ΚΡΕΜΑ με σελινο ΚΑΙ καροτο
Γεια σας Για μια συννεφιασμένη μέρα που φυσάει και κάνει κρύο, τι καλύτερη ευκαιρία να κάνουμε ένα πιάτο που δίνει ζεστασιά σαν μια καλή κρέμα σέλινο και τα καρότα, προσαρμοσμένα για την καταπολέμηση του κρύου και μείνετε σε forma.Sopa πολύ βιταμινούχο, εύκολο και γίνεται με χαμηλό κόστος και χρόνος προετοιμασίας αστραπιαίος.Λοιπόν λίγο πολύ συνήθεις παραλλαγές για να προετοιμάσουμε αυτό το πιάτο, που θα είναι η ντομάτα , ζυμαρικά , σέλινο μπορεί να βάλουμε κάστανα κατά την περίπτωση εποχιακά, καρότα, επίσης έξω τόσο καλό .Once κρέμα μπορεί να βάλει σε αυτή τη λίστα με τα ένζυμα ή κάποιο τηγανητό ψωμί λευκό τυρί όπως το Philadelphia ή ακόμα και σε κύβους φέτας σούπα τυρί με pequeño.Esta ζυμαρικά εντάξει έχετε παιδιά είναι ένας άλλος τρόπος για να τρώνε λαχανικά,Πάντα κανόνας για όλες τις κρέμες και σούπες το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από πάνω όταν είναι έτοιμο (το προσωπικό μου γούστο) που πηγαίνει με τη συνταγή.
Πληροφορίες:
- Χαμηλή δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 50 λεπτά
- Δόση για 4 άτομα
- Χαμηλό κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 200 γρ. σέλινο
- 5 πατάτες
- 6-7 καρότα
- 1 κρεμμύδι συν 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 40 ml. ελαιόλαδου συν 30 ml. εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου
- 30 γρ. του βουτύρου
- εξαιρετικό αλάτι και μαύρο πιπέρι που σερβίρει
- μερικά φύλλα δάφνης
- 40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με peeling σέλινο, πατάτες και τα καρότα, κομμένα σε μικρά τετράγωνα όλα, και είμαστε έτοιμοι με τεμαχισμό στα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Τώρα, όταν όλα τα λαχανικά είναι έτοιμα, μαγειρεύουμε το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα το σκόρδο με ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας νερό για να διευκολύνει το μαγείρεμα, πάντα ανάμιξη σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις το κρεμμύδι γίνει, προσθέτουμε το σέλινο συνεχίστε το μαγείρεμα για 5-6 λεπτά, ανακατεύουμε, τέλος, βάλτε τις πατάτες, κόψτε τα καρότα και τα φύλλα δάφνης, παρατάσσονται πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, τώρα μπορούμε να προσθέσουμε το απαραίτητο νερό για να καλύψει όλα, βράζει περίπου 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Μπορούμε να βάλει περισσότερο νερό θα θέλει να αφήσει περισσότερο υγρό ή πάστα μαγειρεύεται σε κρέμα, πάρα βγαίνει υγρό και θέλουν να είναι πυκνότερο να προσθέσετε μια Jotas κρέμα ή να αφήσει να πάει βράζει λίγο περισσότερο χρόνο.
Μόλις τα λαχανικά είναι έτοιμα, αφαιρέστε τα φύλλα δάφνης, ρυθμίστε το αλάτι και τέλος αλέστε τα με το μπλέντερ.
Ο Μάγειρας κοιτάζει την κρέμα που έχει βγει γρήγορα και φαίνεται πως μπορεί να σερβιριστεί με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από πάνω και αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε τριμμένο τυρί παρμεζάνα πριν το σερβίρουμε.
Για να φάτε, Buen Provecho, όπως πάντα θέλετε κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσετε να μου γράψετε σε αυτό το blog. Χαιρετισμός σε όλο τον κόσμο αύριο θα επιστρέψω με περισσότερες συνταγές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου