Τούρτα μακαρόνια του Μεγάλου Ουαϊόμινγκ
υπέροχο κέικ μακαρόνια wyoming
Ο Karlos Arguiñano μας εξέπληξε και πάλι προετοιμάζοντας έναν υπέροχο και πρωτότυπο τρόπο παρασκευής ζυμαρικών. Αυτή τη φορά είναι με τη μορφή κέικ, η οποία συνοδεύεται από λαχανικά και κρέας, επιτυγχάνοντας έτσι ένα θρεπτικό πιάτο για να βάλουμε στο τραπέζι μας.
Συστατικά (4-6 άτομα)
250 γρ. μακαρόνια
4 κρεμμύδια
2 χοντρές φέτες ζαμπόν
100 γρ. σπανάκι
3-4 κουταλιές σάλτσας ντομάτας
4 αυγά
1 φυσικό γιαούρτι
1 ποτήρι γάλα
100 γρ. του σκληρυνθέντος τυριού
νερό
ελαιόλαδο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
Προετοιμασία
Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να βάλουμε τα ζυμαρικά να μαγειρέψουν. Για να το κάνετε αυτό, σε μια κατσαρόλα με άφθονο βραστό νερό και μια πρέζα αλάτι. Όταν τα έχουμε μαγειρεμένα, τα χωρίζουμε σε δύο κύπελλα.
Το επόμενο πράγμα που θα κάνουμε, θα είναι η δημιουργία της κρέμας. Γι 'αυτό, σε ένα ποτήρι για τους μίξερ, κελύφουμε τα δύο αυγά, προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι και την εποχή, και στη συνέχεια χτυπάμε με το μπλέντερ. Μόλις το κουνήσουμε, το διατηρούμε.
Σε ένα από τα κύπελλα με μακαρόνια, αδειάζετε τη σάλτσα ντομάτας και μισή κρέμα, διατηρώντας το άλλο μισό. Αυτό το ανακατεύουμε καλά, τοποθετώντας το σε ένα καλούπι με το χαρτί ψησίματος κάτω. Το βάζουμε στο φούρνο, σε 180 º για 6-8 λεπτά. Το κρατάμε στο καλούπι.
Παίρνουμε το σπανάκι και το πλένουμε καλά. Το προσθέτουμε στο ποτήρι με την κρέμα και το χτύπησα, για να αποκτήσουμε μια πράσινη κρέμα. Αυτό προσθέτουμε στο άλλο μπολ ζυμαρικών.
Τέλος, κόβουμε το κρεμμύδι και σε ένα τηγάνι τον καφέμε με λίγο λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κομμένο ζαμπόν. Όταν το έχουμε έτοιμο, αφαιρούμε το λάδι και το κρεμμύδι και το ζαμπόν το βάζουμε στην κορυφή των ψημένων μακαρόνια. Πάνω από όλα αυτά, προσθέτουμε τα ζυμαρικά με την πράσινη σάλτσα.
Όλα τα παραπάνω, το βάζουμε πίσω στο φούρνο για 20 λεπτά σε 180º. Μετά από αυτό το διάστημα, το βγήκαμε και το χωρίσαμε σαν να ήταν τούρτα.
Μέσω: Antena3
https://solorecetas.com/
υπέροχο κέικ μακαρόνια wyoming
Ο Karlos Arguiñano μας εξέπληξε και πάλι προετοιμάζοντας έναν υπέροχο και πρωτότυπο τρόπο παρασκευής ζυμαρικών. Αυτή τη φορά είναι με τη μορφή κέικ, η οποία συνοδεύεται από λαχανικά και κρέας, επιτυγχάνοντας έτσι ένα θρεπτικό πιάτο για να βάλουμε στο τραπέζι μας.
Συστατικά (4-6 άτομα)
250 γρ. μακαρόνια
4 κρεμμύδια
2 χοντρές φέτες ζαμπόν
100 γρ. σπανάκι
3-4 κουταλιές σάλτσας ντομάτας
4 αυγά
1 φυσικό γιαούρτι
1 ποτήρι γάλα
100 γρ. του σκληρυνθέντος τυριού
νερό
ελαιόλαδο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
Προετοιμασία
Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να βάλουμε τα ζυμαρικά να μαγειρέψουν. Για να το κάνετε αυτό, σε μια κατσαρόλα με άφθονο βραστό νερό και μια πρέζα αλάτι. Όταν τα έχουμε μαγειρεμένα, τα χωρίζουμε σε δύο κύπελλα.
Το επόμενο πράγμα που θα κάνουμε, θα είναι η δημιουργία της κρέμας. Γι 'αυτό, σε ένα ποτήρι για τους μίξερ, κελύφουμε τα δύο αυγά, προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι και την εποχή, και στη συνέχεια χτυπάμε με το μπλέντερ. Μόλις το κουνήσουμε, το διατηρούμε.
Σε ένα από τα κύπελλα με μακαρόνια, αδειάζετε τη σάλτσα ντομάτας και μισή κρέμα, διατηρώντας το άλλο μισό. Αυτό το ανακατεύουμε καλά, τοποθετώντας το σε ένα καλούπι με το χαρτί ψησίματος κάτω. Το βάζουμε στο φούρνο, σε 180 º για 6-8 λεπτά. Το κρατάμε στο καλούπι.
Παίρνουμε το σπανάκι και το πλένουμε καλά. Το προσθέτουμε στο ποτήρι με την κρέμα και το χτύπησα, για να αποκτήσουμε μια πράσινη κρέμα. Αυτό προσθέτουμε στο άλλο μπολ ζυμαρικών.
Τέλος, κόβουμε το κρεμμύδι και σε ένα τηγάνι τον καφέμε με λίγο λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κομμένο ζαμπόν. Όταν το έχουμε έτοιμο, αφαιρούμε το λάδι και το κρεμμύδι και το ζαμπόν το βάζουμε στην κορυφή των ψημένων μακαρόνια. Πάνω από όλα αυτά, προσθέτουμε τα ζυμαρικά με την πράσινη σάλτσα.
Όλα τα παραπάνω, το βάζουμε πίσω στο φούρνο για 20 λεπτά σε 180º. Μετά από αυτό το διάστημα, το βγήκαμε και το χωρίσαμε σαν να ήταν τούρτα.
Μέσω: Antena3
https://solorecetas.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου