Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΉ ΣΑΛΆΤΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΉ ΣΑΛΆΤΑ

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα θα κάνουμε ένα ψάρι είσοδος, όπως αυτό καλό Μεσογειακή σαλάτα (μικτή ψάρια), έχει μια μέτρια υψηλό κόστος από την παρουσία χταπόδι και γαρίδες μια αρκετά μακρά προετοιμασία, πιάτο εξασφαλισμένος για σας familiares.Yo επισκέπτη ή αυτή έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί αυτή η συνταγή για βραστές πατάτες να είναι πιο νόστιμο, μπορείτε να μας προσθέσετε σαν ένα σέλινο κομμένο σε tiras.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. μέτριας δυσκολίας
  2. Χρόνος Παρασκευής 100 λεπτά
  3. Δόση για 6 άτομα
  4. μέσο κόστος -Υψηλή
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 1 φρέσκο ​​χταπόδι
  2. 1-2 μεγάλα Σουπιές (κατεψυγμένο)
  3. 250 γρ. γαρίδα
  4. 600 gr. αχιβάδα
  5. 1.5 kg. μύδι
  6. 6 πατάτες μέσο μέγεθος
  7. 200 gr. ντοματίνια
  8. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι που απαιτούνται
  9. 60 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  10. 6-7 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  11. 30 ml. λευκό κρασί
  12. ένας πυροβολισμός του κονιάκ
  13. λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  14. 800 γρ. ανάμικτη σαλάτα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε τον καθαρισμό όλα τα ψάρια, αφού έχουμε όλα καθαρά, εμείς βραστό χταπόδι ζεστό και αλμυρό νερό σε άλλο σημείο βρασμού κατσαρόλα τις σουπιές, και βράζουμε τις πατάτες, αλλά το κρύο και αλμυρό νερό, μια φορά το ψάρι και οι πατάτες είναι λίστες, παίρνουμε όλοι βάζοντας περισσότερα συστατικά σε ένα μπολ για να πάει κρύο.
Καλά τώρα τα μύδια και κυδώνια σοταρισμένα με λάδι ψιλοκομμένο σκόρδο ελαιόλαδο και λευκό κρασί, το κάλυμμα μαγειρεμένα περίπου 6-7 λεπτά όταν αρχίζει να ανοίξετε το κέλυφος σβήσουν τη φωτιά, ψύξη.
Τέλος salteamos γαρίδες με ελαιόλαδο και κάποια λεπτή ψιλοκομμένο σκόρδο, ευθυγραμμίζονται λεπτό αλάτι και μαύρο πιπέρι, βουτιά με το κονιάκ, προσθέστε λίγο μαϊντανό, άπαξ εξατμίστηκε μπράντυ αφήστε να κρυώσει γαρίδες.
Καλά τώρα σε ένα μπολ βάζουμε τα μέρη ντομάτα χταπόδι, σουπιές και κεράσι έχουν στο παρελθόν ταινίες, και προσθέτουμε τα κυδώνια και τα μύδια χωρίς κέλυφος μισό γαρίδες, τέλος, οι πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε τετράγωνα. Ευθυγράμμιση λεπτό αλάτι, μαύρο πιπέρι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αναμιγνύοντας καλά όλα.
Συνεχίζουμε τη διευθέτηση της μικτής μαρούλι στη βάση του πιάτου, βάλτε το ψάρι πάνω, ενώ για τα μύδια και κυδώνια που έχουν απομείνει όλοι να βάλουμε κάποια ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Braves έτοιμοι να εξετάσουμε πιο όμορφο να έρθει, πιάτο για να φάει, Bon Appetit, για να απολαύσετε, όπως πάντα για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, ένα άσος όλο τον κόσμο χαιρετισμό στην επόμενη συνταγή.
20170912_143914
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος: Τα δέντρα… έργα τέχνης στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου (φωτό)

  Βόλος: Τα δέντρα… έργα τέχνης στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου (φωτό)   22/09/2024 - 10:25 Η μητέρα φύση δημιουργεί πάντα τις πιο όμορφες ...