Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ενδιαφέροντα γεγονότα για το Universal Studios Hollywood

Ενδιαφέροντα γεγονότα για 

το Universal Studios Hollywood

καθολικά στούντιο Hollywood
Το Universal Studios Hollywood είναι ένα στούντιο και θεματικό πάρκο στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας .
Περίπου το 70% του στούντιο βρίσκεται εντός του νησιού νομαρχιακής αυτοδιοίκησης γνωστού ως Universal City ενώ το υπόλοιπο βρίσκεται εντός των ορίων της πόλης του Λος Άντζελες.
Το Universal Studios Hollywood είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ .
Είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα θεματικά πάρκα στον κόσμο και έχει εξελιχθεί σημαντικά από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό. Αρχικά δημιουργήθηκε για να προσφέρει περιηγήσεις στις πραγματικές οθόνες Universal Studios και είναι το πρώτο από τα πολλά πλήρης θεματικά πάρκα Universal Studios που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο.
Universal Studios ιδρυτής του Carl Laemmle άνοιξε 93 στρεμμάτων του (230 στρεμμάτων) Universal City ράντσο στις 15 Μαρτίου, 1915 , προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περπατήσετε γύρω από εξωτερικές κινηματογραφικό στούντιο του, και να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα. Η είσοδος ήταν μόλις πέντε σεντς, η οποία περιελάμβανε επίσης ένα κουτί με το κοτόπουλο. Υπήρχε επίσης μια ευκαιρία να αγοράσουν φρέσκα προϊόντα, από τότε-η αγροτική Universal City ήταν ακόμα εν μέρει ένα αγρόκτημα εργασίας.
παγκόσμια στούντιο ιστορία του Χόλυγουντ
Η πρακτική της μαγνητοσκόπησης μπροστά σε ένα ακροατήριο δούλεψε καλά μέχρι το τέλος της σιωπηλής εποχής, όταν η "ησυχία στο σκηνικό" έγινε απαραίτητη για τη μαγνητοσκόπηση με ήχο. Η αρχική περιοδεία σταμάτησε γύρω στο 1930.
Λίγο μετά την ανάληψη της Universal Pictures από την Αμερικανική Εταιρεία Μουσικής, το 1962, οι λογιστές πρότειναν μια νέα περιοδεία στο προεδρείο του στούντιο να αυξήσει τα κέρδη . Στις 15 Ιουλίου 1964, η σύγχρονη περιοδεία δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει μια σειρά από περιπλάνηση, περιπέτειες στην πραγματική παραγωγή και, αργότερα, σταδιοδρομίες. Αυτό αυξήθηκε με την πάροδο των ετών σε ένα πλήρες θεματικό πάρκο.
παγκόσμια-στούντιο-χόλιγουντ-ιστορία-2
Το 1965, ο Πόλεμος Lord Tower άνοιξε ως ένα από τα πρώτα αξιοθέατα στο θεματικό πάρκο. Ακολούθησε το άνοιγμα της σχολικής σκηνής ζωικών ηθοποιών το 1970. Το 1974, η εκδήλωση Rockslide διοργανώθηκε στο Tour Studio, και το επόμενο έτος άνοιξε το The Land of a Thousand Facesστο Upper Lot. Το 1979, η μάχη της Galactica αντικατέστησε το Rockslide ως ηθοποιό στο Studio Tour.
Το Flintstones Show άνοιξε, αντικαθιστώντας την Star Trek Adventure. Το 1991, το ET Adventure άνοιξε ως το πρώτο "σκοτεινό ταξίδι" του πάρκου, μια βιομηχανική λέξη για έλξη που χρησιμοποιεί οχήματα οδήγησης για να πάρει τους επιβάτες μέσα από ένα εσωτερικό κτίριο έκθεσης.
Το 1993, Επιστροφή στο Μέλλον: Το Ride άνοιξε, αντικαθιστώντας τη μάχη της Galactica. Το 1995 άνοιξε το Waterworld: ένα ζωντανό θέαμα πολέμου . Το 1996, άνοιξε το Jurassic Park: The Ride . Το 1999, το T2 3-D: Μάχη καθ ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και μια περιπέτεια κοτόπουλου άνοιξε στο πάνω μέρος.
καθολικά studios waterworld
Το 2000, πολλά αξιοθέατα με θέμα το Nickelodeon άρχισαν να αναλαμβάνουν το πάρκο. Μερικά από αυτά ήταν η Rugrats Magic Adventure, το Nickelodeon Blast Show και το Shrek 4D που αντικατέστησαν την Rugrats Magic Adventure όταν άνοιξε το 2003.
Το 2003, η Universal Studios Hollywood έκλεισε το ET Adventure για να κάνει δρόμο για την εκδίκηση της μούμιας: The Ride , η οποία άνοιξε το 2004.
Το Upper Lot διαθέτει Springfield , με θέμα την τηλεόραση The Simpsons . Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τον προσομοιωτή κωμωδίας κίνησης The Simpsons Ride, μαζί με πολλά εστιατόρια με θέμα την παράσταση, ένα κατάστημα με είδη δώρων με θέμα το The Kwik-E-Mart και πολλά χαρακτήρων συναντιούνται και χαιρετίζονται.
καθολικά στούντιο hollywood simpsons
Μετασχηματιστές: Το Ride 3D άνοιξε το 2012. Η διαδρομή αποτελείται από οχήματα που κινούνται με πλατφόρμα και μετά ακολουθούν ένα κομμάτι 610 μέτρων. Καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδρομής, οι οθόνες προβάλλουν έως και 18 μέτρα (60 πόδια) υψηλές προβολές 3D εικόνων διαφόρων χαρακτήρων μετασχηματιστών καθώς οι Autobots επιχειρούν να προστατεύσουν το AllSpark από τα Decepticons.
Το Despicable Me: Minion Mayhem κίνηση προσομοιωτή κινήσεων έχει επίσης τη δική του θεματική περιοχή που περιέχει μια μεγάλη υπαίθρια ξηρό και υγρό χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά που ονομάζεται Super Silly Funland, εκτός από μια επίπεδη περιστροφική βόλτα που ονομάζεται The Silly Swirly. Το εργαστήριο Gru's Lab Cafe και τα αξιοθρήνητα Delights είναι τα δύο θεματικά εστιατόρια στην περιοχή.
Το King Kong: 360 3-D άνοιξε το 2010. Το αξιοθέατο οδηγεί τους επισκέπτες σε μια αναδημιουργημένη έκδοση του Skull Island από το βραβευμένο με τον Peter Jackson βραβευμένο remake του King Kong το 2005. Χρησιμοποιεί εικόνες 3-D HD σε δύο οθόνες πλάτους 61 μέτρων (200 ποδιών), κίνηση τραμ, άνεμος, νερό και άρωμα, με αποτέλεσμα μια εντυπωσιακή ταινία δυόμισι λεπτών.
καθολικά στούντιο Hollywood King Kong
Ο Wizarding World του Χάρι Πότερ άνοιξε στις 7 Απριλίου 2016 και είναι η μεγαλύτερη θεματική περιοχή στην Άνω Λωτ, με το animatronic και screen-based riotless ride Harry Potter και το Απαγορευμένο Ταξίδι, το οποίο στεγάζεται σε ένα αντίγραφο του Hogwarts κάστρου, πραγματικές σκηνές από τις ταινίες στην ουρά.
παγκόσμια στούντιο Hollywood μαγεία κόσμο του Harry Potter
Το Studio Tour είναι μια διαδρομή 45 έως 60 λεπτών που χρησιμοποιεί οχήματα με τραμ για να μεταφέρουν τους επισκέπτες από το Upper Lot του Theme Park στην πίσω παρτίδα, όπου πραγματοποιούνται πραγματικές κινηματογραφικές προβολές και ταινίες. Η περιήγηση είναι η υπογραφή στο θεματικό πάρκο και ο χρόνος αναμονής ποικίλλει ανάλογα με την ημέρα και τις εποχές.
περιήγηση στούντιο
Universal Studios Hollywood χωρίζεται σε δύο περιοχές σε διαφορετικά επίπεδα , που συνδέονται με μια σειρά από κυλιόμενες σκάλες που ονομάζεται Starway. Αυτές οι περιοχές είναι γνωστές ως ανώτερη παρτίδα και χαμηλότερη παρτίδα .
Το Universal Studios Το πίσω μέρος του Hollywood έχει καταστραφεί από πυρκαγιά εννέα φορές καθ 'όλη την ιστορία του.
Το Universal Studios Hollywood ανήκει στην NBC Universal .
Ο επίσημος τίτλος μάρκετινγκ του Universal Studios Hollywood είναι "Η πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του LA".
Το 2016, το πάρκο φιλοξένησε 8.086.000 επισκέπτες , κατατάσσοντας το 15ο στον κόσμο και 9ο ανάμεσα στα πάρκα της Βόρειας Αμερικής.
Έξω από το θεματικό πάρκο, μια νέα, ψηφιακή εγκατάσταση κοντά στο Universal Studios ήταν χτισμένη σε μια προσπάθεια συγχώνευσης όλων των δραστηριοτήτων της NBCUniversal στη Δυτική Ακτή σε μια περιοχή.
Interesting facts about Universal Studios Hollywood | Just Fun Facts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο νησί Τρομ...