τα χρόνια (τα δικά μου), όταν είχες υπόνοιες ότι το έτερον ήμισυ, δεν σ’ έχει και τόσο σε εκτίμηση (όπως με μεγάλη επιτυχία τραγούδησε κάποτε ο τιτανο-τεράστιος Πασχάλης Τερζής), ντυνόσουν διακριτικά, την έστηνες κάτω απ’ το σπίτι του κι όταν τον έβλεπες να βγαίνει ντυμένος και σινιαρισμένος, άρπαζες το πρώτο ταξί που έβλεπες μπροστά σου και έλεγες τη μυθική ατάκα «Ακολούθησε αυτό το αυτοκίνητο!!!». Ok, εντάξει, δεν γινόταν ακριβώς έτσι, εκτός αν ήσουν η Καίτη Φίνου (θεάρα!) σε βιντεοκασέτα του ’80, σίγουρα όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά απ’ ότι σήμερα! Τα πράγματα πια, είναι πολύ πιο πολύπλοκα, γιατί σήμερα το πράγμα λειτουργεί αλλιώς! Σήμερα η φάβα μπορεί να έχει πολλούς λάκκους και για να είμαστε πιο ακριβείς, πολλά passwords!
Στην αρχή ήρθε το κινητό! Μεγάλο πλήγμα για τις κατά φαντασίαν (ή και όχι) παθούσες! Κλήσεις, sms, mms κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο! Φαγώθηκαν πολλά νύχια απ’ την αγωνία για το τι κρυβόταν σ’ αυτό το μαραφέτι του διαβόλου! Το πράγμα όμως δεν έμεινε εκεί, γιατί ως γνωστόν η τούρτα η σωστή, θέλει και το κερασάκι της! Και το όνομα αυτού… Social Media!!! Facebook, Twitter, Instagram… από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις; Το καθένα με το username του, το password του… και στο μεταξύ να έχει εφευρεθεί και το ημιμόνιμο κι άντε να φας νύχι!
Και να θέλεις η δόλια ν’ αγιάσεις, βλέπεις like από εδώ, καρδούλες από κει, gifs απ’ την άλλη… σχόλια με υπονοούμενα παρακάτω, πονηρά emoticons στα δεξιά… κάπου μπάστα δηλαδή! Θες να κρατήσεις ένα επίπεδο, να δείξεις ότι είσαι υπεράνω ρε αδερφέ και δεν μπορείς! Μέχρι ότι η Ελένη Λουκά είχε δίκιο που τα λέει όλα αυτά «του διαβόλου»και «666» και «to hell», περνάει απ’ το νου σου. Γιατί κακά τα ψέματα, η κατάσταση είναι πια, πολύ complicated!
Ψάξε κινητό, facebook, twitter, skype, viber… εεε γ@μηθείτε! Κερατώστε μας!
Της Κικής ΓιοβανοΠούλου
https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κρύβει την αγωνία του για την την επιχείρηση «Ασπίδες» ο Έλληνας διοικητής της επιχείρησης

Δεν κρύβει την αγωνία του για την την επιχείρηση «Ασπίδες» ο Έλληνας  διοικητής της επιχείρησης Η αποστολή της ΕΕ «Ασπίδες» αποσκοπεί στην π...