Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ -- MANGO ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΡΦΈ ΜΕ ΣΆΛΤΣΑ ΦΡΆΟΥΛΑΣ

MANGO ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΡΦΈ ΜΕ ΣΆΛΤΣΑ ΦΡΆΟΥΛΑΣ

20171127_214249

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο σήμερα θα προτείνει τελευταία μου εφεύρεση ως μια καλή μάνγκο Σεμιφρέντο με σάλτσα σοκολάτας σερβίρεται με φρέσκα fresa.Receta δίνει εύκολο να το κάνουμε, με χαμηλό κόστος, την ώρα της προετοιμασίας πολύ γρήγορα αυτές τις μέρες Adapto διακοπών, επιδόρπιο αλάνθαστος σε ξενώνα ή familiares.Dicho σας πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Χρόνος προετοιμασίας 50 λεπτά
  3. Δόση για 8 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 600 ml. Κουφέτα κτυπώντας κρέμα (δόση για ένα κέικ δαμάσκηνο μεγάλο μούχλα)
  2. 2 κουταλιές ζάχαρη συν ένα ζευγάρι από κουτάλι που χρησιμοποιούνται για μάνγκο και φράουλα
  3. 2 αυγά και 2 κρόκους
  4. 5 λαβή
  5. 400 γρ. φράουλα
  6. 200 gr. σοκολάτα (ό, τι κάνουμε σχάρα ή νιφάδων)
  7. 50 γρ. βούτυρο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Αρχίσαμε να κάνει μαρμελάδα φράουλα και λαβή: σε διαφορετικές Sarte μαγειρεμένα φρούτα με τη ζάχαρη και το βούτυρο, 2 φρούτα θα πρέπει να είναι καθαρά και κομμένα σε κομμάτια (αφήνοντας μερικές φράουλες, άψητες), λιγότερο ή περισσότερο ο μάγειρας 6. 7 λεπτά να λιώσει, γίνονται μια φορά το φλερτ με ένα κουτάλι μέχρι μικρά κομμάτια παίρνουν πάντα αριστερά ξεχωριστή, 2 το άλεσμα σε ένα μπλέντερ μέχρι τελικής mermelada.Al αφήσει να πάει κρύο.
Λοιπόν τώρα ας κάνουμε παγωτό: σε ένα μπολ συγκεντρώσει τα αυγά, αλλά τον κρόκο με τη ζάχαρη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, τότε θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε την οδήγηση μέχρι να φτάσετε μια συνεπή πυκνότητα και είναι αρκετά δύσκολο (σύνολο με ένα ηλεκτρικό μίξερ παίρνει 15 έως 18 λεπτά).
Καλά τώρα προσθέτουμε λαβή εμπλοκής (μόνο μία είναι κρύο, αν όχι κίνδυνος αποσυναρμολογηθεί), αναμιγνύεται με νιφάδες σοκολάτας έως ότου όλα είναι καλά συγχωνευθούν, στο τέλος θα χύνεται σε ένα καλούπι του δαμάσκηνου-κέικ μέχρι να είναι πλήρης, θα το καλύψει με πλαστικό περιτύλιγμα, στο τέλος βάζουμε να παγώσει 4-5 ώρες.
Λοιπόν μια φορά το καλούπι έχει παγώσει, θα έχουμε το καλούπι σεμιφρέντο σκέτο το βάλετε σε ένα πιάτο, θέτουμε κομμάτια, το καθένα κομμάτια έφυγα για το μισό, το βάζουμε σε ένα πιάτο τελειώσει το πιάτο βάζοντας πάνω από τη σάλτσα φράουλας και λίγο σιρόπι σοκολάτας (πάνω φράουλα υπήρξε έχουμε αναμιχθεί με μαρμελάδα), VOILA «το πιάτο είναι έτοιμο.
Braves τρώνε Buen Provecho, όπως πάντα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, χαιρετισμούς σε όλους, μέχρι την επόμενη συνταγή, δείτε εδώ αφήστε την εικόνα του τελικού αποτελέσματος.
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στη Μαγνησία

  Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στη Μαγνησία Σε τροχιά τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου μπαίνει η Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων, με τον...