Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Πώς θα αναβιώσει μια μπαταρία κινητού τηλεφώνου


Όταν οι μπαταρίες κινητών τηλεφώνων έχουν φτάσει στα όριά τους ή μένουν αχρησιμοποίητες για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνουν τελικά την ικανότητά τους να διατηρήσουν ένα φορτίο. Εάν η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου πεθαίνει, δεν χρειάζεται να την απορρίψετε αμέσως.
Γιατί να μην προσπαθήσουμε να την κάνουμε να αναβιώσει πρώτα; Ίσως όλες οι ανάγκες της μπαταρίας είναι μόνο μια μικρή ώθηση για να γίνει και πάλι λειτουργική.       
Μάθετε πώς προχωρώντας στο Βήμα 1.


Μέθοδος 1 - άλμα-έναρξη της μπαταρίας


1. Κατ 'αρχάς, να συγκεντρώσετε τις προμήθειές σας. Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα:
9-volt μπαταρία (Κάθε μάρκα θα κάνει).
Ηλεκτρική ταινία-θα χρειαστεί περισσότερο από πέντε ίντσες.
Ηλεκτρικά σύρματα-Βασικά θα χρειαστεί ένα λεπτό ηλεκτρικό καλώδιο. Κόκκινο (+) και το μαύρο (-) προτιμώνται.


2. Συνδέστε το ηλεκτρικό καλώδιο με τα θετικά και αρνητικά τερματικά του κινητού τηλεφώνου μπαταρίας πρώτο, καθώς αυτά είναι μικρότερα. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα τερματικά της μπαταρίας με απλά κοιτάζοντας την πλευρά της μπαταρίας. Θα έχει ένα συν (+) και πλην (-) πρόσημο για την επισήμανση των ακροδεκτών. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ξεχωριστά καλώδια ή σύρματα χωρίσει για κάθε ένα από τα τερματικά.
Μην συνδέετε τα θετικά και τα αρνητικά τερματικά της κάθε μπαταρίας με τον εαυτό του.
Οι περισσότερες μπαταρίες κινητού τηλεφώνου έχει περισσότερες από δύο τερματικούς σταθμούς, χρησιμοποιήστε αυτά που είναι πιο μακριά ο ένας από τον άλλο, είτε αυτά στο εξωτερικό. Οι ακροδέκτες κέντρο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται.


 3. Καλύψτε τις συνδέσεις με ηλεκτρική ταινία. Προσέξτε το ανάλογο καλώδιο  να πηγαίνει στα οποία τα τερματικά της μπαταρίας, ώστε να μην συνδέσετε μια θετική πλευρά σε ένα αρνητικό σημείο.


4. Συνδέστε το καλώδιο που προέρχεται από το θετικό πόλο της μπαταρίας κινητού τηλεφώνου με το θετικό πόλο της μπαταρίας 9-volt.
Κάντε το ίδιο με το αρνητικό καλώδιο.
Μην συνδέετε αντίθετη πολικότητα, θετική σε αρνητική, διότι αυτό μπορεί να βραχυκυκλώσουν μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου.


5. Ασφαλίστε τη σύνδεση των καλωδίων και των ακροδεκτών των μπαταριών με μονωτική ταινία.
Τοποθετήστε τα σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το νερό ή θερμότητα.



6. Αφήστε τη σύνδεση μέχρι και ένα λεπτό ή έως ότου μπαταρία του τηλεφώνου κυττάρων σας παίρνει λίγο να ζεσταθεί. Θα πρέπει να ελέγξετε την μπαταρία κάθε 10 δευτερόλεπτα ή έτσι για την παραγωγή θερμότητας.



7. Αφαιρέστε τις συνδέσεις όταν η μπαταρία κινητού τηλεφώνου παίρνει λίγο ζεστό στην αφή.


8. Τοποθετήστε τη μπαταρία του τηλεφώνου κυττάρων πίσω στο τηλέφωνό σας και να δείτε αν το τηλέφωνό εμφανίζει ενεργοποίηση. 


9. Ελέγξτε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας μία φορά όταν το τηλέφωνό σας είναι ενεργοποιημένο. Αν η στάθμη είναι χαμηλή, συνδέστε το τηλέφωνο σε ένα φορτιστή και περιμένετε μέχρι να είναι πλήρως φορτισμένη.

http://heloideo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες Από  την Kally  στις  18 Σεπτεμβρίου 2024 Είστε στα τέλη της εφηβείας σας ή στις αρχές της...