Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΣΕΜΙΦΡΈΝΤΟ ΦΡΆΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΈΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΜΠΑΝΑΝΑΣ

ΣΕΜΙΦΡΈΝΤΟ ΦΡΆΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΈΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΜΠΑΝΑΝΑΣ


Καλημέρα σήμερα θα προτείνει έναν εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο για να φτιάξετε ένα  καλό παρφέ φράουλας (φρέσκο) και σοκολάτα με γεύση κρέμα σαντιγί με μπανάνα. Αυτό το γλυκό μπορεί να μεταφραστεί ως ένα σπιτικό παγωτό δεν είναι εντελώς κατεψυγμένα, με υφή περικοπή δεν είναι πολύ duro. Με χαμηλό κόστος, εποχιακά, επίσης, θα παρουσιάσει στο # RetoChristmasTimeCdM2016 που πρέπει να γίνουν στην κοινότητα google + Κουκ Mundo.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Χρόνος προετοιμασίας 45 λεπτά, συν 4-5 ώρες πρέπει να αφεθεί σε καταψύκτη πριν από το φαγητό
  3. Δόση για 6 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΥΛΙΚΑ
  1. 700 ml. Κουφέτα κρέμα γάλακτος
  2. 200 gr. ζάχαρη
  3. 3 ολόκληρα αυγά
  4. 400 γρ. φράουλες
  5. 8-9 μπανάνες
  6. 50 γρ. βούτυρο
  7. φράουλα ή σιρόπι σοκολάτας σύμφωνα με τη γεύση
  8. 150 γρ. δισκίο κομμένα νιφάδα σοκολάτα
  9. 150 γρ. μασκαρπόνε
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με την παραγωγή μιας μαρμελάδα φράουλα και μπανάνα: σε διαφορετικές Sarte να ψηθούν με τη ζάχαρη και το βούτυρο, 2 φρούτα θα πρέπει να είναι καθαρά και κομμένα σε κομμάτια, περισσότερο ή λιγότερο μαγειρέψουν 6.-7 λεπτά μέχρι να λιώσει, από τη στιγμή που γίνονται το φλερτ με ένα κουτάλι μέχρι να πάρει μικρά κομμάτια που πάντα καταλήγουν separadas.Al αφήστε το να κρυώσει.
Λοιπόν τώρα ας κάνουμε παγωτό: σε ένα μπολ συγκεντρώσει τα αυγά με 100 γρ. μέχρι την διπλή μάζα, τότε συνεχίζουμε την προσθήκη 500 ml. κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε την οδήγηση μέχρι να φτάσει μια σταθερή πυκνότητα (σύνολο με ένα ηλεκτρικό μίξερ παίρνει 15 έως 18 λεπτά).
Καλά τώρα προσθέτουμε φράουλας (μόνο είναι κρύο, αν δεν υπάρχει κίνδυνος έχει απομακρυνθεί), το ανακατεύουμε με νιφάδες σοκολάτας έως ότου όλα είναι καλά συγχωνευθούν, στο τέλος θα χύνεται σε ένα καλούπι του δαμάσκηνου-κέικ μέχρι να είναι πλήρης, που καλύπτεται με πλαστική μεμβράνη και βάλτε την κατάψυξη 4-5 ώρες.
Ενώ συνεχίζουμε την οδήγηση το υπόλοιπο της κρέμας με λίγη ζάχαρη και μασκαρπόνε, τη στιγμή αυτή τη λίστα και γίνεται σκληρό, προσθέτουμε την μπανάνα, ανακατέψτε μέχρι όλα είναι καλά συγχωνευθούν.
Τώρα, αν το καλούπι είναι σχεδόν τελείως κατεψυγμένα, πάρτε έξω με τη βοήθεια ενός μαχαιριού, το κόβουμε σε ορθογώνια φύγαμε για το εξάμηνο, έχουμε σε ένα μπολ με την άκρη ψάχνει για το κέντρο της πλάκας, όταν έχουμε 4 τρίγωνα από την πλευρά κάθε θα κάνει μία «quenelles» αρωματισμένα κρέμα, συμπεραίνουμε την πλάκα με ένα ζιγκ-ζαγκ του σιρόπι φράουλας και σοκολάτα σε σκόνη (τριμμένο)
Braves τρώνε, φαίνονται πιο υπέροχο να έρθει, όπως πάντα για οποιαδήποτε απορία ή πιάτο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σε αυτό το blog, χαιρετισμούς, μέχρι την επόμενη συνταγή.
20161212_203022.jpg
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου

  Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου Από  Narayan Giri, Okhaldhunga, Νεπάλ  στις  27 Σεπτεμβρίου 2024...