ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ me ΛΑΖΑΝΙΑ
Καλή όλους Σαββατοκύριακο, μετά από πολύ καιρό και σήμερα θα κάνουμε μια καλή λαζάνια με λαχανικά, εύκολη da κάνετε και προσαρμόζεται σε κάθε ocasiones.Tiene την ίδια τη ζωή διαδικασίας λαζάνια, διαφέρει φυσικά από τα συστατικά του κρέατος αντικαθιστούμε με mixta.Normalmente λαχανικά τα λαχανικά ξεχωριστή κουζίνα, έχω να μειώσει το χρόνο προετοιμασίας μαγειρέψουν όλα τα juntas.Siempre πολλές εκδόσεις για να καταστεί ο οποίος βάζει κέτσαπ ή το τυρί, δεν το κάνω μόνο λαχανικά και μπεσαμέλ τυρί , θα χρησιμοποιήσουμε τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι θέμα χρόνου δεν μπορούμε να το αγοράσει ήδη γίνει, καθώς η τελευταία πρέπει να πω ότι ένας τρόπος με κάποιο άλλο που τα παιδιά τρώνε τα λαχανικά. Αυτό είπε να πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- μέτριας δυσκολίας
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας λίγο περισσότερο από 2 ώρες
- Δόση για 8 άτομα
- μέσο κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
1 KG. Φρέσκα ζυμαρικά:
- 1 kg. 00 αλεύρι
- λεπτό αλάτι είναι απαραίτητη
- 4 αυγά
- 30 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Besamel ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 1 λίτρο γάλακτος
- 140 gr. βούτυρο
- 100 ml. ηλιέλαιο
- 220 gr. αλεύρι
- λίγο αλάτι, μαύρο πιπέρι και μοσχοκάρυδο
- 200 ml. ζεστό νερό
Τι περισσότερο (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ):
- 1 κόκκινη πιπεριά συν 1 κίτρινη
- 1 κρεμμύδι, 2 καρότα και το σέλινο μερικά όλα ψιλοκομμένα
- 1 μελιτζάνα
- 1 κολοκυθάκι
- 100 gr. μανιτάρια καθαρά και κομμένα σε λωρίδες
- 100 gr. μπιζέλια
- 100 gr. ντοματίνια
- ένα μερικά φύλλα βασιλικού
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι
- 40 ml. ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με την παραγωγή φρέσκων ζυμαρικών: κοσκινίστε το αλεύρι πάνω στο τραπέζι, διαμορφώσαμε ένα ηφαίστειο προσθέσει στο κέντρο τα αυγά, το αλάτι, το λάδι, ανακατεύουμε μέχρι να πάρετε μια λεία μπάλα και ομαλή, η ζύμη δεν πρέπει να πάρει πάρα πολύ μαλακό, μπορείτε να Προσθέστε περισσότερο αλεύρι είναι πολύ blanda..Bien καλύπτονται σήμερα με μια διαφανή μεμβράνη και αφήστε το υπόλοιπο για 30 λεπτά στο χρόνο nevera.En ελπίζουμε να προετοιμάσει την μπεσαμέλ και πλήρωση.
Η μπεσαμέλ:
Ας θέσει το νερό να βράσει σε ξεχωριστά δοχεία του γάλακτος, όπως είναι καυτά σε ένα άλλο δοχείο τεθεί λάδι βουτύρου σε θερμότητα, όταν διαλύονται προσθέστε το κοσκινισμένο αλεύρι, ανακατεύουμε με το μαγείρεμα μαστίγιο ζευγάρι μία πλευρά και δύο άλλα μία φορά η οποία είναι καλά συγχωνευθούν προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να γίνει ομοιογενής μάζα χωρίς σβώλους, να συνεχίσουμε να προσθέτουμε το γάλα σταδιακά lentamente.Una ανάμειξη πάντα το χρόνο που έχουμε όλοι να ευθυγραμμίζονται χύνεται πρόστιμο αλάτι γάλα, μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αφήστε βράζουμε μέχρι να μειωθεί και παχιά σύνολα μπεσαμέλ, πάντα κάτω από την πυρκαγιά και ανάμιξη (περισσότερο ή λιγότερο το αφήνουμε να βράσει 20-25 λεπτά) .Once τη λίστα besamel συνεχίσει την προετοιμασία της γέμισης.
ΠΛΗΡΩΣΗ:
Αν και αναμένουμε οι μπεσαμέλ και τα ζυμαρικά μαγειρεμένα λαχανικά είναι έτοιμα:
καθαρισμένα και κομμένα όλα τα λαχανικά, μόνο το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο θα το άλεσμα πρόστιμο, ενώ αφήνουμε άλλα λαχανικά ξεχωριστά από το ένα το άλλο, το καθένα το μαγείρεμα των λαχανικών diferente.Bien στιγμή που έχουμε ετοιμάσει όλα τα λαχανικά, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά τα λαχανικά ψιλοκομμένα, θα ευθυγραμμίσει πρόστιμο αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας νερό για να διευκολύνει το μαγείρεμα, όταν το λαχανικό έχει ψηθεί προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές λωρίδες, όταν έχετε περάσει όλο το νερό μαζί σας κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες, τις πιπεριές κομμένες σε τετράγωνα, αφήνοντας ένα μάγειρας 7-8 λεπτά, στη συνέχεια, να συνεχίσει να προσθέσετε το κόψιμο μελιτζάνες σε τετράγωνα, τα μπιζέλια και τα ντοματίνια παιχνίδια για το ήμισυ (κατεψυγμένα μπιζέλια που χρησιμοποιούνται για να μπορέσετε να βράσει το νερό ζεστό και αλμυρό για 7-8 λεπτά),μια αφήστε το μάγειρα 6-7 λεπτά ακόμα για να αποξενώσει με πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, τέλος, προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού αρχής γενομένης από πολλά κομμάτια.
ΖΥΜΗ:
Τώρα, αν το φυτικό και μπεσαμέλ είναι έτοιμη να συνεχίσουμε με φρέσκα ζυμαρικά :: πάρουμε την Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια, το καθένα κομμάτια να πετάξετε με ρολό σε μεγάλα φύλλα των 2 mm, συνεχίζουμε την κοπή των φύλλων σε ορθογώνια διαστάσεων του δίσκου . Τώρα, όταν έχουμε τα ορθογώνια έτοιμοι, έχουμε βράσει ζεστό και αλατισμένο νερό για 1 λεπτό, όταν μαγειρεύεται το βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό, τον περασμένο αφήστε το νερό απομακρύνεται, βάζοντας τα ζυμαρικά σε λίγα κουρέλια, καλά διαστήματα μια ένα άλλο.
λαζάνια:
Τώρα για το λαζάνια: βάλτε τα μπεσαμέλ στον πάτο του ταψιού (θα πρέπει να ομοιόμορφα παλτό ολόκληρη η βάση) θα συνεχίσει να ασκεί πάνω από τα ζυμαρικά που καλύπτουν όλο το δίσκο, τώρα πάνω από τη ζύμη να θέσει την απαραίτητη besamel που καλύπτει η ζυμαρικά, συνεχίζουμε να βάλει τα καλά τοποθετημένο λαχανικά (μπορεί να ενταχθεί στην μπεσαμέλ με λαχανικά, για να διευκολυνθεί η διαδικασία) ακολουθούμε και 1 ζυμαρικών, 2 besamel, 3 λαχανικά μέχρι να τελειώσει συστατικά ή να έρθουν σε πέντε στρώματα των ζυμαρικών, πάντα η τελευταία στρώση θα πρέπει να καλύπτεται με αρκετή να αποτρέψει μένει στεγνό όταν μαγειρεύεται μπεσαμέλ.
Μόλις η λίστα μαγειρεμένο στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά, το τρυπήσει σε πολλά μέρος με ένα μαχαίρι για να αποτραπεί έκρηξη κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Braves ο κατάλογος αυτός να φάει, να δούμε τι φαίνεται ένα ωραίο πιάτο είναι έξω, υπηρετούμε όταν είναι ζεστό στην πρόληψη της θραύσης (τα λαζάνια μπορεί να παρασκευαστεί μια μέρα νωρίτερα και να αφήσει λίγο περισσότερο χρόνο στο φούρνο, γίνεται πλούσιος όσο), για να φαγητό, καλή όρεξη για να απολαύσετε, όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να γράψω αυτό το ίδιο blog.Un χαιρετήσει όλους τη συνταγή αύριο κόσμο πίσω με περισσότερα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου