Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ--MOST BEAUTIFUL ARGENTINE TANGO




#MOST_BEAUTIFUL_ARGENTINE_TANGO 

 είναι ένα μουσικό είδος των απλών τετράκλινων μετρητών και δυαδική μορφή μουσικής και του κοινωνικού χορού που το συνοδεύει. Οι στίχοι και η μουσική του χαρακτηρίζεται από νοσταλγία, που εκφράζεται μέσα από μελωδικά όργανα συμπεριλαμβανομένου του μπαντονεόν Εμφανίστηκε στο τέλος του 19ου αιώνα στα προάστια του Μπουένος  Άϋρες και Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ των ηγετικών μορφών του είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Carlos Gardel και συνθέτες / ερμηνευτές Φρανσίσκο Canaro, Juan D 'Arienzo, Carlos Di Sarli, Osvaldo Pugliese και Astor Piazzolla. 
Είναι πολύ διαφορετικό από το Tango στις διεθνείς και αμερικανικές αίθουσες χορού. Το  Αργεντίνικο τανγκό είναι ένας ερμηνευτικός, αυτοσχεδιαστικός κοινωνικός χορός που επιτρέπει στους χορευτές να αναπτύξουν μια βαθιά σχέση μεταξύ τους,και με τη μουσική, και το περιβάλλον στο οποίο χορεύουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλά τά ὅπλα, ἀλλά χρειάζονται καί οἱ ἄνθρωποι

Καλά τά ὅπλα, ἀλλά χρειάζονται καί οἱ ἄνθρωποι 30 Σεπτεμβρίου, 2024 prodromikos Δημήτρης Καπράνος «Μηδέν ἐγγραφές μαθητῶν σέ 24 δημοτικά σχο...