ΔΥΟ ΣΑΛΑΤΕΣ:
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ AGUACATE GIULIETA
Εμείς γεια σε όλο τον κόσμο, και είμαστε στο κατακαλόκαιρο σήμερα θα παρουσιάσει δύο σαλάτα κάνουμε στο εστιατόριο (Imperial Beach) παίρνετε σε επιτυχία για τους πελάτες, όπως η σαλάτα και γαρίδες και σαλάτα αβοκάντο Giulieta. παρέχει εύκολη πιάτα για να κάνει, με χρόνο προετοιμασίας είναι αρκετά γρήγορο, προσαρμόζει την περίοδο της θερμότητας και ahora.Hoy σε αντίθεση με άλλες συνταγές θα πάρει μόνο ένα θέμα διαδικασίας tiempo.Dicho που πηγαίνουν με τη συνταγή.
Γαριδοσαλάτα και το αβοκάντο:
Πολύ απλό, αποτελείται από μικτές μαρούλι, παιχνίδια ντοματίνια για μισό και τριμμένο καρότο βάζουμε γύρω από μαρούλι, καλαμπόκι στο κέντρο, ένα αβοκάντο κόμματα σε λωρίδες τοποθετούνται στο κέντρο για να σχηματίσουν ανεμιστήρα και, τέλος, να θέσει πάνω από την καθαρό γαρίδες σωτέ που έχουν προηγουμένως με λίγο βούτυρο, το ελαιόλαδο, μια σταγόνα κονιάκ και perejil.Lista μπορεί να φάει, τώρα πάμε με το άλλο σαλάτα.
ΣΑΛΑΤΑ Giulieta:
Αυτή η σαλάτα έχει αναμιχθεί μαρούλι, ντοματίνια μισό αγώνες για πάντα τοποθετημένα γύρω από την πλάκα, βάλτε τα καρύδια κέντρο, να κρατήσει τη θέση πάνω από 4 ή 5 φέτα κατσικίσιο τυρί που έχουν θερμανθεί προηγουμένως σε πολύ μικρές για 15-20 segundos.Por τελευταίο μπορούμε ευθυγράμμιση σαλάτα με σάλτσα μάνγκο και φράουλα είναι πολύ bien.Lista να φάει.
Ιδού σαλάτα πιο όμορφο να βγει, μπορείτε να επιλέξετε το πιο μοιάζει, πηγαίνετε αριστερά φωτογραφία, ένα χαιρετισμό σε όλους σας δούμε μέχρι την επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου