CHEESECAKE ΜΕ ΜΟΎΡΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
Σήμερα θα προτείνω ένα intenacional επιδόρπιο που γίνεται σε ένα εστιατόριο, όπως η πίτα cheesecake με μούρα μαρμελάδα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε με κατσικίσιο τυρί ή τυρί κρέμα ή συνδυασμός τυρί μασκαρπόνε με ένα άλλο λευκό τυρί λευκή ετικέτα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά φύλλα ζελατίνης να μάθετε περισσότερα dura.Se να συνδυαστεί με οποιαδήποτε μαρμελάδα που μας αρέσει, επίσης, να διακοσμήσετε με ένα φύλλο μέντας δίνει μια νότα της καλής presencia.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- χαμηλή δυσκολία
- Χρόνος συνολικό προετοιμασίας 40 λεπτά
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 200 gr. τυρί Φιλαδέλφεια
- 150. μασκαρπόνε
- 100 gr. ζάχαρη
- 400 για gr.nata τοποθέτηση
- 300 γρ. μούρα μαρμελάδα
- 200 gr. πεπτικό μπισκότο
- 40 gr. βούτυρο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Άρχισε να κτυπήσει την κρέμα μαζί με ζάχαρη, Φιλαδέλφεια, μασκαρπόνε και κρέμα μέχρι ζύμη γίνεται παχύ και πρησμένο, ή έτσι παίρνει 10 έως 12 minutos.Una Μετά τη συναρμολόγηση, βάλτε το στο ψυγείο.
Τώρα έχουμε αλέσει τα μπισκότα με ένα μίξερ, στη συνέχεια, προσθέτουμε το βούτυρο διαλυμένο στη φωτιά μέχρι να πάρει ένα καλά συγχωνευθούν και σκληρά μπισκότα.
Τώρα βάλτε τα μπισκότα σε ένα ποτήρι για το επιδόρπιο, το έχουμε πατήστε πιέζει μέχρι το τέλος του γυαλιού αφήνοντας μια ομοιόμορφη βάση, στη συνέχεια, γεμίστε το ποτήρι με τη σάλτσα με ένα κουτάλι, αφήνοντας όλα τα καλά γεμάτο ποτήρι, να αφήσει μόνο ένα μικρό χώρο για να το τέλος του vaso.Ahora βάλει ένα ελαφρύ μούρα βάση μαρμελάδα πάνω από cheesecake, τέλος, γαρνίρετε με ένα κομμάτι menta.Listo να φάει γρήγορα και να δούμε πόσο ωραίο να βγει, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ σας γεύμα, όπως πάντα οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα μου http://www.cocinaitaly.es , χαιρετισμούς σε όλες τις λιο μέχρι την επόμενη συνταγή.
Τώρα έχουμε αλέσει τα μπισκότα με ένα μίξερ, στη συνέχεια, προσθέτουμε το βούτυρο διαλυμένο στη φωτιά μέχρι να πάρει ένα καλά συγχωνευθούν και σκληρά μπισκότα.
Τώρα βάλτε τα μπισκότα σε ένα ποτήρι για το επιδόρπιο, το έχουμε πατήστε πιέζει μέχρι το τέλος του γυαλιού αφήνοντας μια ομοιόμορφη βάση, στη συνέχεια, γεμίστε το ποτήρι με τη σάλτσα με ένα κουτάλι, αφήνοντας όλα τα καλά γεμάτο ποτήρι, να αφήσει μόνο ένα μικρό χώρο για να το τέλος του vaso.Ahora βάλει ένα ελαφρύ μούρα βάση μαρμελάδα πάνω από cheesecake, τέλος, γαρνίρετε με ένα κομμάτι menta.Listo να φάει γρήγορα και να δούμε πόσο ωραίο να βγει, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ σας γεύμα, όπως πάντα οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα μου http://www.cocinaitaly.es , χαιρετισμούς σε όλες τις λιο μέχρι την επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου