ΡΙΖΟΤΟ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
Καληνύχτα σε όλο τον κόσμο, απόψε προτείνω ένα απλό και καλό ρύζι ως «ριζότο Frutti di mare» στα καστιλιάνικα μπορεί να μεταφραστεί ως ένα πιάτο ρύζι mariscos.Esto είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις διακοπές διαφαινόμενη ή το exemplo για τα Χριστούγεννα, γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει ένα μέτριο κόστος, το μαγείρεμα του ρυζιού γίνεται με την προσθήκη του αποθέματος των ψαριών που δαπανώνται κάθε χρόνο, σε αντίθεση με το ζωμό paella μπορεί να τεθεί σε principio.Bueno δήλωσε ότι πάμε με τη συνταγή, γιατί να πάρει πεινασμένοι.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- χαμηλή μισού δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 40 λεπτά
- Δόση για 6 άτομα
- μέσο κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 200 gr. γαρίδα
- 200 gr. καλαμάρι κομμένο σε λωρίδες
- 100gr. Κύβους χτένια παιχνίδια
- 500 γρ. φρέσκα μύδια
- 500 γρ. ρύζι
- 5-6 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
- μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 50 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινάμε με καθαρό και κόψτε όλα τα ψάρια, κάνει μαγειρεμένα μύδια σε amejjas σε Sarte με ένα νήμα από έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο, το κάλυμμα, βουτιά λίγο λευκό κρασί, από τη στιγμή που ανοίγονται , έχουμε την κατάσβεση της πυρκαγιάς μπορεί να προσθέσει κάποια ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Τώρα προετοιμάζει τη βάση του ριζότο, μια άλλη Sarte μαγειρεύουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο άφησε με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μετά από ένα λεπτό προσθέστε όλα τα ψάρια που απομένει, συνεχίζουμε το μαγείρεμα 7-8 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ευθυγράμμιση λεπτό αλάτι και το μαύρο πιπέρι, συνεχίζουμε να προσθέσετε το ρύζι, τη στιγμή αυτή καυτό (μπορεί να ελεγχθεί με το χέρι), βουτιά με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, συνεχίζουμε το μαγείρεμα το ρύζι για 15 λεπτά, υγρό ρύζι κάθε φορά που αυτό το ξηρό με οι μύδια ζωμό κυκλοφορήσει.
Μόλις μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα τελειώσει το βούτυρο arroz.añadiendo, τριμμένη παρμεζάνα, ένα νήμα του παρθένου ελαιολάδου και λίγο μαϊντανό, ανακατεύουμε στη φωτιά από τη στιγμή αυτή όλα καλά συγχωνευθούν εξυπηρετούν το ρύζι με μύδια περίπου καυτό και πάνω από το μύδια.
Braves φαίνονται πιο όμορφο πιάτο που έχει βγει, φαγητό, καλή όρεξη, όπως πάντα, για τυχόν απορίες ή ανησυχίες, μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, ένα χαιρετισμό στην επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου