Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΣΑΛΑΤΑ JESOLO


ΣΑΛΑΤΑ JESOLO

ΣΑΛΑΤΑ JESOLO



Καληνύχτα σε όλο τον κόσμο, σήμερα θα ετοιμάσουμε μια σαλάτα που έχει εγώ προσωπικά αρέσει το πώς η σαλάτα Jesolo, εύκολο da κάνουν, είναι έτοιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα, με καλές εμφανίσεις θα αφήσει τους καλεσμένους σας χωρίς palabra.Se μπορεί σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου μισεί μέρα, άλλη μια εβδομάδα έχω προσθέσει φρέσκα παντζάρια για να έρθει πιο κόκκινα και πλούσια gusto.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΥΛΙΚΑ
  1.  1 τσάντα των μικτών μαρουλιού
  2. 1 βάζο μικρό καλαμποκιού
  3. 2 μικρά κονσέρβα τόνου
  4.  120 gr. καπνιστό σολομό
  5. 2 σκελίδες σκόρδο
  6. 40 ml. ελαιόλαδο
  7. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι ή χρειάζονται
  8. ένας πυροβολισμός του κονιάκ
  9. 15 πρώτων γαρίδες
  10. 40 Πράσινη gr.aceituna
  11.  3 τριμμένο καρότο
  12. σαλάτα ντομάτα 3/2

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Έχουμε ξεκινήσει με τον καθαρισμό τις γαρίδες αφήνοντας μόνο την ουρά, τόσο περισσότερο θα ρίξει, η ουρά μαγειρεμένα σε ένα Sarte με ελαιόλαδο πάνω σκελίδες σκόρδο, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, μετά από περίπου 4-5 λεπτά, να πάρει υγρό με κονιάκ, αφήστε να εξατμιστεί κατά τη λήξη τεθεί από τη φωτιά. 
Λοιπόν τώρα ας «s που συνθέτουν σαλάτα στη βάση του πιάτου θέσει το μικτό μαρούλι, για αγώνες σε κομμάτια, πάνω ας παρέχει όλα τα συστατικά, όπως μας αρέσει, καρότα οστών, στραγγισμένο και καθαρό καλαμπόκι, τόνο στραγγισμένο από του πετρελαίου, παιχνίδια σολομό σε λωρίδες, τις ελιές και τις γαρίδες φρέσκα μαγειρεμένα.
Braves έτοιμοι, φαίνονται πιο όμορφα πιάτα που έρχονται για φαγητό καλό, όπως πάντα για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, μπορείτε επίσης να με ακολουθήσουν σε νέα ιστοσελίδα μου www.cocinaitaly.es συνταγές, χαιρετισμούς ο καθένας, μέχρι την επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μπλόκο (διήγημα του Δημήτρη Ραβάνη-Ρεντή)

  Το μπλόκο (διήγημα του Δημήτρη Ραβάνη-Ρεντή) Από το ιστολόγιο του Ν. Σαραντάκου "Οι λέξεις έχουν τη  δική τους ιστορια" Αναρτήθη...