Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΟ ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ

ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΟ ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ

ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΟ ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ

Χαίρετε!!! Ο καθένας, σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο της ταχείας ζωής ζωής. Όλοι μας μισούν τη ζωή μας. Όλοι λένε ότι η ζωή μας δεν έχει τίποτα καλό ή ιδιαίτερο. Η ζωή μας είναι νεκρή, εμείς καταριέται η ζωή μας, όσο καλός είναι. με τη ζωή μας. Θέλαμε πάντα περισσότερο.
Τότε γιατί πάντα σκεφτόμαστε έτσι και συνεχίζουμε να ζούμε τη ζωή μας έτσι; Είναι επειδή, στη γωνία της καρδιάς μας, όλοι γνωρίζουμε ότι μια μέρα θα φτάσουμε σε κάτι μεγάλο στη ζωή μας. Ολόκληρος ο κόσμος θα γνωρίσει το όνομά μας. Αλλά τι είναι αυτό που όλοι θέλαμε να κάνουμε; Είναι διαφορετικό για όλους.Αν όμως με μια λέξη πρέπει να το πω αυτό, από ότι θα πω ότι το πράγμα κάνει ένα « αριστούργημα» στη ζωή μας.
Τι είναι ένα αριστούργημα;
ένα έργο εξαιρετικής τέχνης, δεξιοτήτων ή κατασκευής.
Γενικά, ένα αριστούργημα είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για την εξαιρετική τέχνη ή το έργο ενός καλλιτέχνη. Και ανεξάρτητα από το είδος του καλλιτέχνη που είναι αν είναι ζωγράφος, τραγουδιστής, σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, κατασκευαστής άγαλμα κλπ. Αλλά πώς μπορούν οι κανονικοί άνθρωποι όπως εμείς που κάνουμε επιχειρήσεις, επιχειρήσεις, μια νοικοκυρά ή ένας μαθητής πώς μπορούμε κάνουμε το αριστούργημά μας;
Δεν έχει σημασία τι λέει ο ορισμός. Σύμφωνα με εμένα, ένα αριστούργημα είναι ότι όταν κάνουμε κάτι που είναι το καλύτερο της δουλειάς μας σε όλη τη ζωή μας. Και πριν κάνουμε αυτό το έργο δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε να το κάνουμε αυτό και μετά από αυτό μπορούμε μόνο να σκεφτούμε πώς έκανες αυτό το έργο;
Σήμερα όλοι λένε ότι αυτό είναι το αριστούργημά του. Αν ζωγράφος ζωγραφίζει εξαιρετική ζωγραφική από ότι η ζωγραφική γίνεται αριστούργημά του, αν ο ηθοποιός κάνει λαμπρή δράση σε μια ταινία από ότι η ταινία είναι γνωστός ως αριστούργημα αυτού του ηθοποιού, αν ένας συγγραφέας είχε γράψει ένα φανταστικό μυθιστόρημα από ό, τι γίνεται το αριστούργημά του. Αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν το όνομα, τη φήμη, τα χρήματα για το αριστούργημα. Με λίγα λόγια, όλοι γίνονται θρύλοι για το αριστούργημα εκεί.
Αλλά δεν βλέπουμε ποτέ ένα συνηθισμένο αριστούργημα. Ναι, διορθώστε το συνηθισμένο αριστούργημα. Αλλά το αριστούργημα είναι εξαιρετική δουλειά από ό, τι οι άνθρωποι σκέφτονται γιατί λέω ένα συνηθισμένο αριστούργημα. Έτσι συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι είναι ένα συνηθισμένο αριστούργημα;
Όλοι ζούμε τη ζωή πολύ σκληρά όλοι μας αγωνιζόμαστε με διαφορετικά προβλήματα καθημερινά, μερικές φορές τα καταστρέψουμε, έτσι μερικές φορές μας νικήσουν αλλά είμαστε πάντα σε μια ζώνη πολέμου. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη ζωή μας. Αλλά πώς μπορούμε να κάνουμε αυτό το αριστούργημα ότι μιλάω γι 'αυτό. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα συνηθισμένο αριστούργημα.
Αν θέλατε να φτιάξετε ένα αριστούργημα από ό, τι πρέπει να στοχεύσετε σε κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί.
Για παράδειγμα, εάν ο σπουδαστής σας από ό, τι είναι το αριστούργημά σας θα είναι; το αριστούργημά σας θα μάθει όλα τα βιβλία, τα εναλλακτικά βιβλία, τα πάντα για την πορεία σας, αλλά μπορείτε να το κάνετε αυτό. Όχι, μπορείτε να επιτύχετε καλά σημάδια, αλλά δεν μπορείτε να μάθετε κάθε βιβλίο του μαθήματος σας. Αλλά στη διαδικασία κατασκευής αυτού του αριστουργηματικού, books.Then σίγουρα έχετε την πρώτη θέση στο σχολείο σας. Ποιο είναι, τελικά, γίνεται το αριστούργημά σας.
Αλλά εσείς οι άνθρωποι λένε ότι το αριστούργημά μας είναι ότι μαθαίνουμε όλα τα βιβλία από το πώς έρχεται η πρώτη θέση στο σχολείο, τελικά, γίνεται αριστούργημά μας. Είναι επειδή η πρώτη τάξη στο σχολείο για μαθητή δεν είναι λιγότερο από ένα αριστούργημα.
Ετσι,
Στη διαδικασία κάνοντας ένα αριστούργημα που η ίδια η διαδικασία γίνεται ένα αριστούργημα.
Τώρα εξετάστε εάν η νοικοκυρά σας από ό, τι θα είναι το αριστούργημά σας; Λέω ότι το αριστούργημά σας θα είναι καλό λαμβάνοντας φροντίδα της οικογένειάς σας. Αλλά εάν ο γιος σας εθιστεί σε φάρμακα και παίρνει φάρμακα σε καθημερινή βάση και κάνετε τα πάντα για να τον απαλλαγείτε από τον εθισμό του. Και μετά από λίγο καιρό, με τη βοήθεια της ιατρικής και της σκληρής δουλειάς σας παίρνει μόνο τα φάρμακα κάποτε σαν μία φορά σε ένα μήνα.
έτσι οι άνθρωποι λένε ότι δεν είσαι καλή νοικοκυρά επειδή δεν έκανες καν να απαλλαγείς από τα ναρκωτικά από το γιο σου. Αλλά λέω ότι δημιούργησε το αριστούργημά σου επειδή μετέτρεψες την καθημερινή εθιστικότητα του γιου σου σε κάποια στιγμή και μπορεί να είναι στο μέλλον το δικό σου τον καθαρίστε.
Ετσι,
Εάν σκεφτόμαστε την επίτευξη ασυνήθιστο και μοναδικό αριστούργημα, αλλά αν δεν μπορούμε να το επιτύχουμε. Αλλά αυτό που έχουμε επιτύχει είναι επίσης μεγάλο καθώς το συγκρίνουμε με την επίτευξη μάλλον μικρού και συνηθισμένου αριστουργηματικού.
Τώρα εξετάστε Εάν είστε σε εταιρικές θέσεις εργασίας για χρόνια από το αριστούργημά σας θα είναι πάντα να προωθηθεί και να σας πάρει it.But δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας. Τότε αφήστε τη δουλειά και κοίταξε μια εκκίνηση που έχει λιγότερα κέρδη από ό, job.Then οι άνθρωποι λένε ότι είστε ηλίθιος ή ηττημένος για να κοιτάξει κανείς εκείνο το ηλίθιο ξεκίνημα. Αλλά σύμφωνα με εμένα, η εκκίνηση είναι το αριστούργημά σας. Επειδή αισθάνεστε ικανοποιημένοι με αυτό και αυτό είναι σημαντικό.
Ετσι,
Ένα αριστούργημα δεν μπορεί να σημαίνει για ανθρώπους που προορίζονται για μας ότι τόσο χαρούμενος ή ικανοποιημένος είμαστε με το αριστούργημά μας.
Το αριστούργημα δεν χρειάζεται πάντα να είναι σε φυσική μορφή. Για παράδειγμα, εάν το πρόσωπο που έχει πάντα πόλεμο στο κεφάλι του. Αν έχει επιτύχει ειρήνη, τότε αυτή η ειρήνη θα είναι το αριστούργημα του ατόμου.
Ετσι,
Ένα αριστούργημα μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε μορφή δεν χρειάζεται να το βλέπει κανείς από τα μάτια. Το μασκότ είναι το πράγμα που πρέπει να νιώσουμε.
Κάποια στιγμή το αριστούργημα είναι συνηθισμένο για άλλους λαούς αλλά ο άνθρωπος που το αριστούργημα είναι ότι πάντα αισθάνεται ξεχωριστός γι 'αυτό.Για παράδειγμα, ένα άτομο που παραλύει το αριστούργημά του πρόκειται να κινεί τα δάχτυλά του που οι κανονικοί άνθρωποι κάνουν κάθε δευτερόλεπτο χωρίς καν να συνειδητοποιούν ότι πόσο τυχεροί είναι.
Ετσι,
Το αριστούργημα μπορεί να είναι συνηθισμένο σε άλλους λαούς, αλλά ο άνθρωπος που το αριστούργημα είναι ότι είναι πάντα ξεχωριστός και υπερήφανος γι 'αυτό.
Εσείς σκέφτεστε γιατί δίνω τόση έμφαση στην κατασκευή ενός αριστουργήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πάντα έχουν δύο πλευρές, αλλά το αριστούργημα έχει μόνο μία πλευρά που είναι μια καλή πλευρά. Επειδή εάν καταγράφετε το αριστούργημά σας τότε είναι καλό για σας όχι μόνο για εκείνη την εποχή αλλά για ολόκληρη τη ζωή σας.Γιατί εάν κάτι δύσκολο έρχεται στο δρόμο σας οποτεδήποτε στη ζωή σας από ό, τι νομίζετε αν έχω επιτύχει αυτό το αριστούργημα από το πώς μπορώ να μην είμαι gonna λύσε αυτό το πρόβλημα.
Ετσι,
Αριστούργημα = δύναμη
Αλλά τι εάν δεν επιτύχαμε αυτό το αριστούργημα. Τότε προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο αριστούργημα.
Ετσι,
Αριστούργημα = έμπνευση
Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι απλώς άλλαξα λέξη " στόχο " σε ένα " αριστούργημα " και γράψω αυτό το post.But αυτό δεν είναι αλήθεια. Θέτουμε στόχο που μπορούμε να επιτύχουμε. Αλλά το αριστούργημα είναι αυτό που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε να πετύχουμε ή ακόμα και να το καταφέρουμε στόχος μας.Αλλά με τη σκληρή δουλειά και το πάθος μας, μπορούμε να την επιτύχουμε ή να γίνουμε κοντά στην επίτευξή της.
Έτσι μιλήσαμε πολλά πράγματα σχετικά με το αριστούργημα, αλλά τι θα λέγατε αν σας λέω ένα αριστούργημα. Είπα ότι αυτή η γραμμή είναι επειδή όλοι είμαστε μοναδικοί στον εαυτό μας, κανείς δεν είναι σαν κάποιος από εμάς. Πρέπει απλά να σκάψουμε αυτό το αριστούργημα που είναι θάβονται μέσα μας. Και το βάζουμε στο πλαίσιο και να το δείξουμε στον κόσμο.
Έτσι μετά από όλα αυτά, στο τέλος, παίρνουμε,
"Το απλό αριστούργημα είναι για όλους ανεξάρτητα από το ποιος είστε αν είστε φτωχοί ή πλούσιοι, αρσενικοί ή θηλυκοί, παιδί ή ενήλικες. Η διαδικασία κάνοντας ένα συνηθισμένο αριστούργημα είναι επίσης τόσο μεγάλη που η ίδια η διαδικασία γίνεται αριστούργημα. Αυτό το συνηθισμένο αριστούργημα γίνεται πάντα καλό αν σκεφτείς σπουδαίο.Αυτό το αριστούργημα δεν είναι να αποδειχθείς σε άλλους είναι για την αυτοπεποίθησή μας και την ευτυχία.Δεν είναι πάντα απαραίτητο να δούμε αυτό το συνηθισμένο αριστούργημα κάποτε θεωρούμε μόνο γι 'αυτό.Αυτό δεν είναι για άλλους είναι για Αυτό το συνηθισμένο αριστούργημα μας δίνει δύναμη και έμπνευση στη ζωή μας για να κάνουμε σκληρή δουλειά για να φτιάξουμε ένα αριστούργημα μιας ζωής ».
Τώρα σηκώστε και δημιουργήστε το δικό σας αριστούργημα.
https://thoughtspenwords.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το εύφορο χωράφι της άγνοιας

  Το εύφορο χωράφι της άγνοιας Αντικλείδι Χρειάζεται αξιολόγηση των ειδήσεων και κοινός νους για την απόρριψη των θεωριών συνομωσίας… Διαβάζ...