Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ένα γράμμα σε μία πολλαπλή προσωπικότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για εΝΑ ΓΡΑΜΜΑ

Published by facerealityfriends


Συστάσεις δε χρειάζονται, εσύ με ξέρεις πολύ καλά, είμαι η γνωστή  φτηνή που λειτουργεί βάση των ορμονών της, τις οποίες  πουλά.Μία χωρίς κανένα ήθος, παίζει με ζωές παιδιών, αντρών, τη δικιά σου και δε συμμαζεύεται. Για να μην αναφέρω ότι δεν εργάζομαι κιόλας και περιμένω ο εκάστοτε γκόμενος να μου ταΐσει τα παιδιά (γελάνε και τα ντουβάρια)! Δεν ξέρω αν έχει πιο κάτω από το δικό μου πάτο. Δεν ανησυχώ όμως θα ξέρεις εσύ 😉
Δεν ξέρω σε ποιο προφίλ σου να αναφερθώ από τα τρία που έχω αντιληφθεί. Μεταξύ μας έναν καημό να ήσουν άντρας πρέπει να τον έχεις, πες μου μόνο ποιο όνομα απ όλα προτιμάς. Tο Mάρκος δεν είναι κακό θα σου πήγαινε :p
Ξέρεις (σιγά που δε θα ξέρεις) τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα βλέπουμε, συνήθως βλέπουμε μέχρι εκεί που μπορούμε να αντιληφθούμε και να νιώσουμε. Άσε δε που κρίνουμε τους άλλους βάση της δικιάς μας καμπούρας.
Ας μπω στο ρεζουμέ  τώρα με την ιστορία ενός φίλου.
Κάποτε πριν περίπου τρία χρόνια, νοιάστηκε πολύ για μία κοπέλα, παρ ότι συνεργάτες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. Το πώς συναντήθηκαν, τι έγινε, πότε το κάνανε και αν το κάνανε, δεν αφορούν κανέναν, άλλωστε σίγουρα εσύ ξέρεις εσύ!
Όσο ο καιρός περνούσε, αυτό το κορίτσι όλο και πιο πολύ έμπαινε στην καρδιά του. Φερόταν σα να είναι ο άνθρωπός του. Του έδωσε το χάδι που χρόνια είχε χάσει, χαμόγελο, φροντίδα. Του έδειχνε ότι πίστευε σ εκείνον . Εκείνη να κάνει τα πάντα να τον ευχαριστήσει. Εκείνος όσο και αν τον κολάκευε, αισθανόταν άσχημα. Ένιωθε σα να έχει φορτώσει σε αυτό το πλάσμα που τόσο είχε ανάγκη να αγαπηθεί και άλλα προβλήματα.
Είχε πολλά και άκρως σοβαρά προβλήματα, που ποτέ δεν της είπε, προβλήματα με ουσία, όχι μόνο οικονομικής φύσεως. Απομακρυνόταν για να μην της τα φορτώνει, εκείνη ήθελε να τον βοηθήσει και το έκανε. Σε κάθε του αποδοχή, κάτι μέσα στον ακέραιο χαρακτήρα του γκρεμιζόταν.
Έπρεπε να τα φτιάξει όλα, τίποτα πια να μη φορτωθεί σε κανέναν. Έπρεπε εκτός της δικής του οικογένειας, να προστατέψει αυτό το κορίτσι που ήταν διαθέσιμο να επωμιστεί όλα τα βάρη του κόσμου για χάρη του . Εκείνη και το παιδί της. Άλλωστε τον αγαπούσε, δε θα τον πρόδιδε, μπορεί να μην καταλάβαινε, αλλά ξέρει ποιος είναι, εκείνη τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Εκείνη πίστεψε, εκείνη τον βοήθησε, εκείνη, εκείνη, εκείνη.
Με πόνο την βγάζει έξω από τη ζωή του, μαζί της έβγαλε και κάτι ψεύτικους φίλους (άλλο θέμα αυτό).
Δύο σχεδόν χρόνια μετά, τα έχει καταφέρει. Φρόντισε την οικογένειά του, ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς, αν και διαζευγμένος έχει συνεπιμέλεια και άριστη σχέση με η μαμά των παιδιών του. Τα κατάφερε μόνος, Άλλωστε αποφάσισε να επενδύσει στη σπουδαιότητά του και να μην την χαραμίζει.
Εκείνη τελικά δεν τον αγαπούσε, τι έκανε εκείνη το αφήνω σε σένα το χεις 😉
Θα μπορούσα να γράψω πολλά για το τι είναι εκείνη η κοπέλα, αλλά τις κριτικές τις αφήνω για τους αθώους….
Όσο για το ποια είμαι εγώ, δεν έχω χρόνο να εξηγώ και δε με νοιάζει να ξέρεις. Ίσως αν είχες φίλους να μπορούσες να αντιληφθείς περισσότερα, ίσως!

Υ.Γ  Ντροπή πάντως να ξέρεις τι κάνω με το παπί μου και να μην ξέρεις ποια είναι η δουλειά μου. Μισές δουλειές κοπελιά
Υ.Γ 2 Όσο αφορά τα τελευταία χυδαία καραγκιοζιλίκια σου, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλωστε μόνο πουτάνες στην ψυχή θα αδιαφορούσαν για το πόσο θα επηρεάσει κάποια κίνησή τους τα παιδιά.  Επιφυλάσσομαι
Υ.Γ 3 Αν σε βολεύει η ιστορία σου κράτα την, ο καθείς με τα δεδομένα του
https://facerealityweb.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλά τά ὅπλα, ἀλλά χρειάζονται καί οἱ ἄνθρωποι

Καλά τά ὅπλα, ἀλλά χρειάζονται καί οἱ ἄνθρωποι 30 Σεπτεμβρίου, 2024 prodromikos Δημήτρης Καπράνος «Μηδέν ἐγγραφές μαθητῶν σέ 24 δημοτικά σχο...