Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΧΟΙΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥ





Παράξενα χοίρων που γεννιούνται 

με το πρόσωπο του ΠΙΘΗΚΟΥ 

ζαλίζει τον κόσμο


χοιρίδιο-0
ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ φωτογραφίες αποκαλύπτουν το γουρουνόπουλο που είναι συγκλόνισε τον κόσμο - γιατί έχει το πρόσωπο ενός πιθήκου.Ασφαλίσει δείχνουν το μεταλλαγμένο χοιριδίων φαίνεται να έχει το κεφάλι ενός πιθήκου, ένα μικρό ρύγχος και ένα προεξέχον κάτω γνάθου.
Σε μια εικόνα, το γουρουνόπουλο μαϊμού μπορεί να δει τροφοδοτείται σαν ένα μωρό στο σπίτι του ιδιοκτήτη του στο Zhijin, επαρχία Guizhou, Κίνα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα γουρούνι έχει γεννηθεί με μια δυσμορφία του προσώπου - με τους νέους μεταλλαγμένους χοίρους που αναφέρθηκαν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Κίνα.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η ρύπανση του περιβάλλοντος έχει παίξει κάποιο ρόλο στην περίεργη εμφάνιση του χοίρου.
Ο Lin, από το νομό Zhijin  στη δυτική επαρχία Guizhou της Κίνας, δήλωσε οτι για τα χοιρίδια  της φοβάται την ρύπανση.
Είπε κινεζική ιστοσελίδα ειδήσεων 6Park: «Είμαι ήδη 63 ετών και δεν έχω δει ποτέ ένα γουρούνι μοιάζει με αυτό."
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο πλάσμα έχει γεννηθεί? ένα άλλο γουρούνι με ένα πρόσωπο μαϊμού γεννήθηκε στην Κούβα τον Ιανουάριο.
Σε αυτή την περίπτωση, γεννήθηκε με μια συγγενή ανωμαλία που προκάλεσε το θάνατό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ.
"Το χοιρίδιο είναι πολύ μικρό, και έτσι  να ασχολούνται με αυτό ανά πάσα στιγμή, και κοιμάται κατά βάση μαζί μου», είπε ο Λιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας

  3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας Από  την Kally  στις  4 Οκτωβρίου 2024 Στον γρήγορο κ...