Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

► Μυθολογία: «Τα σκυλιά σε αρκετούς Μύθους»

► Μυθολογία: «Τα σκυλιά σε αρκετούς Μύθους» 🐕:

«Σε συνεργασία με την Μπρέντα Ντέιβις Harsham 💫»


Άρτεμις & Σκύλος. Ρωμαϊκό αντίγραφο του 1ου αι. CE μετά από ελληνικό πρωτότυπο, 4ος αι. BCE. Ρώμη, Μουσεία του Βατικανού.
________________________________________________________________________________________
 Εισαγωγή:
Ο σκύλος είναι η πρώτη εξημερωμένα ζώα, και συμβολικά συνδέεται με την πίστη και επαγρύπνηση, συχνά ενεργεί ως φύλακας και προστάτης. Τα σκυλιά απεικονίζονται ως οδηγοί και συνοδοί, ως εκ τούτου, η έννοια της «καλύτερος φίλος του ανθρώπου.»
Τα σκυλιά εμφανίζεται σχεδόν πάντα σε ένα θετικό φως. Native American θρύλους  απεικονίζουν γενικά το σκυλί ως το σύμβολο της φιλίας και της πίστης. Οι Joshua Athapascans πιστεύουν ότι οι σκύλοι ήταν τα πρώτα όντα γίνονται από τον δημιουργό-σχήμα τους, Xowala'ci . Η Jicarilla Apache, από την άλλη πλευρά, πείτε την ιστορία του  Θεού Μαύρο Hactcin, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο σκύλο και στη συνέχεια έκανε τον άνθρωπο ως σύντροφος για το σκύλο.  
Στην ιρλανδική μυθολογία , τα σκυλιά ήταν τα παραδοσιακά θεματοφύλακας ζώα των δρόμων και σταυρωτά και πιστεύεται ότι προστατεύουν και καθοδηγούν χαμένες ψυχές στον Κάτω Κόσμο. Ιρλανδική μάντεις μάσησε το κρέας σκύλου σε ένα τελετουργικό για να αποκτήσουν προφητικό όραμα. Για να ονομαστεί «κυνηγόσκυλο» ήταν μια έντιμη ψευδώνυμο για μια θαρραλέα πολεμιστής? το όνομα του θεού Cuchulain είναι κυριολεκτικά «κυνηγόσκυλο του Culann» ή «Hound of Ulster».
Cuchulain ονομάστηκε Sétanta  όταν γεννήθηκε. Sétanta σκότωσε Σέλτικ κυνηγόσκυλο ένα σιδηρουργείο στην αυτοάμυνα. Όταν Culann , ο σιδεράς ρώτησε ποιος θα προφυλαχθεί σήμερα το μαγαζί του ο νεαρός Sétanta προσφέρθηκε να λάβουν χώρα του σκύλου κερδίζοντας έτσι τον εαυτό του τον τίτλο του Cuchulain, «Το κυνηγόσκυλο του Culann» . Η προσφορά απορρίφθηκε και «Cuchulainn» (πρώην Sétanta) πήγε για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους πολεμιστής της εποχής εκείνης, και το παρατσούκλι κόλλησε.

CARTONNAGE μάσκα Anubis.
Στην αρχαία Αίγυπτο , το σκυλί συνδέθηκε με το σκύλο-τσακάλι θεού,  Anubis , ο οποίος καθοδήγησε την ψυχή του νεκρού στο Hall of Truth, όπου η ψυχή θα κριθεί από τον μεγάλο θεό  Όσιρι . Anubis συσχετίστηκε με ουπουαούτ(ονομάζεται επίσης Upuaut), μία άλλη αιγυπτιακό θεό απεικονίζεται με το κεφάλι ενός σκύλου ή σε κυνικός μορφή, αλλά με γκρι ή λευκή γούνα. Οι ιστορικοί υποθέτουν ότι τα δύο στοιχεία ήταν τελικά συνδυάζονται.
Ένα από τα κέντρα της λατρείας του Anubis ήταν Cynopolis, ή η πόλη των σκύλων. Οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι που συνδέονται Anubis με τον Σείριοστον ουρανό και με τον Κέρβερο στον Άδη .
Σκυλιά σε γενικές γραμμές ήταν μεγάλης αξίας στην Αίγυπτο, στο πλαίσιο της οικογένειας και, όταν ένα σκυλί θα πεθάνει, την οικογένεια, αν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να, θα έχει το σκυλί μουμιοποιημένο με την ίδια φροντίδα που θα πληρώσουν για ένα ανθρώπινο μέλος της οικογένειας .
________________________________________________________________________________________

Μια οκλαδόν ή «καθιστό» άγαλμα του Anubis ως ένα μαύρο-επικαλυμμένο λύκος (από του τάφου του Τουταγχαμών)
 _______________________________________________________________________________________
Στην ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, τα σκυλιά συχνά λειτούργησε ως φύλακες? τον τρικέφαλο σκύλο  Κέρβερο , για παράδειγμα, φυλασσόμενο την είσοδο στον κάτω κόσμο. Πολλοί πολιτισμοί που συνδέονται σκυλιά με το θάνατο, καθώς και με την προστασία του.
Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι συχνά επέλεξαν τα σκυλιά ως κατοικίδια ζώα. Είχαν συχνά σε ελληνικά και ρωμαϊκά ανάγλυφα και κεραμικά ως σύμβολα της πίστης. Οι γάτες δεν ευνοείται πάνω από τα σκυλιά, αντίθετα αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι δεν κρατήσει τις γάτες ως κατοικίδια ζώα. Ωστόσο, μερικές φορές, τα σκυλιά εμφανίζονται σε αρνητικό ρόλο, όπως τα σκυλιά πάλης που ανήκουν στην Εκάτη. 
Τα σκυλιά είναι επίσης εμφανίζονται σε Πλάτωνα διάλογο «s, “Δημοκρατία”. Στο βιβλίο ΙΙ, ο Σωκράτης υποστηρίζει ότι ο σκύλος είναι ένας αληθινός φιλόσοφος, επειδή τα σκυλιά «διακρίνει το πρόσωπο ενός φίλου και του εχθρού μόνο με το κριτήριο της γνώσης και μην ξέροντας» και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι σκύλοι πρέπει να αγαπούν τη μάθηση, επειδή καθορίζουν τι τους αρέσει και τι δεν βασίζονται στη γνώση της αλήθειας.
________________________________________________________________________________________
 σκυλιά στην Ελληνική Μυθολογία:
 Cerberus:
Cerberus παρακολούθησαν τον Κάτω Κόσμο .
Cerberus θυμίζει ένα φίδι, που ονομάζεται «μεγάλο σκουλήκι» στο Δάντη «Inferno» και συχνά λέγεται ότι έχουν μια χαίτη από φίδια, την ουρά ενός φιδιού, και τα νύχια του λιονταριού. Οι τρεις αρχηγοί του σκύλου δούμε μια φορά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. 
Cerberus ήταν γιος του Τυφώνα και της Έχιδνα , και εκπλήρωσε το καθήκον του ως «κυνηγόσκυλο του Άδη» όσο το δυνατόν πιστότερα.
Αυτό το σκυλί επέτρεψε σε πολλούς ανθρώπους να εισέλθουν, ο ίδιος δεν άφησε αφήσει κανέναν.
Ωστόσο, μερικοί ήταν σε θέση να ξεφύγουν από τον κάτω κόσμο. Ορφέαςεφησυχάζουμε Cerberus για ύπνο, παίζοντας χαλαρωτική μουσική? Ερμήςέκανε το ίδιο, αλλά χρησιμοποιείται νερό από τον ποταμό  Λήθη . Το πιο διάσημο από όλα, όμως, ήταν ο Ηρακλής , ο οποίος δεν χρησιμοποιούν τέτοιες λεπτές μεθόδους. Καθοδηγείται τρελός από την Ήρα , ο Ηρακλής σκότωσε το γιο του, την κόρη και τη σύζυγό του. Ως εκ τούτου, του δόθηκε δώδεκα άθλους ως τιμωρία για τις πράξεις του. Η τελευταία από αυτές ήταν να συλλάβει τον Κέρβερο και να τον φέρει στη γη των ζωντανών. Ο Ηρακλής ήταν σε θέση να το κάνουμε αυτό με την πάλη του σκύλου σε υποταγή και σέρνοντας τον μακριά από τον Άδη .
 ________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
 Artemis' και Hecate's σκυλιά: 
Θεές Άρτεμις  και  Εκάτη , τόσο κράτησε τα σκυλιά.
Οι Έλληνες που προσφέρονται μαύρα σκυλιά (και αρνιά) να της στη θυσία, ακριβώς όπως έκαναν στην Άρτεμη, για τους οποίους είναι επίσης ιερά.
Οι μύθοι λέει ότι η Pan έδωσε η Παναγία-κυνηγός Άρτεμις επτά σκυλιά «το οποίο κατεδαφίστηκε πολύ λιοντάρια όταν Κρατούσε τους λαιμούς τους και τους χαιρέτησαν εξακολουθεί να ζει στη στάνη» (Καλλίμαχος, «Ύμνος στην Άρτεμη»).
Εκάτη προήδρευσε σταυροδρόμι, και ήταν προστάτιδα των τρόπων εισόδου, τα νοικοκυριά και τα κατώτατα όρια. Ήταν πάντα συνοδεύεται από Stygian σκυλιά, και η προσέγγιση της ανακοινώθηκε από το ουρλιαχτό των σκύλων. ( «Τότε η γη άρχισε να κάτω, τα δέντρα να χορεύουν, και ουρλιάζοντας σκυλιά στο φέγγος φως των προτέρων, ere Εκάτη ήρθε» Fairclough, HR trans 1916. Βιργίλιος, «Αινειάδα» Βιβλίο 6. Cambridge, USA:.. Harvard University Press).
Η τριπλή πολυπρόσωπες παρθενική θεά είχε τρία κεφάλια: αυτή ενός αλόγου, ένα σκύλο και ένα λιοντάρι. Μύθοι μας λέει ότι ο Τρωικός βασίλισσα Εκάβη πήδηξε στη θάλασσα μετά την πτώση της Τροίας και ότι η Εκάτη λυπήθηκε της και τη μεταμόρφωσε σε ένα μαύρο θηλυκό σκυλί. 
 ________________________________________________________________________________________
 ________________________________________________________________________________________
 Λαίλαπα, Zeus'Gift στο Europa:
Όταν ο Δίας ήταν ένα μωρό, ένας σκύλος, που είναι γνωστή μόνο ως «χρυσή κυνηγόσκυλο» ήταν επιφορτισμένη με την προστασία του μέλλοντος βασιλιά των θεών. Αυτό μπορεί να είναι το ίδιο σκυλί Δίας έδωσε αργότερα στο Europa. Ο Δίας είχε πέσει βαθιά ερωτευμένος με την όμορφη Ευρώπη , και, όταν δοθεί η ευκαιρία, την έκλεψε στο νησί της Κρήτης. Εκεί προσπάθησε να την αποπλανήσει, δίνοντας τρία δώρα της: Τάλως, ένα γιγάντιο χάλκινο δημιούργημα? ένα ακόντιο που ποτέ δεν έχασε και Λαίλαπα, ένα σκυλί που ποτέ δεν απέτυχε να συλλάβει το θήραμά του. Europa έδωσε τελικά το σκυλί για να Μίνωα, βασιλιά της Κρήτης . Αφού θεραπευτεί από Πρόκριδας μιας τρομερής ασθένειας, ο Μίνως της έδωσε το μεγάλο σκυλί Λαίλαπα. Ο σκύλος σύντομα έστειλε να συλλάβει το Teumessian αλεπού, Ένα γιγάντιο αλεπού που ποτέ δεν θα μπορούσε να πιαστεί. Αυτό δημιούργησε ένα παράδοξο, για το σκυλί που αλιεύονται πάντα το θήραμά του και η αλεπού, δεν θα μπορούσε να πιαστεί. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι ο Δίας μεγάλωσε κουρασμένος και σύγχυση του διλήμματος και απλά γύρισε τόσο σε πέτρα, κατεψυγμένα πάντα στο κυνήγι και τους ρίξει τα αστέρια και τους αστερισμούς Canis Major (Λαίλαπα) και της Μικράς Canis (ο Teumessian αλεπού).
________________________________________________________________________________________
 Ο αστερισμός της Μεγάλης Dog (Άλφα του Μεγάλου Κυνός):
Sirius είναι το πιο λαμπρό αστέρι στον νυχτερινό ουρανό, με 22 φορές την φωτεινότητα του ήλιου. Βρίσκεται στον αστερισμό του Άλφα Κύων ή Μεγαλύτερη Dog. Sirius έχει ένα μικρότερο σύντροφο αστέρι λευκό νάνο γνωστό ως The Pup ή Sirius Β
  
Canis Major είναι συνήθως θεωρείται ως ένα από τα δύο κυνηγετικά σκυλιά του μεγάλου κυνηγού Ωρίωνα (Σείριος). Το άλλο σκυλί είναι φυσικά Canis Minor, το Lesser Dog.
Μια εκδοχή, προηγουμένως αναφέρθηκε παραπάνω, αναφέρει ότι ο Δίας γύρισε τα Λαίλαπα και Teumessian Fox σε πέτρα και να τους ρίξει τα αστέρια και τους αστερισμούς Canis Major και Μικρός Κύων, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την άλλη εκδοχή, μετά το Orion θανάτου, Άρτεμιςτοποθετείται ο σκύλος του Ωρίωνα πιστούς του (Sirius) στον ουρανό, στη φτέρνα του.
________________________________________________________________________________________
 Άργος, πιστός σκύλος του Οδυσσέα:
Μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που αφορούν σκύλους σε αυτό που αφορά τον Άργος , πιστό φίλο ΤΟΝ ΤΟΥ βασιλιά Οδυσσέα   Από Το Βιβλίο 17 της Οδύσσειας του Ομήρου (800 π.Χ.). Ο Οδυσσέας έρχεται σπίτι μετά από είκοσι χρόνια μακριά και , ΣΤΗ Βοήθεια χάρη Της θεάς  Αθηνάς , δεν αναγνωρίζεται από τους εχθρικούς μύστες που προσπαθούν να κερδίσουν τη γυναίκα του Οδυσσέα Το ΧΕΡΙ Της Πηνελόπης ΣΤΟ γάμο. Ο Άργος, όμως, αναγνωρίζει τον κύριό του και ανεβαίνει από εκεί που περιμένει με πίστη , παραγκωνίζοντας την ουρά του με χαιρετισμό.Ο Οδυσσέας, με τη μεταμφίεση, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον χαιρετισμό από το φόβο του να παραδώσει την αληθινή ταυτότητά του μπροστά στους μνηστήρες και έτσι αγνοεί τον παλιό φίλο του. και λίγο αργότερα, ο  Άργος ξαπλώνει και πεθαίνει.

Άργος και Οδυσσέας
 ________________________________________________________________________________________
θρυλικό σκυλιά ►Other στην αρχαία ιστορίες και μύθους:
Bau:  Αυτή η Σουμερίων θεά της γονιμότητας και της θεραπείας, προστάτιδα θεότητα της αρχαίας βαβυλωνιακής πόλης της Lagash, συχνά απεικονίζεται με το κεφάλι ενός σκύλου.
Fenrir:  Στην Σκανδιναβική μυθολογία, Fenrir είναι ένα τερατώδες λύκος, ο γιος του θεού Λόκι, αποφασισμένος να σκοτώσει τον θεό Odin.
Ορισμός:  Ο (Osiris'brother) είναι ένα ακόμη αρχαία αιγυπτιακή θεότητα σκύλων, συνήθως απεικονίζεται ως μια ευρεία ώμους άνθρωπος με το κεφάλι του ζώου.
Σόλοτλ:  Συχνά απεικονίζεται σαν άνθρωπος με το κεφάλι ενός σκύλου, αλλά μερικές φορές σαν ένα σκελετό, Σόλοτλ ήταν η Aztec θεός του κεραυνού και φωτιάς.
Cerbura και Surma :  Ομοίως με τον Κέρβερο, Cerbura είναι το τρικέφαλο σκύλο της κόλασης του μύθου Κρίσνα. Surma είναι ένα τρομερό θηρίο από τη φινλανδική μυθολογία. Αυτό το τεράστιο σκυλί με την ουρά ενός φιδιού, φυλάει τις πύλες του τούονελα, το βασίλειο του θανάτου.
Σαραμά, η μητέρα όλων των σκύλων Σκυλιά και Yama's : Στην ινδουιστική μυθολογία, Σαραμά είναι ένα θηλυκό κυνικός, ο οποίος αναφέρεται ως η μητέρα όλων των σκύλων, και ο οποίος βοήθησε ο Θεός Indra για να ανακτήσει κλεμμένα θεία τις αγελάδες του. Yama, ο Ινδός θεός του θανάτου έχει τέσσερις σκύλους με τέσσερα μάτια φύλαξη κατοικία του.
Κυνηγόσκυλα Fionn του, Bran και Sceolán : Υπάρχουν πολλές ιστορίες των ιρλανδικών Wolfhounds στη Μυθολογία. Τα πιο διάσημα κυνηγόσκυλα είναι, χωρίς αμφιβολία, δύο αγαπημένα Fionn του, Bran και Sceolán . Ήταν αδελφός και αδελφή, της ανθρώπινης καταγωγής, κακή μητέρα τους, Tuirrean, (η θεία Fionn του) έχει μετατραπεί σε ένα κυνηγόσκυλο ενώ ήταν έγκυος από τον ζηλεύει Uchtdealb, γυναίκα του Sidhe, και ο εραστής του συζύγου Tuirrean του. Τους είπε ότι ήταν τόσο ψηλά, ώστε τα κεφάλια τους έφθασε το ύψος του στήθους σε έναν άνδρα.
________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________
►  Σύνδεσμοι Δημοσίευση:
http://www.indiandogs.com/nativelegends.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_depictions_of_the_dog#cite_note-8
http://www.patheos.com/blogs/adamantinemuse/2016/07/hekate-isis-and-the-dog-star-sirius-welcome-to-the-dog-days/
https://www.greekmythology.com/Myths/Creatures/Cerberus/cerberus.html
http://hekatecovenant.com/resources/symbols-of-hekate/dogs/
https://aliisaacstoryteller.com/2014/02/23/the-irish-wolfhound/
http://www.newyorker.com/magazine/2013/09/23/the-death-of-argos
https://www.dogspot.in/the-importance-of-dogs-in-hindu-mythology/
http://www.theoi.com/Khthonios/HekateGoddess.html
_________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________

Λεπτομέρεια που δείχνει τον Μεγάλο Κυνό. Δημοσιεύθηκε στην Αλέξανδρος "Ο ουρανός άτλας" του Jamieson, 1822
_____________________________________________________________________________
💫"Laelaps, Hound of Magic" 💫:
Η γούνα  με ηλιακή ακτινοβολία,
αστερά φωτεινά μάτια, αυτή
λατρεύει τον παλιό αέρα
του Ολύμπου,
κατοικία των θεών.
Βρίσκει αρώματα στο χέρι του Δία,
χτυπά σύννεφα, κυνηγούν λεία,
Δεν  χάνει ποτέ.
 ~~~
Όμως ο Δίας την στέλνει μακριά,
ουρά πτώση, μάτια λυπημένος,
για να εξυπηρετήσει την Ευρώπη,
κυνήγι kri-kri , 
παρακάμπτοντας τα κέρατα των άγριων αιγών,
φώκια, καραβίδες,
σκαντζόχοιροι και λαγός, που  περιβάλλουν ΤΗΝ Κρήτη
στα πόδια του στόλου. Όνειρα όμως
του Ολύμπου, ρίχνουν έξω, πέταξαν.
~~~
Είναι μπερδεμένος,
πέρασε, πέρασε,
δίπλα στον βασιλιά Μίνωα,
στη συνέχεια να διασχίσουν Πρόκριδας
και στον Κέφαλο, τον εξαπατητή σύζυγο.
Η μακρόβια κυνηγόσκυλο κυνηγά, κυνηγά,
ποτά βαθιά, βρίσκει νέα χέρια και
νέες μυρωδιές, μέχρι το τελευταίο.
 ~~~
Η τερατώδης αλεπού
μπερδεύει εκατό κυνηγόσκυλα,
σφίγγει τα δίχτυα εκατό ατόμων,
καταβροχίζει εκατό αγόρια.
Παράδοξο.
 ~~~
Ο σκύλος
παγιδεύει πάντα τη λεία της.
Η αλεπού
δεν μπορεί να πιαστεί.
 ~~~
Ο ορνιθώνων κυνηγάει τον εαυτό του
στην κυνηγούν, παντελόνια,
ξεπερνάει τον Κεφαλό,
fleeter από ένα δόρυ,
fleeter από ένα βέλος,
στόλο ως τον ίδιο τον χρόνο.
Αλλά ποτέ κοντά στον Όλυμπο.
Πάντα, ο κυνηγός χρειάζεται το κόκκινο γήινο
άρωμα της αλεπούς στη μύτη της.
Πάντα, η αλεπού σβήνει.
Οι πνεύμονες καίγονται. Πόδια αιμορραγία, αλλά
ποτέ ένα μουστάκι πλησιέστερο σε αυτή τη θαμνώδη ουρά.
Τα παιδιά γίνονται γκρίζα και σκαρφαλωμένα,
βλέποντας τους να περάσουν.
Τα υψίπεδα φθείρονται
από τα χτυπήματα τους.
Αδιέξοδο,
οστά όπως το βράχο,
λόφοι φωτιές,
σπάσιμο, ουρλιάζοντας.
Δεσμευμένος να κυνηγήσει,
αλλά ποτέ να μην πιάσει.
 ~~~
Μέχρι να φτάσει η μυρωδιά του αίματος
Αλυμπος. Τα ρολόγια Zeus,
θυμάται τη μύτη βελούδου,
τα κυνήγια λυκόφωτος, τη γούνα που φωτιζόταν από τον ήλιο,
τα αστέρια μάτια. Τα δάκρυα του
πέφτουν πάνω τους δύο.
Η αλμυρή βουτιά
Αποδεικνύεται σκύλος και αλεπού για να
Κυρ-shot μάρμαρο, μέσα εφόρμηση.
~~~
Νεαρά αγόρια με δέος?
νεαρά κορίτσια με δάκρυα στα μάτια.
Ποτέ-ανάπαυσης, κατεψυγμένα σε
όχι-διαφυγή, όχι-σύλληψη,
Δεν τρώει, δεν πόσιμο, μη-ύπνου.
~~~
Ο Δίας τους πετάει
στα αστέρια.
Μεγάλου Κυνός.
Μικρά Canis.
Φωτισμός Ολύμπου,
μετατρέποντας τον ουρανό
με τον άνεμο της άσκησης τους.
~~~
© Copyright 2017 Brenda Davis Harsham.
__________________________________________________________________________________________
►About Brenda Davis Harsham:
Brenda είναι μια υπέροχη συγγραφέας και ποιητής, ο οποίος ζει με την οικογένειά της στη  Νέα Αγγλία, ΗΠΑ. 
Ποίηση και πεζογραφία της έχουν δημοσιευθεί στα σημεία που αναφέρονται εδώ . Πρόστιμο τέχνη εκτυπώσεις από Brenda είναι διαθέσιμες στην αγορά εδώ .  
Brenda blogs τακτικά σε ομοφυλόφιλους παραμύθια . Ένα blog συστήνω ιδιαίτερα !. 💌🔺
Φροντίστε να ελέγξετε έξω της blog και να ακολουθήσει την !. Μπορείτε επίσης να την βρείτε στο  Twitter .

• ~~~ ~~~ • • ~~~ ~~~ • • ~~~ ~~~ • •

Κάντε κλικ στο λογότυπο για να επισκεφθείτε Brenda's blog. Σας ευχαριστώ Brenda για μεγάλο ποίημα σας !.
• ~~~ ~~~ • • ~~~ ~~~ • • ~~~ ~~~ • •
_____________________________________________________________________
 _____________________________________________________________________

PS: ►Special Χαρακτηριστικά & Αναφορές από άλλους Bloggers:

Χάρη στον αγαπητό bloggers από το «The Shield του Αχιλλέα», «Graffiti Lux και τοιχογραφίες και“924 Συλλογική”για τις ειδικές θέσεις !. Είμαι προσθέτοντας αυτούς που ήταν χρονολογικά τοποθετούνται από τους συντάκτες? και / ή ανακαλύφθηκε από εμένα ...   😁 Είμαι προσθέτοντας μια σύντομη περιγραφή και φωτογραφίες για κάθε ένα από αυτά μετά στο τέλος. Παρακαλούμε να τους ελέγξετε έξω! .- 
Το blog του Kathleen, «Η Ασπίδα του Αχιλλέα» είναι μεγάλη. Έχει ιστολόγια σχετικά με την ελληνική μυθολογία, από ιστορική, κοινωνιολογική και, πάνω απ 'όλα, προοπτική σχολή.Έχει επίσης εξαιρετικές θέσεις για Ομήρου Ιλιάδα, Αναλύοντας διαφορετικά θέματα, όπως το θάνατο του Αχιλλέα . Αυτή είναι η  θέση Σχόλια για τον Ήφαιστο, που εμφανίζονται σε Kathleen's blog . ✍.-
 • ~~~ ~~~ • • ~~~ ~~~ • • ~~~ ~~~ • •
Παρακαλώ ελέγξτε την Ρέζα McConaghy μετά το εξαιρετικό blog της Graffiti Lux και τοιχογραφίες . Είναι ένα φόρο τιμής στην Αργεντινή, καθώς γιορτάζουμε την 201η ημέρα της ανεξαρτησίας της. Η αναγραφή περιλαμβάνει graffiti από το Τορόντο της Καναδά και από το Caminito, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Το Resa's blog είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για να ανακαλύψετε την Street Art και τη σύγχρονη καλλιτεχνική σημασία του. Η πλήρης θέση στο blog της Resa είναι αυτό:  «Αργεντινή - Ημέρα της Ανεξαρτησίας» . 🇦🇷 .-
 • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Χάρη στην 924Collective για την όμορφη αφιέρωμα. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο blog, και συστήνω στους αναγνώστες μου, καθώς αποστάζει Τέχνη και Δημιουργικότητα. Ειμαι προσθέτω μία από τις εικόνες που περιλαμβάνονται εκεί. Αυτή είναι η θέση που έκανε αναφορά:  «Aquileana της Αργεντινής» .-🏛⭐
https://aquileana.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

10 όμορφα φυτά για να ενθαρρύνουν τις μέλισσες στον κήπο σας

10 όμορφα φυτά για να ενθαρρύνουν τις μέλισσες στον κήπο σας Top 10 φυτά που ενθαρρύνουν τις μέλισσες στον κήπο σας.  Φωτογραφία – Pixabay (...