Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΡΕΒΙΘΙΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΣ ΣΟΥΠΑ

ΡΕΒΙΘΙΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΣ ΣΟΥΠΑ


Zuppa Ceci

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο, για να γίνει τόσο κρύο σήμερα θα προτείνω μια σούπα προσαρμόζεται για να γίνει αυτό tiempo.Plato παρέχει εύκολη, χαμηλού κόστους και του χρόνου προετοιμασίας αρκετά γρήγορα, μπορείτε να κόψετε και τις δύο φορές όσπρια απορροφούν σε ζεστό νερό για 24 ώρες, καθιστώντας έτσι το μαγείρεμα πιο εύκολα και rapidez.Como υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να το κάνει αμέτρητες, ο οποίος βάζει πατάτας, τομάτας που μπορεί ή πολύ χρόνο συχνά συνοδεύεται με χοιρινό. πιάτο γεμάτο και δίνει δύναμη, φυσικά, δίνει θερμότητα και ενέργεια, να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας (το χειμώνα), συνήθως στην Ιταλία φακές συνοδεύεται από «Cotechino» και τρώγονται για τα Χριστούγεννα κόμμα, ενώ ρεβίθια η Ισπανία είναι συχνά συνοδεύεται με callos.Dicho που πηγαίνουν με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. , Εμβάπτιση συνολικός χρόνος των 1 ώρα 15 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 200 gr. ξηρό φακές
  2. 180 gr ρεβίθι
  3. 1 κρεμμύδι, 2 καρότα και το σέλινο μερικά όλα ψιλοκομμένα
  4. 40 ml. ελαιόλαδο
  5. 2 ώριμη ντομάτα κομμένα σε μικρούς κύβους
  6. μία φύλλα δάφνης
  7. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
  8. περισσότερο ή Meno 1 λίτρο νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Πριν από όλα θα πρέπει να βάλετε τα λαχανικά για να ζεσταθεί το νερό ενυδατώνει σε δύο ξεχωριστά μπολ, τουλάχιστον 12 ώρες, αλλάζοντας και την πλήρωση το νερό από καιρό σε καιρό.
Μετά το χρονικό όριο μαγειρεμένο κρεμμύδι, καρότα σέλινο (όλα ψιλοκομμένα) σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και ένα κουτάλι του νερού, αναμειγνύεται και συνεχίζουμε το μαγείρεμα ένα 7-8 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Λοιπόν μια φορά το λαχανικό έχει ψηθεί, προσθέτουμε τα ρεβίθια, φακές και ντομάτα, ανακατεύουμε, αφού τα λαχανικά είναι ζεστό προσθέσετε ένα λίτρο νερό (περίπου μέτρου εξαρτάται σε τελευταία σχετικά με το πώς θέλουμε τη σούπα, αν πυκνότερο ή όχι), ένα αφήστε να σιγοβράσει 50 λεπτά, προσθέστε τα φύλλα δάφνης, ευθυγραμμίζονται λεπτό αλάτι και μαύρο πιπέρι, ανάμιξη πάντα περιστασιακά (χαμηλή βράση θέρμανση ήπια ότι δεν θα καίγονται).
Λοιπόν μια φορά αυτή τη λίστα, πήραμε τα φύλλα δάφνης, είμαστε σαν πυκνότερα, άλεσμα σε ένα μπολ στην άκρη τα μισά λαχανικά (χρήση μπλέντερ), τέλος, να γίνει συγκέντρωση τη ζύμη σε σούπα, αφήνοντας συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά αλλά έως ότου όλα είναι καλά συγχωνευθούν.
Τώρα μπορείτε να σερβίρετε με μια στάλα από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από πάνω, το φαγητό, καλή όρεξη, φαίνεται όπως πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να γράψω αυτό το ίδιο blog.Un χαιρετήσει όλο τον κόσμο αύριο θα επιστρέψουν με περισσότερα συνταγή.
Zuppa Ceci

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σταφυλόκοκκος στα σχολικά γεύματα που προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση - Η φωτιά «πρόλαβε» τον έλεγχο του ΕΦΕΤ στο εργοστάσιο της Λαμίας

  Σταφυλόκοκκος στα σχολικά γεύματα που προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση - Η φωτιά «πρόλαβε» τον έλεγχο του ΕΦΕΤ στο εργοστάσιο της Λαμίας Η μ...