Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Δεν υπάρχουν «γυναίκες αντράκια», υπάρχουν μόνο γυναίκες!

Δεν υπάρχουν «γυναίκες αντράκια», υπάρχουν μόνο γυναίκες!

Υπάρχουν γυναίκες που μάθανε να παλεύουν μόνες, απαίτησαν να είναι ελεύθερες να επιλέγουν τους ρόλους που θα υποστηρίζουν κάθε φορά. Δε φοβούνται την ευθύνη, ούτε το κόστος της επιλογής τους. Δε χαρακτηρίζονται αντράκια, μάγκες και τα συναφή, ξέρουν καλά τι είναι γυναίκα, γνωρίζουν ότι με το να φορούν παντελόνια δεν αποκτούν @@@ και δεν τα χρειάζονται, έχουν ψυχή!
Δε θα τις δεις ποτέ να χρησιμοποιούν τίτλους, δεν θα κρυφτούν πίσω από σχέσεις. Το όνομά τους μόνο αρκεί, με αυτό συστήνονται, ούτε με πτυχία, ούτε με επιτυχίες, ούτε από πού προέρχονται και ποτέ που πάνε. Δε θα κρεμαστούν από πάνω σου, δεν χρειάζονται μαγκουρίτσα μάθανε καλά να περπατούν. Αν χρειαστεί θα σου κρατήσουν το χέρι, θα σου δείξουν πού κοιτάνε, αν σου αρέσει θα σε ταξιδέψουν εκεί, αν χρειαστεί θα μείνουν και δύο βήματα πιο πίσω να σε κοιτούν να πετάς. Αν σκοντάψεις θα σε πιάσουν και ας πέσουν, ξέρουν καλά να πλένουν τις λάσπες.
Δεν αγαπούν με τις λέξεις, δε δίνουν υποσχέσεις, είναι το βλέμμα, το χαμόγελο,το άγγιγμά τους, συμβόλαιο και θαλπωρή μαζί, αν χάσεις τέτοιο γιατρικό, επαναφορά δεν υπάρχει. Δε ζητάνε, δε μετράνε. Θα δώσουν το είναι τους, το στέρημά τους και ας μείνουν γυμνές. Δεν τις νοιάζει με ένα φύλλο και λίγες πευκοβελόνες θα ραφτούν από την αρχή.
Δε θα τις δεις στα τραπέζια να χορεύουν, σε χαρέμια δεν μπαίνουν. Αν χορέψουν θα ναι για την ψυχή τους και θα το κάνουν μόνες. Θα τις καταλάβεις όταν τις δεις, εκπέμπουν λάμψη, χωρίς τίποτα ιδιαίτερο, χωρίς σέξι ρούχα και έντονο μακιγιάζ. Δεν προκαλούν, ούτε παρακαλάνε. Δε φέρονται ως σπερματοδοχεία, ξέρουν καλά πότε, πού και πώς θα «εκμεταλλευτούν» το κορμί τους. Δίνονται απόλυτα και φεύγουν χωρίς επιστροφή όταν πάει αυτό να γίνει φυλακή.
Δεν είναι ο άντρας της ζωή τους, είναι γυναίκες με επιλογές. Θα επιλέξουν με ποιον θα ενώνουν στιγμές. Ποτέ απεγνωσμένα, ποτέ φοβούμενες τη μοναξιά. Θα υποταχθούν στον έρωτα, είναι πηγή ενέργειας και έμπνευσης, θα γίνουν το κοριτσάκι σου, η καύλα σου, όταν όμως σταματήσει το κάψιμο στο στέρνο, φεύγουν, δεν υποκρίνονται, δε λυπούνται, είναι ξεκάθαρες, πονάει, αλλά φεύγουν πάντα με καθαρή συνείδηση. Δεν πίνουν, δεν βωμολοχούν, δε γυρνάνε στα μπαρ για ένα στα γρήγορα (ποτό, πήδημα, ό,τι προκύψει βρε αδερφέ). Δεν μπαίνουν από κλειδαρότρυπες, δεν παζαρεύουν χώρο, χρόνο αισθήματα. Δε θέλουν υπηρέτες, ούτε χορηγούς. 
Δεν κρύβονται πίσω από αξιοπρέπειες και τελειότητες. Δεν τους νοιάζει καν, ξέρουν ότι κάπου τα χάσανε χρόνια πίσω, όταν πέρναγαν από τους βούρκους, όταν υπέκυψαν σ όποια μορφή σεξισμού, όταν τα έδωσαν όλα για έναν έρωτα, όταν έπρεπε να παλέψουν χωρίς ηθικούς φραγμούς. Έχουν όμως δύναμη να προχωρούν και μπέσα να κοιτούν στα μάτια. Έχουν λόγο και με αυτόν κάνουν τις συναλλαγές. Χαρακτήρα τον λένε δυνατό και ξεκάθαρο,τον φτιάξανε μέσα από σκιές, πηγάδια, υπόγεια. Μέσα από λάθη, ενοχές, αδικίες. Τον φτιάξανε προσπερνώντας την τελειότητα της υποκρισίας έχουν τα ιδανικά τους και είναι ταγμένες σε αυτά! Δεν κλαψουρίζουν, δε θα μιλήσουν για τη ζωή τους, θα ακούσουν για τη δικιά σου μόνο αν το θέλεις. Έχουν συναίσθηση, νοιάζονται πολύ, δεν επιτρέπουν τις αδικίες, θα παλέψουν σκληρά για να προστατέψουν αδικημένους και ας ξέρουν ότι τελικά θα χτυπηθούν από αυτούς που βοήθησαν. Δε φοβούνται την ήττα μόνο να μη χάσουν το δικαίωμα της μάχης.

Published by Athina

https://facerealityweb.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεταφόρτωση: Μεταφορτώθηκαν 743424 από 2494583 byte.

  Μανταρίνια: Η σχέση τους με την  χο ληστερίνη, την πίεση και τα οστά Ευ Ζην    Παρασκευή, 25/10/2024 - 06:21 Τα  μανταρίνια  έρχονται τον ...