Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ ΚΑΙ Η ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ

Smithsonian Institution Building, Το Κάστρο

Smithsonian Institution Building, από Άγνωστος, 1903, Smithsonian Αρχεία - Ιστορία Div, 94 - 12.566.
Buffalo Πίσω Smithsonian Institution Building
Πυροτεχνήματα για 150ά γενέθλια του Κόμματος για το Mall
Smithsonian Institution Building και The Mall, 1855
Smithsonian Institution Building και The Mall, 1855, από αγνώστους, c. 1855, Smithsonian Αρχεία - Ιστορία Div, 2004-10647 ή 18603.
Το Ίδρυμα Κτίριο Smithsonian, γνωστό ως το «κάστρο», σχεδιάστηκε από τοναρχιτέκτονα του James Renwick, Jr . Το κτίριο είναι κατασκευασμένο από κόκκινο ψαμμίτη από Seneca Creek, Μέριλαντ, στο στυλ Norman (ένας συνδυασμός του 12ου αιώνα, αργά ρωμανικός και στις αρχές του Gothic μοτίβα). Όταν ολοκληρώθηκε το 1855, κάθισε σε ένα απομονωμένο κομμάτι γης αποκοπεί από το κέντρο της Ουάσιγκτον, DC, με ένα κανάλι. Στις δεκαετίες που ακολούθησαν, το Κάστρο έγινε το σημείο αναφοράς για την Εθνική Mall, ως πρόσθετη μουσεία και κυβερνητικά κτίρια κατασκευάστηκαν γύρω από αυτό. Με τα χρόνια αρκετές ανακατασκευές έχουν λάβει χώρα. Ο πρώτος ακολούθησε μια καταστροφική πυρκαγιά στις 24 Ιανουαρίου, το 1865, η οποία κατέστρεψε το ανώτερο ιστορία του κύριου τμήματος και την βόρεια και νότια πύργους. Το 1883, η ανατολική πτέρυγα Fireproofed και επεκτάθηκε για να φιλοξενήσει περισσότερα γραφεία. Αναδιαμόρφωση 1968-1969 αποκατέστησε το κτίριο στο βικτοριανό ατμόσφαιρα που θυμίζει την εποχή κατά την οποία κατοικήθηκε για πρώτη φορά. Το 1977, το Κάστρο απονεμήθηκε Ιστορική καθεστώς ορόσημο.
Henry Οικογένεια στο East Πόρτα του Κάστρου
Henry Οικογένεια στο East Πόρτα του Κάστρου, από Unknown (Τιτσιάνο R. Peale;), 1862, Smithsonian Αρχεία - Ιστορία Div, SA-203 ή SA-203.
Το κάστρο χρησίμευε ως το σπίτι και το γραφείο για το πρώτο γραμματέα του Smithsonian Joseph Henry . Μέχρι το 1881, στέγασε επίσης όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων Smithsonian, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και διοικητικά γραφεία? αίθουσες διδασκαλίας?έκθεμα αίθουσες? μια βιβλιοθήκη και αίθουσα ανάγνωσης? χημικά εργαστήρια? χώρους αποθήκευσης για τα δείγματα? και κατοικημένους χώρους για τον γραμματέα, την οικογένειά του, και επισκέπτες επιστήμονες. Το 1881, το Εθνικό Μουσείο των ΗΠΑ, γνωστή σήμερα ως Τεχνών και Βιομηχανιών Building , που άνοιξε δίπλα στον Κάστρο να στεγάσει περισσότερες από τις συλλογές του μουσείου.Στα τέλη της δεκαετίας του 1880, η Νότια αυλήπίσω από το Κάστρο ήταν το σπίτι στο νεοσύστατο Εθνικό Ζωολογικό Πάρκο .
Παιδικό δωμάτιο, Κτίριο SI
Παιδικό δωμάτιο, SI κτίριο, από αγνώστους, c. 1.901, Smithsonian Αρχεία - Ιστορία Div, ΚΑΚ-13391.
Το 1901, το μουσείο πρώτα παιδικά της Ουάσιγκτον είχε εγκατασταθεί στη Νότια Tower Δωμάτιο του Κάστρου, όπου οι αρχικές οροφής και τοίχου στένσιλ διακοσμημένα αποκαταστάθηκαν το 1987. Με τα χρόνια, το Κάστρο ήταν το σπίτι του Smithsonian Institution Αρχεία και το Διεθνές Κέντρο Woodrow Wilson για μελετητές . Σήμερα, το κάστρο στεγάζει τις διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος και το Κέντρο Πληροφοριών Smithsonian. Βρίσκεται μέσα στη βόρεια είσοδο είναι ο κρύπτη του James Smithson, ευεργέτης του Ιδρύματος, ενώ έξω για το Mall, μπρούτζινο άγαλμα του Τζόζεφ Χένρι που εκτελούνται από τον William Wetmore ιστορία, τιμά την διακεκριμένος επιστήμονας ο οποίος ήταν ο πρώτος Γραμματέας του Ιδρύματος.

περαιτέρω διερεύνηση

σχετικές Συλλογές

Άλλοι πόροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος: Τα δέντρα… έργα τέχνης στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου (φωτό)

  Βόλος: Τα δέντρα… έργα τέχνης στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου (φωτό)   22/09/2024 - 10:25 Η μητέρα φύση δημιουργεί πάντα τις πιο όμορφες ...