ΣΠΑΡΆΓΓΙΑ ΡΙΖΌΤΟ ΜΕ ΧΟΙΡΟΜΈΡΙ SERRANO
Garrucha, Αλμερία, Ισπανία
Καλή Κυριακή σε όλους, όπως πάντα σήμερα είναι η μέρα ρύζι, θα προτείνω ένα ριζότο από σπαράγγια και προσούτο, εύκολο da πιάτο δεν με χαμηλό κόστος, τα σπαράγγια μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλήθος συστατικών με γαρίδες, ή με ανάμεικτα μανιτάρια ή μικτά ή μπέικον και πολλά mas.Vamos χρησιμοποιήσετε ένα ζωμό λαχανικών στο ριζότο στο τέλος υπάρχει πάντα βάλει τυρί παρμεζάνα και το βούτυρο, είναι επίσης πολύ σημαντική για την ποιότητα του ρυζιού για την παραγωγή ριζότο και καλύτερα λαχανικά σπαράγγια χρησιμοποιούμε το μεγαλύτερο έχει περισσότερες gusto.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- χαμηλή δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και 20 λεπτά
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για το ζωμό:
- 1 κρεμμύδι, 2 καρότα, μερικά σέλινο και τα πράσα όλα καθαρά και κομμένα σε κομμάτια
- χοντρό αλάτι λείπει
- το νερό είναι απαραίτητο
Lo mas:
- 450 γρ. Arborio ποιότητα του ρυζιού
- 1 κρεμμύδι και 3 κιμά σκελίδα σκόρδο
- μισό ποτήρι λευκό κρασί
- 130 γρ. προσούτο κομμένο σε λωρίδες
- 350 γρ. Σπαράγγια (μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο)
- 40 ml. ελαιόλαδο συν 30 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 40 gr. βούτυρο
- 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με την παραγωγή το ζωμό: βάλτε τα λαχανικά, χοντρό αλάτι σε μια κατσαρόλα με νερό που να καλύπτει το σύνολο βράζουμε περίπου 40 λεπτά, ευθυγραμμίστε το αλάτι, την τελευταία φορά που φιλτράρει την έξοδο από την ζωμό, καθαρό, χωρίς impuridad.Mientras ελπίζω να μπορέσουμε φλούδα σπαράγγια, κόψτε το σκληρότερο μέρος, μετά το βρασμένο αλμυρό νερό για 10-12 λεπτά, από τη στιγμή που κόβονται σε κομμάτια κάνει, αφήνοντας το ανεξάρτητο άκρη του mas.Bien τώρα δίνει μια μαγειρεμένο Sarte μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι με μερικά ελαιόλαδο και ένα κουτάλι ύδατος για να διευκολύνει το μαγείρεμα, όταν αυτό το μαλακό προσθέστε το ζαμπόν και σπαράγγια (όχι η άκρη) το μαγείρεμα για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ρυθμίστε τελικά λεπτό αλάτι και πιπέρι negra.Una χρόνου ζωμό και τα σπαράγγια είναι έτοιμα,συνεχίζουμε το μαγείρεμα το άλλο μισό κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένο σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, στη συνέχεια, ψητό το ρύζι όταν ζεστό (μπορείτε να ελέγξετε με τα χέρια) βραχεί με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, προσθέστε τα σπαράγγια (επίσης συμβουλές ) jamon έχουμε μαγειρεύονται πριν, συνεχίζουμε το ψήσιμο το ρύζι για 15-16 λεπτά πάντα ανάμειξη και βουτώντας με το ζωμό κάθε φορά που δαπανάται, ρυθμίστε το αλάτι αν χρειάζεται 1 λεπτό, abajamos φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο, το τυρί παρμεζάνα , ανακατεύουμε, όταν υπηρετούμε όλοι καλά συγχωνευθούν (πρέπει κανείς να αφήσει τα πράγματα με τον κρεμώδη ρύζι, είναι πολύ σημαντικό όταν βάζουμε το ρύζι βούτυρο πρέπει να είναι χωρίς ζωμό) .Bravos να φάτε, απολαύσετε το γεύμα σας, όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσετε να γράψω αυτό το blog.Χαιρετίσματα σε όλο τον κόσμο αύριο συνταγή πίσω με περισσότερα.
https://cocinaitaly.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου