Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΚΑΡΔΙΈΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΌ ΚΑΙ PHILADELPHIA ΚΟΛΟΚΥΘΆΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΆΟΥΛΕΣ


ΚΑΡΔΙΈΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΌ ΚΑΙ PHILADELPHIA ΚΟΛΟΚΥΘΆΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΆΟΥΛΕΣ


                                  


Καλή νύχτα με την ευκαιρία του Αγίου Βαλεντίνου απόψε έχω ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι με ένα σχήμα καρδιάς ζυμαρικά γεμιστά με καπνιστό σολομό με κολοκυθάκια σοταρισμένα, κρέμα και φράουλα fresca.Pasta περίεργη γεύση λόγω της παρουσίας του αλατιού καπνιστό σολομό γλυκό φράουλας και ξινή κολοκυθάκια. Ήμουν με εξέπληξε το πόσο καλή έχει βγει με γυναίκα που αλιεύονται μου, εύκολο da πιάτο μπορώ, έχω λάβει συνολικά 1 ώρα και 10 λεπτά κάνοντας φρέσκα ζυμαρικά χέρι με την ανάπτυξη της ζωής, έχει ένα μέτριο κόστος και παρουσία που θα αφήσει το στόμα σας ανοιχτό pareja.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 70 λεπτά
  3. Δόση για 4-6 άτομα
  4. μέσο κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για φρέσκια ζύμη ζυμαρικών:
  1. 190 gr. 00 αλεύρι
  2. 240 gr. σιμιγδάλι αλεύρι
  3. μια πρέζα αλάτι
  4. 3-4 αυγά
  5. 2 κρόκοι αυγών
γέμιση:
  1. 180 gr. καπνιστό σολομό
  2. 100 gr. τυρί Φιλαδέλφεια
  3. 40 gr. τριμμένη παρμεζάνα
σάλτσα:
  1. 2 κολοκυθάκια
  2. 250 γρ. φράουλα
  3. 40 ml. παρθένο ελαιόλαδο
  4. 40 gr. βούτυρο
  5. πρόστιμο αλάτι και πιπέρι, απαιτείται
  6. 60 ml. μπύρα
  7. 130 μαγείρεμα κρέμα
  8. 40 gr. Φιλαδέλφεια
  9. 30 Τριμμένο gr.chocolate (χρησιμοποιούμε μόνο για να διακοσμήσει την πλάκα)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκίνησε κάνοντας ζύμη ζυμαρικών: σε ένα μπολ βάλτε τα αλεύρια, τα αυγά αλάτι και τους κρόκους, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο ληφθεί ένα ομοιογενές μάζα και, τέλος, καλυμμένο με διαφανή μεμβράνη με ένα υπόλοιπο στο ψυγείο για 25-30 λεπτά .
Ενώ εμείς περιμένουμε θα ετοιμάσουμε τη γέμιση και σάλτσα:
  1. η γέμιση: μπριζόλα πρόστιμο καπνιστό σολομό, το ανακατεύουμε με το τυρί παρμεζάνα και τη Φιλαδέλφεια, ακόμα και όταν όλα είναι καλά συγχωνευθούν, μία φορά έτοιμη να συνεχίσει με τη σάλτσα.
  2. Η σάλτσα: Καθαρίστε και κόψτε το σοτάρουμε τα κολοκυθάκια ημισέληνο περίπου 7-8 λεπτά με το λάδι και το βούτυρο, βραχεί με μπύρα, αφήστε να εξατμιστεί, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, τα στοιχεία φράουλα συνεχίσουμε να προσθέτουμε κομμάτια, σοτάρετε 5 λεπτά για να προσθέσετε τελικά την κρέμα γάλακτος και λίγη κρέμα τυριού όταν είναι καλά συγχωνευθούν, την κατάσβεση της πυρκαγιάς, θα πρέπει να βγει ένα roseo χρωματιστά σάλτσα.
Καλά τώρα παίρνουμε το φρέσκα ζυμαρικά, πήγαμε στο Tre: επεκτείνει ένα κομμάτι σε έναν χρόνο, ένα πολύ λεπτό πάχος 1 mm. ή λίγο περισσότερο, όταν η ζύμη είναι έτοιμη αλείψει ελαφρά με το χτυπημένο αυγό, να κρατήσει τη θέση στη μέση λίγη γέμιση, θα πρέπει να λάβει είτε η απόσταση εισέρχεται σε γέμιση και άλλα.
Τώρα παίρνουμε μισό κενές, κλείστε το άλλο μισό έχει τη γέμιση πιέζοντας καλά για να φύγει ο αέρας στην πρόληψη της θραύσης cocinamos.Ahora τη στιγμή που θα κοπεί το με την καρδιά μας - σε σχήμα μούχλα, τη στιγμή που θα τελειώσει όλα τα μάζα μαγειρεμένα ζυμαρικά σε νερό ζεστό και αλμυρό για 7-8 λεπτά, όταν οι escurrimos γίνεται και χύνεται σε Sarte με σάλτσα, τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι που να ληφθεί ένα κρεμώδες, παχιά πάστα.
Έτοιμος να φάει μπορούμε να διακοσμήσετε το πιάτο βάζοντας σε αυτόν μια μικρή περικοπή φράουλα και λίγη τριμμένη σοκολάτα alrededor.Buen έξω, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε μου στη νέα μου ιστοσελίδα http: //www.cocinaitaly.es με όλο και πιο novedad.Un χαιρετισμό σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένη διακοπές με το σύντροφό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσύ που προτιμάς τη μοναξιά, πες μου αλήθεια… πώς τον έλεγαν;

  Εσύ που προτιμάς τη μοναξιά, πες μου αλήθεια… πώς τον έλεγαν; 15 Μαΐου 2024 Αυτόνομη, αυτάρκης, ανεξάρτητη. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν, δεν ...