ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
flour00 (αλεύρι )
800 gr,
νερό
400 ml.
ζύμη ( Μαγιά ή προζύμι )
18 γρ.
ελαιόλαδο
ένα νήμα
λεπτό αλάτι
μια γροθιά
ζάχαρη
ένα κουτάλι
ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
θρυμματισμένη ντομάτα
600 γρ.
μοτσαρέλα
500 γρ.
Είναι έτοιμη σε 3 ώρες , για 8 άτομα

Ξεκίνησε βάζοντας σε νερό μπολ, μαγιά περισσότερη ζάχαρη στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ανάμιξη με το χέρι σε όλες τις πλευρές, αν μπορούμε καλύτερα μπορούμε να συσσωρεύσουν πάνω στο τραπέζι μέχρι να είναι μια μεγάλη μαλακή, ελαστική μπάλα, μόνο που τώρα έχουμε προσθέσει το το αλάτι (το αλάτι πρέπει να διαλύεται σε λίγο νερό) συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη μπάλα. 
Έγινε αυτό είναι η ζύμη είναι πολύ μαλακό προσθέτουμε λίγο περισσότερο αλεύρι, επαναλαμβάνω ότι η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική. 
Τώρα βάλτε τη ζύμη σε ένα μπολ, το κάλυμμα με ένα υγρό πανί, αφήνουμε να ξεκουραστεί σε δροσερό μέρος για 2 ώρες μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Αφού διπλασιαστεί η ζύμη, θερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς, ενώ κατά τη διάρκεια της θέρμανσης τεντώνουμε τη ζύμη σε ένα δίσκο ψησίματος που έχουμε προηγουμένως λερωθεί με λίγο λάδι. 
Μπορείτε να τεντώσει τη ζύμη με το χέρι μέχρι ο δίσκος καλύπτεται απ 'όλα, πιέζοντας είτε τη ζύμη γωνία τσιμπήματος με ένα πιρούνι, πάνω προσθέτουμε τριμμένη ντομάτα που έχουν ευθυγραμμιστεί με αλάτι, μαύρο πιπέρι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο βασιλικό (προτιμώ να χρησιμοποιώ μια σάλτσα ντομάτας που παρασκευάστηκε νωρίτερα και φυσικά, βάζετε τη σάλτσα όταν είναι κρύα). 
Στη συνέχεια έβαλε το μοτσαρέλα όλα πάνω από τις πλευρές (αν μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερα συστατικά που μας αρέσει, ζαμπόν, μανιτάρια ή τόνο ή δεύτερη γούστα λουκάνικο), αφήνοντας μάγειρας στο φούρνο για 20 -25 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Bravos η πίτσα είναι έτοιμη τώρα να εκμεταλλευτούμε όλη την οικογένεια ή φίλη.
Η μετάφραση από το Google αλλά βγαίνει νόημα...