Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΤΑΛΙΑΤΈΛΕΣ ΜΕ ΣΆΛΤΣΑ CONTADINA

ΤΑΛΙΑΤΈΛΕΣ ΜΕ ΣΆΛΤΣΑ CONTADINA

20170919_210704


Καλημέρα σε όλο τον κόσμο, σήμερα προτείνω μια εύκολη και καλή da ζυμαρικά κάνει ως contadina ταλιατέλες με σάλτσα, ζυμαρικά με κόστος κάτω από ένα γρήγορο χρόνο προετοιμασίας και καλό για κάθε περίσταση ή την ημέρα για να πάει με αυτό το dia.Dicho η συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Χρόνος προετοιμασίας 30-35 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 150 γρ. φασολάκια (κατεψυγμένα ή νωπά, χρησιμοποιείται φρέσκο ​​πρέπει να βράζεται πριν).
  2. 150 γρ. μανιτάρι
  3. 50 γρ. λιαστή ντομάτα
  4. στήθος κοτόπουλου 250
  5. μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  6. 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
  7. 50 ml. ελαιόλαδο
  8. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
  9. 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  10. 200 ml κρέμας μαγειρέματος
  11. κάποια μαϊντανό για το γαρνίρισμα σγουρά
  12. 40 gr. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  13. 30 ml. λευκό κρασί
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Κόψτε σε λωρίδες ξεκινήσει με το στήθος, σοταρισμένα με ελαιόλαδο και το σκόρδο, ευθυγράμμιση λεπτό αλάτι και μαύρο πιπέρι, μετά από περίπου 5 λεπτά, μία φορά αυτό το χρυσό, σβήνουμε τη φωτιά.
Τώρα μια άλλη Sarte μάγειρας μισό κρεμμύδι με φασολιών (που χρησιμοποιείται κατεψυγμένο μπορεί το θέσω όπως είναι), τα αποξηραμένα ντομάτες περισσότερα μανιτάρια προηγουμένως έχουν καθαρισθεί και κομμένα σε λωρίδες, ευθυγράμμιση άλας βουτιά με λευκό κρασί, παρελθόν περίπου 5-6 λεπτά, προσθέστε το κοτόπουλο αφήνοντας περισσότερο κρέμα στην θερμότητα έως ότου η σάλτσα φθάσει στην επιθυμητή πυκνότητα ή έτσι παίρνει άλλα 5 λεπτά.
Καλά τώρα μαγειρέψουν τις ταλιατέλες σε αλμυρό νερό για 5 -6 λεπτά, θα το αφαιρέσει al dente, ο ρίχνουμε το η Sarte, παραλείποντας όλες σιγοβράσει με ένα νήμα από ελαιόλαδο και μαϊντανό παρμεζάνα, όταν παίρνουμε το κρεμώδης πάστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς και εξυπηρετούν διακόσμηση το πιάτο της αρεσκείας μας.
Braves έτοιμα για κατανάλωση, απολαύσετε το γεύμα σας, όπως πάντα, για τυχόν απορίες ή ανησυχίες, μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, να πάει να αφήσει την εικόνα του τελικού πιάτου, μέχρι την επόμενη συνταγή με μεγαλύτερη καινοτομία και τις νέες πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και τώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα…

  Και τώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα… – StavRoula – 20 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Tώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα… Ανακάλυψα μια δυνατή π...